سایت گروه Anonymous هک شد (DEFACED)

Captain Mitchell

کاربر سایت
oo1p3f53eji9ulhtsiz.jpg

درود،

به نقل از سایت Financial Times سایت گروه Anonymous توسط یک گروه دیگه هک شد.

در این سایت که فعالیت های این گروه به معرض نمایش در میاد و بخصوص در ارتباط با Denial of Service / DOS که با اینکار سبب این میشد که سایت قربانی نتونه سرویس دهی لازم رو داشته باشه.

سایت مذکور، کاملا Deface شد (یعنی دسترسی کامل!) و به طرز توهین آمیزی هم اینکار انجام شد (پایینتر توضیح میدم) ... و تمامی اطلاعات کاربران اون گروه که بالاتر از ۵۰۰ نفر بودن و نام های کاربری و .... و تمامی اطلاعاتی (حتی پسورد ها و ... )که از این گروه در ان سایت بود توسط این گروه به سرقت رفت.

تیتر سایت هک شده این هست : LOL ANONOPS DEAD

تمامی صفحه ها رو Save کردم، میتونید یاد گاری داشته باشید!

سایت این گروه (که هنوز میتونید صفحه Deface شده رو ببینید) : www.AnonOps.net
منبع : Click Here

Attachments

حالا که چی اینقدر می خندین؟ کاره شاخی انجام ندادن احتمالا یه بکاپ از سایتم داشتن که برش گردونن برنامه ی این سایتم که توسط خود این گروه نوشته نشده بوده که بگیم دزد به دزد زده

عزیز اصلا درست خوندی مطلب رو ؟ مهم این بخش بود به نظر من هم خنده نداره باید رفت گریه کرد این ها اطلاعات کلی آدم رو کش رفتن یک عده دیگه اطلاعات شخص این ها رو از IP تا نام تا .... حتی اگه فردا بگن کار سونی بوده یا گروه هک FBI من یک نفر که شک نمیکنم که میخواستن بفهمن این ها کی هستن :

تمامی اطلاعات کاربران اون گروه که بالاتر از ۵۰۰ نفر بودن و نام های کاربری و .... و تمامی اطلاعاتی (حتی پسورد ها و ... )که از این گروه در ان سایت بود توسط این گروه به سرقت رفت

یعنی الان ثابت شد که این گروه psn رو هک کرده که الان بدبختا(در صورتی که اینا مقصر نباشن)رو هک کردن و شما درونتون عروسی گرفتین؟!:d

رامین اینم نظری هستش . واقعا الان نمیشه گفت کی کی رو هک کرده آخه مشخص نیست کدام گروه هک واقعی PSN رو انجام داده با این وضع .

شاید کار همین گروه باشه که تازه هک کرده شاید هم نباشه کار گروه هک FBI یا .... باشه که میخواسته بدونه این ها کی هستن .

از اون ور میشه به معنی یک دهن کجی گروه اصلی به این ها باشه که شما عددی نیستین ما هک کردیم هک ما رو به نام خودتون میخواین ببندین .

یا چند وقت پیش شایعه شده بود یکی از افراد همین گروه پشت این قضیه بوده که چند نفر از گروه گفتن کار اون بوده احتمالا این جوری خواسته حال همین های که گفتن کار .... بوده رو بگیره .

آخرین ویرایش:
یعنی الان ثابت شد که این گروه psn رو هک کرده که الان بدبختا(در صورتی که اینا مقصر نباشن)رو هک کردن و شما درونتون عروسی گرفتین؟!:d

سونی باید هرچه سریعتر امنیت رو بالا ببره چون اینا الان زخم خوردم که هستن زورشونم به اون هکرا نمیرسه پس سر سونی خالی میکنن :d

هیچوقت امنیت 100 % نیست ! همیشه یه راهی برای نفوذ به یک سرور وجود داره ! حتی با وجود امنیت بسیار بالا !

حقیقتا من چیزی که می بینم یه سری فن ریختن توی این تاپیک می گن فاجعستو دلمون خنک شد و خیلی چیزای دیگه من مطالب رو درست خوندم بر فرض مهم ترین قسمتش که گرفتن ip باشه ip اینترنتی قابل تغییر هست مهم شبکه ی psn هست که دارن رد افرادی که یوزها رو سرقت کردن می گیرن که اگرم این افراد مال کشورهایی باشن که قانون و جرایم درست و حسابی ندارن رسما به هیچ جاییم نمی رسن

خوب از امرزو صبح صفحه فـــیـــس بـــوک Anonymous زیاد از حد در حال فعالیت هستش! چندین ویئو به زبانهایی که بهشون آشنایی ندارم (فکر نکنم کسی هم اینجا آشنایی داشته بشه) منتشر شده!

این تنها لینکی هست که به زبان انگلیسی هست! منتشر شده!
http://m.guardian.co.uk/technology/2011/may/11/anonymous-behind-the-mask?cat=technology&type=article

خودتون بخونید صبح اول صبح من که حوصله ترجمه ندارم! همن که خودم بهمم چی به چیه هنر میکنم!

هنوز کامل نخوندم! گویا رو نمایی از یکی از افراد Anonymous هست!

میخونم اگر فرست شد برای شما هم میگم. موفق باشید.

میگم با اون قضیه ایی که چند تا از همین افراد گروه Ano گفته بودن هک PSN کار ما هست و با این قضیه که Ip ادرس ها و اینا لو رفته الان راحت میشه دستگیرشون کرد دیگه نه؟ مدرک به اندازه کافی هست ؟:d:d:d

دامین اصلی سایت این گروه چی هست؟

اصلی همینی بود که توسط یکی از اعضا گروه خودشون توقیف شد ... :
http://anonops.net

اسم طرف Ryan هست ...

حقیقتا من چیزی که می بینم یه سری فن ریختن توی این تاپیک می گن فاجعستو دلمون خنک شد و خیلی چیزای دیگه من مطالب رو درست خوندم بر فرض مهم ترین قسمتش که گرفتن ip باشه ip اینترنتی قابل تغییر هست مهم شبکه ی psn هست که دارن رد افرادی که یوزها رو سرقت کردن می گیرن که اگرم این افراد مال کشورهایی باشن که قانون و جرایم درست و حسابی ندارن رسما به هیچ جاییم نمی رسن

البته این تفسیر شماست که تنها ارزشی که داره برای خودتون هست... در غیر این صورت خیر اینطوری هم به این راحتی ها که میفرمایید نیست.
اگه بدون فن بازی پست میدادی کامل وقت میزاشتم برات و توضیح میدادم که چرا فاجعه هست ! ولی چون میدونم دنبال چی هستی من حوصله این بازی رو ندارم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Scαrface
اگه بدون فن بازی پست میدادی کامل وقت میزاشتم برات و توضیح میدادم که چرا فاجعه هست
خب چرا فاجعه است؟ مگه نمیتونن اطلاعاتشون و سایتشون رو برگردونند؟

کلا این همه حماسی صحبت کردن :دی ترکیدن که :-".

بالاخره سربازان گمنام هم وارد صحنه شدن :d
برای پیوستن و کمک هر چه بیشتر به هکر ها به لینک امضام مراجعه شود

l1doflebk6popu3bmwz.gif
l1doflebk6popu3bmwz.gif
l1doflebk6popu3bmwz.gif

وقتی غورباقه هفت تیر کش میشه
دور ور میداره
باااااد میکنه
ادعا میکنه
تهش یکی پیدا میشه شاخش رو بشکنه
چقدرررررر دوست دارم قیافشون رو ببینم :

4priqang5cmf5j0erjp.jpg

خب چرا فاجعه است؟ مگه نمیتونن اطلاعاتشون و سایتشون رو برگردونند؟

کلا این همه حماسی صحبت کردن :دی ترکیدن که :-".

میثم جان،

صحبت Backup نیست ...
صحبت اون اطلاعاتی هست که Leak میشه از گروه ...
شما وقتی CIA رو میبینی ... میگی : چطوری میشه اطلاعات از اونجا درز کنه ... و در واقع تمام سازمان CIA میاد بیشترین تدبیری رو که به خرج میده کنترل اطلاعات هست که درز نکنه...
Anonymous شاید فکر کنید چه ربطی به CIA داره ... من نمونه ای که به کار بردم اطلاعات و Identification های یک عده و یک گروه هست که لو رفت... گروهی که هیچوقت هیچ جور اطلاعاتی از خودشون نمیدادن به کسی ...

شما بدون داشتن Privacy هیچی نیستی تو دنیای امنیت اطلاعات ... در واقع پاشیده شدی ...

صحبت این نیست که : خوب اطلاعات از لو رفت چی شد ... خیلی چیز ها شد ...
این گروه که مثلا هیچ Leaderی نداشتن در واقع هر نفرشون از یک سیاست استفاده میکردن ...
پیدا کردن این افراد توسط اون IP ها خیلی راحت هست ... راحت تر از اونکه فکر کنی ...

توی Log ها نگاه کن ... یک سری از افراد IP های معمولی دارن ... درست ؟
یک سری از افراد چیز پی ان دارن ... درست ؟
یک سری از افراد چیز پی ان های دارن که تو کشور های هست که حامی و تابع قوانین هستن ... نمونه SwissVPN !...
زمانی که استعلام میدن اون شرکتی که اونجا هست تمامی Log ها و اطلاعات رو داره ... تقدیم به FBI یا مراجع زیربط میده ...
اینطوری پیدا میشه که آقای که از کشور فلان وصل شده و فلان کجا هست...
استعلام میشه به شرکت اینترنت دهنده ... حتی اگه اینترنت طرف IP متغیر داره ... قابل پیگیری هست ... کمتر از اون میزان زمانی که شما تو ذهنت باشه دستگیر میشه ...
یک نمونه بود فکر کنم ... بعد از چند دقیقه FBI میتونه درب منزل هکر باشه و بگیره طرف رو ... قوانین شوخی بردار نیست

جاهای که FBI حوزه کاریش هست ... خودش اقدام میکنه ...
جاهای دیگه مثل انگلستان و ... (کشور های حامی این قوانین)... پلیس !

پس تکلیف چی میشه ...
یک تعداد از اون افرادی رو که میگیرن !
یک عده دیگه رو هم اینطوری میگیرن !
یک عده دیگه هم تو کشور های هستن مثل روسیه و چین و ... که FBI نمیتونه پیگیری کنه ... این افراد در میرن ...

ولی نکته اینجاست که کسی دقت نکرد ( یا عده کمی کردن )... زمانی که یک گروه کوچیکی مثل این افراد تنها یک تعداد معدودی از اینها مسول عملیات بزرگ بودن ... قبول سد ها شاید بیشتر نفر ساپورت کردنشون ... ولی آیا همگی مسولیت داشتن ؟ خیر !

اون تعدادی که اطلاتشون اینطوری لو رفت ... کسایی بودن که کار ها و عملیات اصلی رو انجام میدادن ...

اینطوری شما یک درخت رو در نظر بگیر :
شاخ و برگش رو بزنی ... هی بزنی ... هی بزنی ... اون درخت دیگه هیچی ازش نمیمونه ... الان جریان این هست...

مطمئن باشید شکار میشن...

اون هم مهم تر این هست که وقتی آدم های اصلی این گروه هم باهم مشکل داشتن و این مساله داخلی بوده ...
فکر کن یک تعداد رفتن اون اول ...
یک تعداد دیگه زودتر گرفتار میشن
یک تعداد دیگه کامی دیر تر ...
چند نفر میمونه ؟ کم ...

جریان اینه !

پ.ن : به زبان ساده توضیح دادم که متوجه بشید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or