سایت گروه Anonymous هک شد (DEFACED)

Captain Mitchell

کاربر سایت
oo1p3f53eji9ulhtsiz.jpg

درود،

به نقل از سایت Financial Times سایت گروه Anonymous توسط یک گروه دیگه هک شد.

در این سایت که فعالیت های این گروه به معرض نمایش در میاد و بخصوص در ارتباط با Denial of Service / DOS که با اینکار سبب این میشد که سایت قربانی نتونه سرویس دهی لازم رو داشته باشه.

سایت مذکور، کاملا Deface شد (یعنی دسترسی کامل!) و به طرز توهین آمیزی هم اینکار انجام شد (پایینتر توضیح میدم) ... و تمامی اطلاعات کاربران اون گروه که بالاتر از ۵۰۰ نفر بودن و نام های کاربری و .... و تمامی اطلاعاتی (حتی پسورد ها و ... )که از این گروه در ان سایت بود توسط این گروه به سرقت رفت.

تیتر سایت هک شده این هست : LOL ANONOPS DEAD

تمامی صفحه ها رو Save کردم، میتونید یاد گاری داشته باشید!

سایت این گروه (که هنوز میتونید صفحه Deface شده رو ببینید) : www.AnonOps.net
منبع : Click Here

Attachments

:d چاکریم میلاد جون :d
خودم هم دارم میخندم ... این لاگ ها رو بخونید ... =))

تورج با همین کارت کلی دشمن برای خودت خریدی .:d امشب کامپیوترت رو هک میکنن میگن به دلیل این که نام ما ها رو در اینترنت پخش کردی و در رواج حال گیری ما شرکت داشتی تمام اطلاعات PC شما پر .=)):d

مدتی پیش هم Encyclopedia Dramatica هک شد، دیگه از بین رفت بدبخت و بجاش سایت OHINTERNET راه اندازی شد.
سایت دراماتیکا رو نمیشه توضیح داد چی بود، نصفش در مورد همین 4chan و نصفش در مورد Anonymous بود، ولی فقط بدونید برای holocaustdenailvideos.com یک صفحه ی کامل داشت. و گروه انانیموس با استورم فرانت رابطه داشت.

پَس من حدس میزنم SonyOP فقط یک بهانه بود. فردا هم میان استورم فرانت رو هک میکنن و پس فردا 4chan رو.

:))
تا دقایقی دیگر :
خاک بر سرِ سونی که انقدر بی جنبست .
یعنی چی که به حقوق هکرهای عزیز تجاوز میکنه ! :دی
جدا مَثَلِ بالایی برای این خبر صدق میکنه :دی ( دوتا بالایی :دی )
همون معلوم نیست کجان بچه های این جور تاپیکا!
رفتیم صفحه 2 هنوز نیومدن:d

آی دلم خنک شد، خدا بگم این انونیمس رو چی کار کنه، زد مارو از PSN محروم کرد. واقعا ته خنده است، من خیلی حال کردم با این کار گروه هکرهای دیگه.
میخوام ببینم سونی در این باره چی میگه؟
ممنون برای خبر رسانی

اوه دزد به شاه دزد بزنه جی میشه ؟
دزد به دزد بزنه میشه شاه دزد! حالا اگه اینطور که تو میگی دزد به شاه دزد بزنه دیگه نمیدونم چی میشه!:d
===========================
قضیه همون دست بالا دسته!:d

تورج با همین کارت کلی دشمن برای خودت خریدی .:d
:d Frankly my dear... I don't give a damn

امشب کامپیوترت رو هک میکنن میگن به دلیل این که نام ما ها رو در اینترنت پخش کردی و در رواج حال گیری ما شرکت داشتی تمام اطلاعات PC شما پر .=)):d
کیا ؟ :d اونا ؟ :d فعلا باید به فکر نسخه پشتیبانی باشن ... تو لاگ ها که میخوندم دنبالش بودن =))

They're welcome to visit my honeypot ^^

پس فردا میان می گن ما یه فایلی تو سرور پیدا کردیم که توش نوشتن :
Make believe =))=))

اون دوستانی که می گفتن سونی باید فکر اینجاش رو هم می کرد که هکر ها رو دادگاهی کرد الانم میان بگن Anonymous باید فکر اینجا رو می کرد ؟ :))

حالا که چی اینقدر می خندین؟ کاره شاخی انجام ندادن احتمالا یه بکاپ از سایتم داشتن که برش گردونن برنامه ی این سایتم که توسط خود این گروه نوشته نشده بوده که بگیم دزد به دزد زده

حالا که چی اینقدر می خندین؟ کاره شاخی انجام ندادن احتمالا یه بکاپ از سایتم داشتن که برش گردونن برنامه ی این سایتم که توسط خود این گروه نوشته نشده بوده که بگیم دزد به دزد زده

این نظریه تو دنیای Security یا همون امنیت ... درست نیست ... اگه قرار بود همه اینطوری فکر کنن که دیگه علم امنیت اطلاعات پیشرفت نمیکرد...

درضمن اطلاعاتی نظیر IP و ... دزدیده شده ... راحت تر الان میشه پیگیری کرد و گرفتشون ...

ساده نگاه کردن به این جریان اصلا درست نیست... فاجعه بود این مساله !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or