سایت تیزر Kojima اطلاعات جدیدی رو فاش کرد!

mohsen.rajabi

کاربر سایت
1118opd.jpg

امروز سایت تیزر کوجیما که چند روز پیش راه افتاده یک شمارش گر معکوس زمان رو نشون می ده و مشخص هستش که 4 روز دیگه این پروژه جدید Kojima اعلام میشه! یک چیز جالب دیگه این هستش که وقتی که رعد و برق میزنه عدد 5 روی صفحه نمایش داده میشه! به نظر می رسه که پروژه بعدی کوجیما Metal Gear Solid 5 یا شایدم یک s بزرگ باشه! به هر حال همه چیز از این کوجیما بر میاد! به هر حال باید 4 روز دیگه صبر کرد و دید که چی میشه!

این کوجیما هم خوب بلده ملت رو بزاره سر کار : دی

خب یکی از پروژه های کوجیما معلوم شد
MGS Rising برای 360 که رایدن رو هم درش نشون داده شد. (البته هنوز معلوم نیست که انحصاریه یا نه)
احتمالا پروژه دیگرش برای PS3 هست و شخصیت Big Boss :love:مربوط به این پروژست.

آخرین ویرایش:
اون یکی که رو psp معرفی شده بود.اینم که رفت رو 360.فکر نکنم چیزی برای ps3 بمونه...
البته فعلا دو ساعت مونده!!

این کوجیما هم واقعا خائنه.من با مولتی بودنش کاری ندارم ولی این که تو کنفرانس مایکرو معرفی کرد خیلی نامردی بود.برگ برنده کنفرانس امشب مایکرو شد mgs

wow!!!!!! همه چیز برعکس در اومد .من چشمام 4تا شد کوجیما رو دیدم اول یه جوری طرف طعریف کرد گفتم mgs4 میخواد بیاد رو 360 تا نگو اصلا یه mgs جدیده رو 360. اصلا با چیزایی که امشب کنفرانس 360 نشون داد کمر سونی شکست فکر کنم.

این بازی فکر میکنم ! انحصاریه ! چون اخر تریلر فقط ارم 360 بودش !

البته به تمامی طرفداران بگم که این اخر megatron بود ! بعضی ها میگفتند این تایمره ربطی به 360 نداره !!! :eek: ! ولی دیدید که مستر کوجیما ترکوند ! :love:

اولش خیلی باهال بود ! بازی که ما دوست داشتیم انجام بدیم ولی نتونستیم ! فکر کردم mgs4 ولی یکدفعه شکه شدم !

این بازی فکر میکنم ! انحصاریه ! چون اخر تریلر فقط ارم 360 بودش !

ربطی نداره ، توی کنفرانس MS بود خب ....

MS یه لیست از بازیهای انحصاریش رو اعلام کرد و تموم شد ، با مقداری فاصله کوجیما اومد ، صحبتی از Exclusive هم نشد . هنوز هیچی معلوم نیست ، ممکنه انحصاری باشه یا بشه . ممکنه انحصار زمانی باشه یا بشه . ممکنه Multiplatform باشه یا بشه .....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or