سایت تیزر Kojima اطلاعات جدیدی رو فاش کرد!

mohsen.rajabi

کاربر سایت
1118opd.jpg

امروز سایت تیزر کوجیما که چند روز پیش راه افتاده یک شمارش گر معکوس زمان رو نشون می ده و مشخص هستش که 4 روز دیگه این پروژه جدید Kojima اعلام میشه! یک چیز جالب دیگه این هستش که وقتی که رعد و برق میزنه عدد 5 روی صفحه نمایش داده میشه! به نظر می رسه که پروژه بعدی کوجیما Metal Gear Solid 5 یا شایدم یک s بزرگ باشه! به هر حال همه چیز از این کوجیما بر میاد! به هر حال باید 4 روز دیگه صبر کرد و دید که چی میشه!

این کوجیما هم خوب بلده ملت رو بزاره سر کار : دی

:laughing:

سنش بالاس بنده خدا یه لحظه خسته شد! دلیل نمیشه هر کی میشینه بمیره که:biggrin1: تازه این عکس برای جوونیای بیگ باسه الانش که 60-70 سالی داره! اما من هنوز اعتقاد دارم این خود اسنیکه که از اون لباسای ساخته شده با نانو ماشین پوشیده و شکل بیگ باس شده

چیز خنده داری گفتم ؟

راستي مگه Big boss آخر MGS4 نمرد؟؟؟ آخه سيگارش افتاد نفسش هم قطع شد....

به!! Big Boss عملا زده ضربه و ایمورتال هست!! تو MG2 گرفتیم آتیشش زدیم نمرد، حالا انتظار داری همینجوری بشینه و بمیره!!

به!! Big Boss عملا زده ضربه و ایمورتال هست!! تو MG2 گرفتیم آتیشش زدیم نمرد، حالا انتظار داری همینجوری بشینه و بمیره!!

Big Boss آخر MGS4 میمیره هیچ راه فراری هم از اون مرگ نیست، خودش با پای خودش رفت پیش اسنیک با اینکه میدونست Fox Die درون بدن Snake اونو میکشه! مطمئن باش کوجیما از دست اندرکاران صنعت فیلم بالیوود نیست که بیاد دوباره بعد از MGS4 رییس بزرگ رو زنده کنه!

بحث MG2 هم جداست، اونجا رییس بزرگ یه Cyborg/Snatcher بود که بعد از مبارزه با اسنیک نیمه زنده و نیمه مُرده بود و بعدش بدنش میوفته دست Patriots و.........

الان رفتم یک کات سینس mgs4 رو دیدم که سانی داخلش
رنگ چشمش دقیقا هم رنگ چشمهای این که میگن رایدن هستش بود
به نظرم این میتونه سانی باش و جک نباش
به غیر از رنگ چشم مدل موها و رنگ هم مثل هم هست

الان رفتم یک کات سینس mgs4 رو دیدم که سانی داخلش
رنگ چشمش دقیقا هم رنگ چشمهای این که میگن رایدن هستش بود
به نظرم این میتونه سانی باش و جک نباش
به غیر از رنگ چشم مدل موها و رنگ هم مثل هم هست

ساني همون بچه هرو ميگي؟ همون كه اتاكان (hal) داييش بود؟

سیاوش ترسیدم این چیه :biggrin1: علامت تعجب باحالی بود :biggrin1:

بچه ها من انگلیسیم افتضاح هستش یا اتاکان دایی سانی بود :confused: . یادتونه من گفتم سانی خوبه توی سریهای بعدی بازی نقش داشته باشه :confused: اما یچیزیم هست این سانی نمیتونه باشه تا بخواد بزرگ بشه بفهمه زندگی چیه دیگه کسی باقی نمیمونه :biggrin1::laughing::biggrin1:

فقط تورو خدا بمن نخندین با این نظریه افتضاحم :smile:

نظرت جالبه اما آخه بیگ باس جوونیهاش تو عکس نشون داده شده بعد سانی چه جوری می تونه به این سن رسیده باشه؟!!! به نظرم هر حدسی می تونه به حقیقت به پیونده و درست باشه چون کوجیما غیر ممکن رو ممکن می کنه!!!!

نه آقا دیگه خیلی زمان میگزره اگر اینطور باشه حتما در آینده شاهد نوه های سانی و پسر رایدن هم باشیم! راستی جک همون رایدن هست!

البته بهشون میاد ولی مطمئنی چشم های پسر رایدن قهوه ای بود!

این تاپیک باید توکتاب گینس ثبت بشه وگرنه اقایون دست بردار نیستن!
33 صفحه که همش هیچو پوچه.
فردا شب معلوم میشه چیه تمام این نوشته هاتون حروم میشه.

فعلاً که هواش داره آفتابی می شه فقطم یه 8 نشون می ده، تا 14 ساعت دیگه ببینیم چی می شه
ویرایش: عکسشم گذاشتم

Attachments

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    97.7 KB · مشاهده: 8
آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or