سایت تیزر Kojima اطلاعات جدیدی رو فاش کرد!

mohsen.rajabi

کاربر سایت
1118opd.jpg

امروز سایت تیزر کوجیما که چند روز پیش راه افتاده یک شمارش گر معکوس زمان رو نشون می ده و مشخص هستش که 4 روز دیگه این پروژه جدید Kojima اعلام میشه! یک چیز جالب دیگه این هستش که وقتی که رعد و برق میزنه عدد 5 روی صفحه نمایش داده میشه! به نظر می رسه که پروژه بعدی کوجیما Metal Gear Solid 5 یا شایدم یک s بزرگ باشه! به هر حال همه چیز از این کوجیما بر میاد! به هر حال باید 4 روز دیگه صبر کرد و دید که چی میشه!

این کوجیما هم خوب بلده ملت رو بزاره سر کار : دی

نه فکر نکنم ربطی به مایکروسافت داشته باشه چون با هم 4 ساعت و نیم فاصله دارند!کنفرانس هم که 4 ساعت نیست.

ولی برای من زده 12 ساعت و 20 دیقه ی دیگه ها!

نمیدونم کسی اشاره کرده یا نه ! آخرین فلش هواش آفتابی هست ===> Sunny
اون Raiden هم که بعضی ها میگن شاید Sunny باشه !
قضیه جالب شد :دی

ویرایش
آریا جدا خسته نباشی!:biggrin1: این از همون اول همه گفتن
خب حسام کل 34 صفحه رو نخوندم :دی فکر کردم نظریه صادر کردم !

آخرین ویرایش:
نمیدونم کسی اشاره کرده یا نه ! آخرین فلش هواش آفتابی هست ===> Sunny
اون Raiden هم که بعضی ها میگن شاید Sunny باشه !
قضیه جالب شد :biggrin1:
آریا جدا خسته نباشی!:biggrin1: این از همون اول همه گفتن

یادتونه اون زمان که من میگفتم روزی این سانی یه چیزی میشه همتون منو مسخره کردین :( حالا خوبه نظریه من درست باشه :biggrin1:
جالب اینه که همه از اول چیزی که اخر کوجیما قرار نشون بده رو گفتن حالا کجا و کی رو نمیدونم:biggrin1:

1 ساعت و نیم دیگه معلوم میشه شما ها استرس ندارید من هرچه انتگرال میخونم نمیفهمم فقط فکرم به e3 هست الان اون عکسه هم نگاه کردم اون دوستمون داره درست میگه فکر کنم 8 نیست مخلوطی از e3 هست حالا اگه به مایکرو سافت نرسه این e و 3 از هم فاصله میگیرن البته یه حدس هست

1 ساعت و نیم دیگه معلوم میشه شما ها استرس ندارید من هرچه انتگرال میخونم نمیفهمم فقط فکرم به e3 هست الان اون عکسه هم نگاه کردم اون دوستمون داره درست میگه فکر کنم 8 نیست مخلوطی از e3 هست حالا اگه به مایکرو سافت نرسه این e و 3 از هم فاصله میگیرن البته یه حدس هست

بابا چقدر گیر میدین به MGS 4 برای 360 :biggrin1: اونم صد در صد مخلوطی از E3 هست فقط سر همش کردن :smile:
اولا دوست عزیز پنج ساعت 49 دقیقه نه یک ساعت :biggrin1:

وقتی که هوا بارونی تاریک بود یعنی اینکه قضیه مبهمه
اما الان آفتابی شده یعنی به زودی همه چیز مثل روز روشن روشن میشه:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or