سایت تیزر Kojima اطلاعات جدیدی رو فاش کرد!

mohsen.rajabi

کاربر سایت
1118opd.jpg

امروز سایت تیزر کوجیما که چند روز پیش راه افتاده یک شمارش گر معکوس زمان رو نشون می ده و مشخص هستش که 4 روز دیگه این پروژه جدید Kojima اعلام میشه! یک چیز جالب دیگه این هستش که وقتی که رعد و برق میزنه عدد 5 روی صفحه نمایش داده میشه! به نظر می رسه که پروژه بعدی کوجیما Metal Gear Solid 5 یا شایدم یک s بزرگ باشه! به هر حال همه چیز از این کوجیما بر میاد! به هر حال باید 4 روز دیگه صبر کرد و دید که چی میشه!

این کوجیما هم خوب بلده ملت رو بزاره سر کار : دی

توی قسمت جدید Qore اشاره کردن که یک MGS جدید برای PSP در راه ـه.... این یعنی اینکه شاید دوتا عنوان MGS وجود داشته باشه.

پ.ن: ای بابا

فکر کنم تئوری من مربوط به دوتا پروژه متال گیر داره به حقیقت نزدیک میشه. ضمن اینکه این رندرها نباید مربوط به پروژه PSP باشن به هرحال...

فکر کنم تئوری من مربوط به دوتا پروژه متال گیر داره به حقیقت نزدیک میشه. ضمن اینکه این رندرها نباید مربوط به پروژه PSP باشن به هرحال...
سیاوش به هر حال یکی از این Raiden و Big Boss تو نسخه PSP هستن . بازی هم که رسما توسط خود سونی تایید شده یعنی یه MGS جدید واسه PSP .
من فکر می کنم با توجه به اینکه Big Boss خیلی طرفدار داره و داستانش میتونه پر پیمون تر باشه یه نسخه MGS از Big Boss هم واسه PS3 بیاد .

سیاوش به هر حال یکی از این Raiden و Big Boss تو نسخه PSP هستن . بازی هم که رسما توسط خود سونی تایید شده یعنی یه MGS جدید واسه PSP .
من فکر می کنم با توجه به اینکه Big Boss خیلی طرفدار داره و داستانش میتونه پر پیمون تر باشه یه نسخه MGS از Big Boss هم واسه PS3 بیاد .

بعید میدونم! چون تو ژاپن رایدن محبوبتره (البته اگر این رایدن باشه) و یکی از این نسخه ها یا هر دو قرار جوری طراحی بشه که تو ژاپن اینطوری دوست دارن. به گمونم قراره فرم قبلی دوربین ایزومتریک هم برگرده. کلا انقدر در این مورد فکر کردم مغزم داره منفجر میشه. بعید میدونم به E3 برسم. :(

بعید میدونم! چون تو ژاپن رایدن محبوبتره (البته اگر این رایدن باشه) و یکی از این نسخه ها یا هر دو قرار جوری طراحی بشه که تو ژاپن اینطوری دوست دارن. به گمونم قراره فرم قبلی دوربین ایزومتریک هم برگرده. کلا انقدر در این مورد فکر کردم مغزم داره منفجر میشه. بعید میدونم به E3 برسم. :(
سیاوش الان همه این وضعیت رو دارن یه دو روز تا کنفرانس سونی مونده:love:

اين مگه دمه كنفرانس سوني؟تموم ميشه؟؟؟
شمارشش؟
مگه دمه مايكرو تموم نمي شد؟!!؟!
مطمونيدد؟
به كنفرانس سوني مي خوره؟
آخرشم نفهميديم منظور اين چي بود از رمز داوينچي هم بد تره...
.

شمارشش؟
مطمونيدد؟
به كنفرانس سوني مي خوره؟
.
قربونت برم یه چی می نویسی میری. بیاد ترجمه کن ببینیم چی گفتی.

جدیدا املای بچه ها چقدر پیشرفت داشته. :دی

نوشته شده توسط hossain
شمارشش؟
مطمونيدد؟
به كنفرانس سوني مي خوره؟
حدود ساعت 2:30 بعد از ظهر به وقت اونور تموم میشه!!!
کنفرانس MSساعت 10:30 اونوره!!!
حالا یا میخوادMS یک چیزی مثل FF رو کنه!!!یا اینکه بمبیه برای خنثی کردن کنفرانس MS!!!(تحت الشعاع قرار دادنش)

حدود ساعت 2:30 بعد از ظهر به وقت اونور تموم میشه!!!
کنفرانس MSساعت 10:30 اونوره!!!
حالا یا میخوادMS یک چیزی مثل FF رو کنه!!!یا اینکه بمبیه برای خنثی کردن کنفرانس MS!!!(تحت الشعاع قرار دادنش)

اگه دومی باشه که حرکت خیلی زشتی هست ! چون نه در زمان کنفرانس سونی هست و نه کونامی ! و این یعنی رفتار غیر حرفه ای !! اینجوری اعتبار کونامی میره زیر سوال !

من يه چيزي به ذهنم رسيد! اين محيط كه نشون ميده شبيه همون قبرستاني هست كه تو MGS4 هست و بازي رو كه ميخواي شروع كني مينويسه please press start......اگه دقت كرده باشين.... حالا اين حدس من بوده...
راستي مگه Big boss آخر MGS4 نمرد؟؟؟ آخه سيگارش افتاد نفسش هم قطع شد....

این بیگ باس جوونِ :دی یعنی بر میگرده به گذشته اگر بخواد بسازه ...

من يه چيزي به ذهنم رسيد! اين محيط كه نشون ميده شبيه همون قبرستاني هست كه تو MGS4 هست و بازي رو كه ميخواي شروع كني مينويسه please press start......اگه دقت كرده باشين.... حالا اين حدس من بوده...

قبرستون که نیست !

و این یعنی رفتار غیر حرفه ای !! اینجوری اعتبار کونامی میره زیر سوال !
:laughing:
سنش بالاس بنده خدا یه لحظه خسته شد! دلیل نمیشه هر کی میشینه بمیره که:biggrin1: تازه این عکس برای جوونیای بیگ باسه الانش که 60-70 سالی داره! اما من هنوز اعتقاد دارم این خود اسنیکه که از اون لباسای ساخته شده با نانو ماشین پوشیده و شکل بیگ باس شده

اگه این mgs میخواست برای psp بوده باشه!!! پس تایمر برای چی داره واسه خودش مانور میده ؟؟؟ هنوز هم زمان مونده پس این همون پروژه اصلی نیست !

به نظر منم رایدن نیست بلکه اون ادم اهنی تو اسنتچر هست که اون ماسکو زده. چونکه در این عکس قسمت فکش با اون دندونا شبیه یه ارواره ی ادم اهنیه نه یه بند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or