سایت تیزر Kojima اطلاعات جدیدی رو فاش کرد!

mohsen.rajabi

کاربر سایت
1118opd.jpg

امروز سایت تیزر کوجیما که چند روز پیش راه افتاده یک شمارش گر معکوس زمان رو نشون می ده و مشخص هستش که 4 روز دیگه این پروژه جدید Kojima اعلام میشه! یک چیز جالب دیگه این هستش که وقتی که رعد و برق میزنه عدد 5 روی صفحه نمایش داده میشه! به نظر می رسه که پروژه بعدی کوجیما Metal Gear Solid 5 یا شایدم یک s بزرگ باشه! به هر حال همه چیز از این کوجیما بر میاد! به هر حال باید 4 روز دیگه صبر کرد و دید که چی میشه!

این کوجیما هم خوب بلده ملت رو بزاره سر کار : دی

یه حدس باحال:biggrin1: از کجا معلوم این خود اسنیک نباشه؟ خوب همون لباسی که تو mgs4 استفاده میکرد چهرش عوض میشد هم میتونه الان استفاده کرده باشه! چون آخه رایدن هم به همون شکل و شمایل mgs4 هست! پس باید اسنیک هم باشه تو بازی

این کوجیما یه رُوده راست تو شکمش نیست..!
از این حرفها زیاد میزنه جای دوری نریم سر همین MGS4 از این بامبولا زیاد در آورد. هی میگفت من فقط تهیه کنندم , کارگردانی بعهده من نیست..... خیالت راحت این آقا تا پای جونش کارگردان MGS هست.:biggrin1:

والا منم امیدوارم همینجوری باشه....... HIDEO عادت داره خودشو لوس کنه :mad:

BB

یه سوال ,

اصلا از کجا معلوم این BB باشه. منم قبول دارم که کپی BB تو Cutscene های خر mgs4 هستش اما آخه همه ما سر mgs کم سره کار نرفتیم. تیزرهای اول mgs4 بادتون بیاد , همه میگفنن این پسره snake هستش اون پدر فلانی و اونقدر گفتن که استان شبیه فیلم هندی شد ,

بهدشم اون تریلر 15 دقیقه ا ی و release بازی , که هممون بازی کردیمو هممون اون لحظه که BB اومد زمینو چنگ زدیم. این بحثا جالبه اما تجربه نشون میده 90% این حدثیات بعد اومدن بازی خنده داره

:eek:

به احتمال زیاد هم مربوط هست به زمان Zanzibar و قبل از MGS 1 ...

که میشه یک Remake از MG1 و 2 ! اصلاً هر جور که فکر میکنم میبینم هیف هست این همه داستان قشنگی که MG1 و 2 داره رو بیخیال شن ... ! خیلی قشنگ میشه ریمیک ... BB, Snake, Gray Fox... جنگ های BB و Snake ... و ... به نظر من ادامه پیدا کردن بازی چه با رایدن چه با آکیبا و با هر کسِ دیگه ای خیلی مسخره میشه ... MGS تموم شد ! ( با قشنگیه هر چه تموم تر ) اگر ادامش بده مسخره میشه به خدا !

که میشه یک Remake از MG1 و 2 ! اصلاً هر جور که فکر میکنم میبینم هیف هست این همه داستان قشنگی که MG1 و 2 داره رو بیخیال شن ... ! خیلی قشنگ میشه ریمیک ... BB, Snake, Gray Fox... جنگ های BB و Snake ... و ... به نظر من ادامه پیدا کردن بازی چه با رایدن چه با آکیبا و با هر کسِ دیگه ای خیلی مسخره میشه ... MGS تموم شد ! ( با قشنگیه هر چه تموم تر ) اگر ادامش بده مسخره میشه به خدا !

نگاه کن شاید به نظرت مسخره بیاد.
اما MGS یک بازی هستش که خیلی حالت برای ادامش میشه تعریف کرد حتی تا جای که ازش بیش از 10-20 بازی دیگه ساخت به نظرت کدوم آدم این IP به این بزرگی رو ول میکنه میره بازی جدید میسازه ؟

به نظر من خیلی از بازی از MGS1 گرفته تا MGS4 هنوز خیلی گنگه یعنی میشه با ساختن قسمت های جدید روشن ترش کرد.

مثال : ریدن چی شود این شکلی شد BIG BOSS باهاش این کارو کرد یا کس دیگه؟
مثال:چی شود که دست LIQUID رو به شالوشاسکا پیوند زدن ؟ میدونم دستا شالوشاسکا تو MGS1 قطع شود اما فقط برای این که دستش قطع شود دست اون رو پیوند زدن خوب دست خودش رو پیوند میزدن؟
مثال:چرا وقتی میتوسنت SNAKE به مرگ طبیعی بمیره خواست خود کشی کنه بعدش پشیمون شد و در آخر هم هیچ کس نفهمید که SNAKE مرده یا نه تو عروسی هم به سانی گفتن اسنیک حتما بر میگرده؟ اسنیکی که گفته بودن کمتر از 1 ماه وقت داره که بمیره؟ به نظر شما گنگ نیست صحبت های زد ونقیض تو داستان؟
.
.
.
؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان.
آقا شخصیت اصلی mgs3 مگه snack نبود؟؟؟ که یه چشش رو کور کردند.
شخصیت mgs2 هم اولش snack بود که همه بعد از غرق شدن کشتی گفتن مرده بعد رایدن اومد و snack رو دید ولی snack خودش رو با یه اسم دیگه معرفی کرد.بعد اون یکی لیکویید اسنیک فکر کنم بود که اولش اون وسیله چنگی رو از کشتی میدزده.
mgs 1 هم خود snack بود.
.آقا این جریان bigboss چیه؟یکی مارو روشن کنه تا موضوع رو بفهمیم من که mgs 4 رو بازی نکردم واسم سوال پیش اومده لطفا جواب بدید.

البته Snake درسته !
سلام دوستان.
بله حرف شما درسته قات زدم اساسی snake میشه مار snack میشه پفک .
آ حال فهمیدم big boss کیه همون snake هست که تو mgs3 آخرش لقب big boss بهش میدن.
بعد این جریان پدر اسنیک چیه؟؟:confused::(
من آخر جریان این mgs رو درست نفهمیدم.:(:(:(

سلام دوستان.
آقا شخصیت اصلی mgs3 مگه snack نبود؟؟؟ که یه چشش رو کور کردند.
شخصیت mgs2 هم اولش snack بود که همه بعد از غرق شدن کشتی گفتن مرده بعد رایدن اومد و snack رو دید ولی snack خودش رو با یه اسم دیگه معرفی کرد.بعد اون یکی لیکویید اسنیک فکر کنم بود که اولش اون وسیله چنگی رو از کشتی میدزده.
mgs 1 هم خود snack بود.
.آقا این جریان bigboss چیه؟یکی مارو روشن کنه تا موضوع رو بفهمیم من که mgs 4 رو بازی نکردم واسم سوال پیش اومده لطفا جواب بدید.

سلام

شما کلا قاموس mgs رو زیر سوال بردی , تقدم و تاخر داستان به ترتیب بازیها نیست. mgs3 پدر ژنتیکی snake و liquid و solidus بوده و داستان mgs3 قدیمی تر از سایرینه.

در ضمن این بابا اسمش snake نه ....... :mad::mad::mad::mad:

سلام دوستان.
بله حرف شما درسته قات زدم اساسی snake میشه مار snack میشه پفک .
آ حال فهمیدم big boss کیه همون snake هست که تو mgs3 آخرش لقب big boss بهش میدن.
بعد این جریان پدر اسنیک چیه؟؟:confused::(
من آخر جریان این mgs رو درست نفهمیدم.:(:(:(
عزیز من اینجا تاپیک یادگیری داستان MGS نیست که اومدی داری تازه پایه MGS رو یاد میگیری .
یه ذره رعایت کنید دیگه . واقعا به قول کیوان رو مخه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or