سایت تیزر Kojima اطلاعات جدیدی رو فاش کرد!

mohsen.rajabi

کاربر سایت
1118opd.jpg

امروز سایت تیزر کوجیما که چند روز پیش راه افتاده یک شمارش گر معکوس زمان رو نشون می ده و مشخص هستش که 4 روز دیگه این پروژه جدید Kojima اعلام میشه! یک چیز جالب دیگه این هستش که وقتی که رعد و برق میزنه عدد 5 روی صفحه نمایش داده میشه! به نظر می رسه که پروژه بعدی کوجیما Metal Gear Solid 5 یا شایدم یک s بزرگ باشه! به هر حال همه چیز از این کوجیما بر میاد! به هر حال باید 4 روز دیگه صبر کرد و دید که چی میشه!

این کوجیما هم خوب بلده ملت رو بزاره سر کار : دی

بیشتر شبیه اداره هواشناسیه!!
grin.gif

اگر 5E39 که نهش برعکسه:
اون E3 احتمال زیاد همون E3 خودمونه.
اون 9 برعکس رو یکی گفته بود از بالا میرور کنید میشه 6 که میشه ماه JUNE.
اون 5 هم در این حالت میشه 2 و E3 هم در اینصورت تغییری نمیکنه!!

یک چیزی بین 2 و E3 شاید!!
smile.gif

NEXT KOJIMA GAME on next PSW Magazine issue.

kojimanextgame.jpg

اینکه اطلاعات این بازی تو شماره بعدی PSW منتشر میشه خودش نوید بخش دو تا خبر خوبه.

1. NO XBOX 360 Exclusive CRAP!
2. عنوان جدید
البته اینطور که از نوشته های کاربرای GAF برمیاد بازی Lord of Shadows ـه اما خوب مشخص نیست به صورت قطعی ولی احتمالش از بقیه چیزا بیشتره.

میگن هنوز کوجیما دوتا انانسمنت دیگه برای E3 داره. احتمالا یکیش اینه که MGS5 رو میسازن یکیشم اینه که عناوین جدید کوجیما مولتی پلتفرم میشن (IMHO).

آخرین ویرایش:
درسته طبق بحث هایی که شد به نظر میرسه این بازی Lord of Shadow ـه که خب توسط یک استودیو دیگه ساخته میشه و شاید فقط کوجیما نظارت داره روی پروژه شاید هم اصلا عکس مجله به کوجیما ربطی نداره
چیزی که مشخصه اینه که این پروژه ربطی به اون تیزر نداره و دوتا بازی جداگانه هستند. که بالاخره در E3 مشخص میشه.
چند وقت پیش هم کوجیما گفته بود که تیمش در حال کار بر روی دو تا بازی هستند که یکیش شبیه بازی های قبلی Koji-Pro ـه که خب میشه حدس زد MGS5 ـه بازی دوم هم یک بازی جدید

پست من که باعث شروع شدن این بحث شد :cheesygri lol
http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=15959625&postcount=2731

درسته طبق بحث هایی که شد به نظر میرسه این بازی Lord of Shadow ـه که خب توسط یک استودیو دیگه ساخته میشه و شاید فقط کوجیما نظارت داره روی پروژه شاید هم اصلا عکس مجله به کوجیما ربطی نداره
چیزی که مشخصه اینه که این پروژه ربطی به اون تیزر نداره و دوتا بازی جداگانه هستند. که بالاخره در E3 مشخص میشه.
چند وقت پیش هم کوجیما گفته بود که تیمش در حال کار بر روی دو تا بازی هستند که یکیش شبیه بازی های قبلی Koji-Pro ـه که خب میشه حدس زد MGS5 ـه بازی دوم هم یک بازی جدید

پست من که باعث شروع شدن این بحث شد :cheesygri lol
http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=15959625&postcount=2731

ولی میدونی کیوون من دوست داشتم Snatcher باشه. بخصوص که کوجیما گفته بوده که MGS و این تو یک دنیا اتفاق می افتن. خلاصه من نظرات ملت در مورد اسنچر رو دوست دارم. راستی بچه های MGS:TUS تو پس زمینه صورت Big Boss رو تشخیص دادن. البته کیفیت این فلشه سایت خیلی داغونه میتونه کاملا مزخرف باشه :دی

ولی میدونی کیوون من دوست داشتم Snatcher باشه. بخصوص که کوجیما گفته بوده که MGS و این تو یک دنیا اتفاق می افتن. خلاصه من نظرات ملت در مورد اسنچر رو دوست دارم. راستی بچه های MGS:TUS تو پس زمینه صورت Big Boss رو تشخیص دادن. البته کیفیت این فلشه سایت خیلی داغونه میتونه کاملا مزخرف باشه :دی

من Snatcher رو بازی نکردم ولی همون طور که گفتی این و MGS یه ربط هایی به هم دارن...ادامه این بازی هم میتونه جالب باشه
http://www.hdrlying.com/imported-data/2008/7/1/bringing-it-all-together-the-world-of-kojima.html

اون flash رو هم دیدم، خیلی بعید به نظر میرسه همچین چیزی باشه :دی

آخرش کوجیما بازی جدیدش را تایید میکند و همان LOS است
بعد بهش میگند چه ربطی به 5 داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
- میگه منظورم این بود که این عنوان MGS5 نیست:biggrin1:

من که پی این قضیه رو نمیگیرم دیوونه شدم:cursing::bored::blink: از این کارای کوجیما شما عاشقانش چی میکشید!!!!!

من که خیلی حال میکنم:love::biggrin1:چون من اولش یکم یادم رفته بود شیوه هاشو یکم :cursing:زدم اولش اما الان دیگه یادم اومد کوجیما تو کارش N.1 هستش:love::biggrin1: الان دارم حال میکنم میبینم این همه ادم برای یک چیز ندیده و نشنیده از صفحه اول چه نظریه های دادن یه گروه هم برای .... نظر میدادن حالا دیگه تا حدودی معلومه :love:

بازی اصلیش یه نسخه از METAL GEAR هستش:love::biggrin1::cheesygri:smile:

من مطمئنم که بازی جدید MGS5 نیست چون که کوجیما می دونه که اگر پشت سر هم بازی بده بیرون سری MGS یه بازی پیش پا افتاده میشه .
به احتمال زیاد این بازی یه نسخه تغییر یافته از MGS4 برای xbox360 هست . ( این حدس منه )

البته اگه mgs5 هم باشه که همین فردا نمیاد حداقل 2 تا 3 سال طول میکشه تا بازی ساخته بشه.
اگر قرار باشه متال گیر 5 برای این نسل در کار باشه باید حداکثر تا توکیو گیم شو رو بشه چون فکر نکنم این نسل بیشتر از 2012 طول بکشه.

تو سايت ژاپني MGS (البته منظور سايت طرفدارانش هست) شايعه شده كه فاميتسو ميخواد تو شماره جديدش اين بازي رو رو كنه. همينطور گفته شده كه اين بازي يك MG جديد براي PS3 و يا PSP هستش!!

تو سايت ژاپني MGS (البته منظور سايت طرفدارانش هست) شايعه شده كه فاميتسو ميخواد تو شماره جديدش اين بازي رو رو كنه. همينطور گفته شده كه اين بازي يك MG جديد براي PS3 و يا PSP هستش!!

صبح بخیر :دی
چند صفحه پیش رو بخونی خبرش رو گذاشتم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or