سایتی که می زنیم

• Thread starter Thread starter mohsen
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک؟

• Entertainmentcenter.com

رای‌ها: 7 41.2%
  • 30nemacity.com

رای‌ها: 7 41.2%
  • m4movie.com

رای‌ها: 3 17.6%

• مجموع رای دهنده‌ها
    17
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اولا که در مورد نظر سامان (ابلته کل مدیران !) باید فعلا روش فکر کرد ولی خوب شرایطی داره
اول اینکه ما کاملا می خواهیم مستقل باشیم ! یعنی مدیران اون سایت جدا مدیران این سایت هم جدا ....
بعد در مورد طراحی و اینا حتما باید هماهنگ باشن ؟؟
در ضمن مثلا به کیا پیشنهاد بدیم ؟؟ اون سایت shopcenter که گفتی اتفاق یه shop.ir هست که سایت بسیار خوبی هم هست خودمم چندین بار ازش خرید کردم .....
ولی بازم میگم اولا که ما هر چه زوتر می خواهیم دومین رو خریداری کنیم و moviecenter و filmcenter ثبت شدن !

اولا که در مورد نظر سامان (ابلته کل مدیران !) باید فعلا روش فکر کرد ولی خوب شرایطی داره
اول اینکه ما کاملا می خواهیم مستقل باشیم ! یعنی مدیران اون سایت جدا مدیران این سایت هم جدا ....
بعد در مورد طراحی و اینا حتما باید هماهنگ باشن ؟؟
در ضمن مثلا به کیا پیشنهاد بدیم ؟؟ اون سایت shopcenter که گفتی اتفاق یه shop.ir هست که سایت بسیار خوبی هم هست خودمم چندین بار ازش خرید کردم .....
ولی بازم میگم اولا که ما هر چه زوتر می خواهیم دومین رو خریداری کنیم و moviecenter و filmcenter ثبت شدن !

گفتم كه ما توي سايت شما كاره اي نيستيم. مدير از خودتون. طراحي هم سليقه ي خودتون. استقلال كامل هم دارين فقط لينكتون تو سايته مادره و البته يه سري شرايط رو بايد هر دو طرف بپذيرن كه يكيش همين اسم سايت بود. در صورت توافق، توضيحات كامل رو ميديم و شما در مرحله ي دوم تصميم ميگيرن كه دوباره موافق باشين يا نه.

در مورد شاپ هم تحقيقات در حال انجامه...

اونوقت سایت مادر زیر نظر کیه ؟؟
و بعد اون سایت مادر میتونه هر جوری خواست با ما بازی کنه ؟؟ !!
بعدشم اگه ناراضی بودیم می تونیم در بیایم ؟؟

اونوقت سایت مادر زیر نظر کیه ؟؟
و بعد اون سایت مادر میتونه هر جوری خواست با ما بازی کنه ؟؟ !!
بعدشم اگه ناراضی بودیم می تونیم در بیایم ؟؟

1. سايت مادر زيره نظر مستقيم ما هست ( ما يعني مديران بازي سنتر )

سايت مادر چيزي جز يه صفحه با لينك هاي بچه هاش و توضيحاتي ضروري نخواهد بود.

2. ما قرار نيست با شما بازي كنيم. قراره با هم همكاري بكنيم ( طبق توافق نامه اي كه مورد تاييد هر دو سايت هست )

3. براي نارضايتي هم يه بند با توافق طرفين توي توافق نامه در نظر ميگيريم.

قرارداد رو چطور باید امضا کنیم اونوقت ؟؟! :cheesygri

من بنظرم فکر خوبیه ولی حیف که هر چی سنتر بودید ثبت شده !!!
شما نمی تونید سایتتونو عوض کنید بزارید g4game.com !!! :cheesygri

بازم باید من صبر کنم بینم علی و محسن چی میگن !

سلام
من به Entertainmentcenter.com رای دادم .
سینما سیتی هم خوب بود . ولی نمیدونم چرا اسمی که مونا پیشنهاد داده رو زبونم نمیچرخه .
=====
در مورد پیشنهاد مدیرا ولی منم سوالهای مونا برام پیش اومد .
تازه center ها هم که همه ثبت شدن . چه کار میکنین ؟
=====
راستی اسلوموشن . کام هم ثبت شده بود ؟

سامان جان حالا که شما این نظرو دادید خواهشا فکر اینم بکنید که ما لان اسم سایتمون رو چی بزاریم !!؟! چون moviecenter و filmcenter ثبت شدن !!!

طرح پيشنهادي :
درباره ی طرح پیشنهادی آقا سامان من یکی از مخالفان هستم. من شدیدا طرفدار این مسئله هستم که سایت فیلم کاملا مستقل باشه چیزی فراتر از نام و طرح و... این طرح هم که سامان جان فرمودند طرح قدیمی هست که خیلی ها پیش از ما امتحانش کردند و متاسفانه به نتیجه نرسیده این کار کار طولانی است که وقت و انرژی و هماهنگی بالایی را می طلبد در ضمن من فایده این کار را نفهمیدم تنها فایده اش این بود که در لینک ها و لوگو نامی از بازی سنتر آمده درسته؟
از همه اینها بگذریم به قول مونا تمامی اسم هایی که در ترکیبشون سنتر باشه ثبت شده. مثلا شاید شما بخواهید در آینده موزیک سنتر و به قول خودتون شاپ سنتر و... اضافه کنید اما این ها در هدف ما تعریف نمی شه ما تنها تخصص و هدفمون روی مسئله ی سینماست.

آقا من الان رسیدم!
تو اون نظرسنجی که اشم اول خیلی درازه!اسم دومم قشنگ نیست!m4movie از همه بهتره به نظرم.
در مورد این چیزی که سامان گفت،منم یه پیشنهادی بدم،شما هم نخونین!
اولا که یه چیزی مثل shopcenter کاش تو توهم جا میشد!من نظرم اینه یه سری از بچه ها هم جمع شن یه سایت برای موزیک بزنن.برای اینکه همه سایتا مستقل باشن،ادمین entertainmentcenter یا یه شخص منتخب باشه،یا از هر کدوم از سایتا یکی انتخاب شه که همه راضی باشن!در ضمن مسحن جان این مشکلی پیش نمیاره،میشه یه چیزی مثل C|NET!!متاکریتیک و گیم اسپات و اینا!
البته بیشتر به نظرم سمبلیکه تا مفید!ولی خوب کار قشنگیه!به قولی شاید بشه بزرگترین فلان چیز فارسی!البته اگه نکته مثبت نداشته باشه،نکته منفی که اصلا نداره!البته اگه بعدا اسپانسری چیزی هم اومد تو کار،shopcenter هم میشه یه کاریش بکنیم.در ضمن امروز کاندیدا منچوری رو دیدم سر صبحی!برین تو اون یکی تاپیک یا به حول و قوه الهی!!در سایت جدید یه بحثی بندازین وسط!

منم به 30nemacity.com رای دادم . به نظر من خیلی رونه چون حرف کلمه اول با حرف کلمه دوم میخونه...
راستی یادتون نره دارین بحثو توی این سایت با اجازه مدیرای اینجا انجام میدین پس به گفته سامان بهتره سایت اصلی ( که بهش میگین مادر ) زیر نظر همین مدیرا باشه;) ...
راستی یه چیز دیگه روی اون 50 mb من هم فکر کنین از دستتون میره ها :cheesygri ...

به نظر من بهتر از این دیگه گیرمون نمیاد: :cheesygri
topmoviecenter.com
++++
m4movie.com با com - net ثبت شده...

درباره ی طرح پیشنهادی آقا سامان من یکی از مخالفان هستم. من شدیدا طرفدار این مسئله هستم که سایت فیلم کاملا مستقل باشه چیزی فراتر از نام و طرح و... این طرح هم که سامان جان فرمودند طرح قدیمی هست که خیلی ها پیش از ما امتحانش کردند و متاسفانه به نتیجه نرسیده این کار کار طولانی است که وقت و انرژی و هماهنگی بالایی را می طلبد در ضمن من فایده این کار را نفهمیدم تنها فایده اش این بود که در لینک ها و لوگو نامی از بازی سنتر آمده درسته؟
از همه اینها بگذریم به قول مونا تمامی اسم هایی که در ترکیبشون سنتر باشه ثبت شده. مثلا شاید شما بخواهید در آینده موزیک سنتر و به قول خودتون شاپ سنتر و... اضافه کنید اما این ها در هدف ما تعریف نمی شه ما تنها تخصص و هدفمون روی مسئله ی سینماست.
امیدوارم موفق باشید ;)

بابا علی جان چرا بدت میاد :
من با بچه ها صحبت کردم به یک نتجیه گیری کلی رسیدیم ........

ما با این بحث موافقیم ولی چند شرط داره
اولا و مهم ترین شرط اینه که تبلیغات هر 2 سایت در سایت دیگر بطور کامل تامین شده باشن
ثانیا این توافق نامه همون جوری که دیورز گفتم مدت دار باشه یعنی مثلا 6 ماه تعیین کنیم اگر خوب بود تمدید می کنیم وگرنه هر یک از 2 طرف میتونن کنار بکشن کنار می کشیم ......
ثالثا ادمینهای سایت مادر باید بطور مشترک باشن مثلا یکی به انتخاب ما از طرف ما و یکی به انتخاب شما از طرف شما ........

و حالا با توجه به این حرفای من و در صورت موافق بودن .... در مورد اسم سایت باید چیکار کنیم ؟!!!
این بار دیگه خواهشا ادمین های بازی سنتر هم دست بکار شن !
moviecenter و filmcenter و moviescenter و filmcenter هم ثبت شدن !

-------------------------
ویرایش شد :
30nemacenter.com موجود هست .......

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or