اولا که در مورد نظر سامان (ابلته کل مدیران !) باید فعلا روش فکر کرد ولی خوب شرایطی داره
اول اینکه ما کاملا می خواهیم مستقل باشیم ! یعنی مدیران اون سایت جدا مدیران این سایت هم جدا ....
بعد در مورد طراحی و اینا حتما باید هماهنگ باشن ؟؟
در ضمن مثلا به کیا پیشنهاد بدیم ؟؟ اون سایت shopcenter که گفتی اتفاق یه shop.ir هست که سایت بسیار خوبی هم هست خودمم چندین بار ازش خرید کردم .....
ولی بازم میگم اولا که ما هر چه زوتر می خواهیم دومین رو خریداری کنیم و moviecenter و filmcenter ثبت شدن !
اونوقت سایت مادر زیر نظر کیه ؟؟
و بعد اون سایت مادر میتونه هر جوری خواست با ما بازی کنه ؟؟ !!
بعدشم اگه ناراضی بودیم می تونیم در بیایم ؟؟
درباره ی طرح پیشنهادی آقا سامان من یکی از مخالفان هستم. من شدیدا طرفدار این مسئله هستم که سایت فیلم کاملا مستقل باشه چیزی فراتر از نام و طرح و... این طرح هم که سامان جان فرمودند طرح قدیمی هست که خیلی ها پیش از ما امتحانش کردند و متاسفانه به نتیجه نرسیده این کار کار طولانی است که وقت و انرژی و هماهنگی بالایی را می طلبد در ضمن من فایده این کار را نفهمیدم تنها فایده اش این بود که در لینک ها و لوگو نامی از بازی سنتر آمده درسته؟طرح پيشنهادي :
امیدوارم موفق باشیددرباره ی طرح پیشنهادی آقا سامان من یکی از مخالفان هستم. من شدیدا طرفدار این مسئله هستم که سایت فیلم کاملا مستقل باشه چیزی فراتر از نام و طرح و... این طرح هم که سامان جان فرمودند طرح قدیمی هست که خیلی ها پیش از ما امتحانش کردند و متاسفانه به نتیجه نرسیده این کار کار طولانی است که وقت و انرژی و هماهنگی بالایی را می طلبد در ضمن من فایده این کار را نفهمیدم تنها فایده اش این بود که در لینک ها و لوگو نامی از بازی سنتر آمده درسته؟
از همه اینها بگذریم به قول مونا تمامی اسم هایی که در ترکیبشون سنتر باشه ثبت شده. مثلا شاید شما بخواهید در آینده موزیک سنتر و به قول خودتون شاپ سنتر و... اضافه کنید اما این ها در هدف ما تعریف نمی شه ما تنها تخصص و هدفمون روی مسئله ی سینماست.