ساکاگوچی: سال 2010، سال من است!

Cloud Strife

Loyal Member
آقای هیرونوبو ساکاگوچی، اسطوره سبک JRPG و پدر سری Final Fantasy، در وبلاگ خود ضمن عرض تبریک به مناسبت سال نو میلادی اعلام داشته اند که سال 2010 سال درخشش بازی ایشان است!!

ایشان میفرمایند: "این بازی بهترین Blockbuster من هست که سال ها روش وقت گذاشتم، تمام روحم رو روش متمرکز کردم تا یکی از محبوب ترین بازی ها رو خلق کنم. این بازی بدون شک یکی از پر طرفدار ترین بازی ها بین گیمرها میشه!. مطمئن باشید اینبار دیگه طیف وسیع تری از گیمرها مخاطب ابن بازی خواهند بود!"

ایشان همچنین اعلام کرده اند که در حال حاظر مشغول کار بر روی یک بازی برای گوشی های iPhone هستند.

با توجه به صحبت های قبلی آقای ساکاگوچی میتوان در بهار امسال منتظر رونمایی بازی ایشان باشیم!

من تمام سعيم رو ميكنم تا ازين سبك خوشم بياد و بتونم FF رو بازي كنم چون واقعا دوست ميدارم اين بازي رو :biggrin1:
سال 2010 هم به نام ايشون نام گذاري شد . :biggrin1:

این بازی بدون شک یکی از پر طرفدار ترین بازی ها بین گیمرها میشه!. مطمئن باشید اینبار دیگه طیف وسیع تری از گیمرها مخاطب ابن بازی خواهند بود!"

شايد منظورش اينه كه يكي مثل من كه از JRPG اصلا خوشش نمياد هم با اين بازي حال ميكنه نه ؟! :biggrin1:

چشم بسته غیب گفته!
خوب معلومه وقتی مولتی بشه مخاطبش هم بیشتر میشه
اصلا من ندیدم شما با احترام صحبت کنید.
فکر کنم منظور ایشون این بوده که چون این سبک از بازی ها طرفداران خاص خودش رو داره و مثل FPS همه سمتش نمیرن، یک نوآوری توش ایجاد کردن که باعث شده طیف وسیع تری رو مورد پوشش قرار بده. منظورشون فقط مولتی شدن بازی نیست.

نوید تو هم مثل من هستی؟!:biggrin1: امیدوارم این بازی بتونه یکم دید من رو نسبت به این سبک زیبا(:biggrin1:) تغییر بده:biggrin1:

به به استاد بزرگ گمونم داره ps3 هم کارایی میکنه و این گام بزرگی خواهد بود برای روزهای طلایی این مرد بزرگ مرسی اریا جان حرفی نزده چی هست ؟ گویا بهار میخواد بگه

چشم بسته غیب گفته!
خوب معلومه وقتی مولتی بشه مخاطبش هم بیشتر میشه
خوب نکته اصلی همینجاست!! چون الان همه دارن میگن منظور ساکا این بوده که بازیش دیگه انحصاری 360 (که مخاطب و فروشش خیلی کم بود) نیست!!

ولی از طرفی چون خیلی از بازیش تعریف کردهب ه قیافش نمیخوره ماله Wii باشه!

ولی بازم در کل گذینه اول Wii هست...

چون چیزی که نشون دادن همون سیستم JRPG بود
آهان ! نشون شما یه چیزی دادن و نشون بقیه هیچی ندادن ! چه جلب ! :laughing:
من فکر میکردم ایشون در مورد فاینال 13 صحبت میکنن
جالب تر شد ! آخه ساکاگوچی چه رو بطی به FF Xiii داره ؟ میشه به من توضیح بدی ؟

آخرین ویرایش:
ظاهرا شما هیچ کودوم نمیفهمید
ساکاگوچی چند ساله از Square Enix جدا شده و یه استودیو مستقل به اسم Mistwalker زده !
این حبر هم هیچ ربطی به FF Xiii و SE نداره
و در ضمن دونستن با فهمیدن خیلی تفاوت داره! کاش اینو خوب بفهمیم!
همین که شما خوب میفهمی اینو بسته !

آخرین ویرایش:
ظاهرا شما هیچ کودوم نمیفهمید
ساکاگوچی چند ساله از Square Enix جدا شده و یه استودیو مستقل به اسم Mistwalker زده !
این حبر هم هیچ ربطی به FF Xiii و SE نداره
من سریع پستم رو پاک کردم و قبول کردم اشتباه کردم و. اطلاعاتم در مورد JRPG صفر هست چون ازین سبک یه جورایی متنفرم و علاقه ای هم ندارم بدونم
و در ضمن دونستن با فهمیدن خیلی تفاوت داره! کاش اینو خوب بفهمیم!

این جور سبک ها صبر ایوب و عمر نوح و اعصاب فیل میخواد.

نه صبر ایوب جان را میخواهد نه چیزه دیگه این عشق به این سبک بازی ها است البته کمتر کسی بلا نسبت شما و بعضی ها از این جور سبکها سر در میارد و بی مورد در مورد jrpg نظر های عجیبی میدن یا به قولی اسپم smilieid

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or