ساکاگوچی: سال 2010، سال من است!

Cloud Strife

Loyal Member
آقای هیرونوبو ساکاگوچی، اسطوره سبک JRPG و پدر سری Final Fantasy، در وبلاگ خود ضمن عرض تبریک به مناسبت سال نو میلادی اعلام داشته اند که سال 2010 سال درخشش بازی ایشان است!!

ایشان میفرمایند: "این بازی بهترین Blockbuster من هست که سال ها روش وقت گذاشتم، تمام روحم رو روش متمرکز کردم تا یکی از محبوب ترین بازی ها رو خلق کنم. این بازی بدون شک یکی از پر طرفدار ترین بازی ها بین گیمرها میشه!. مطمئن باشید اینبار دیگه طیف وسیع تری از گیمرها مخاطب ابن بازی خواهند بود!"

ایشان همچنین اعلام کرده اند که در حال حاظر مشغول کار بر روی یک بازی برای گوشی های iPhone هستند.

با توجه به صحبت های قبلی آقای ساکاگوچی میتوان در بهار امسال منتظر رونمایی بازی ایشان باشیم!

خوب 120% همینطور هست!:biggrin1:

من بیشتر دوست دارم داستان سیاه و تاریکی داشته باشه. طراحی شخصیت هاش خیلی برام مهمه...

ولی در مجموع با این تفاسیری که ساکا میگه باید منتظر چیز خفنی باشیم!

من که از jrpg به صورت turn base متنفرم :sick: ولی امید وارم طرفداراش امسال خوش بذگرونن :biggrin1::biggrin1::biggrin1:

turn base تا ffx.x2 بود بعد از اون دیگه به اینصورت نیست پیشنهاد میکنم یک بار بازی کنید بعد ابراز تنفر بنمایید برادر ;)

خداکنه یه jrpg اصیل به صورت turn base باشه نه از این اشغال های اکشن که این روزا به نام rpg به خورد ملت میدن
من تازه به این سبک علاقه مند شدم ولی برعکس تازه واردای دیگه منم از Turn-Based بیشتر خوشم میاد.:biggrin1: امیدوارم همینطور بشه.

یه چیزیو می دونین درسته که ساکاگوچی ادم بزرگیه ولی باید قبول کنیم که این 2تا بازی اخرش با اینکه خوب بودن اصلا در حد کسی که پدر FF محسوب میشه نبودن.امیدوارم با یه بازیه اصیل طرف باشیم:cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or