سانسور شدن بازی ها ممکن هست؟

• Thread starter Thread starter mison
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام این پست رو زدم چون سوالی برام پیش امده بود
این سوال از وقتی ذهن من رو مشغول کرده که وقتی داشتم بازی mass effect 3 رو بازی می کردم احساس می کردم که در بعضی از جاها تصویری رو نشون نمیده
ایا میشه مثل فیلم ها که بغضی از جاها رو سانسور می کنند بازی ها هم سانسور کنند؟
ممنون میشم که هرچه سریع تر جواب من رو بدید

این سوال از وقتی ذهن من رو مشغول کرده که وقتی داشتم بازی mass effect 3 رو بازی می کردم احساس می کردم که در بعضی از جاها تصویری رو نشون نمیده
ویدیو ها رو میتونن راحت سانسور کنند.مخصوصا اگه پسوندشون BIK باشه.میتونن ویدیو بازی رو وردارن جاش ویدیو ی نماز جمعه بزارن:دی

مسلما امکان سانسور بازی ها وجود داره .. اما بستگی داره که اون نسخه ای که شما تهیه کردی برای شرکت های یارانی توزیع کننده باشه یا نه چون اگر به سایت بنیاد بازی های رایانه ای بری و در قسمت رده بندی بازی ها .. نوشته که درجه سنی 18 در صورتی که ویرایش شود !
البته بعضی وقت ها بازی ها توسط خود سازندش سانسور میشه به عنوان مثال مرحله mw2 که در فرودگاه در نقش تروریست ها مردم عادی را میکشی در المان بهشون گیر دادن و Acti مجبور بازی را طوری اون قسمتش تغییر بده و فقط بشه پلیس های فرودگاه را بکشی و مردم عادی کاری نداشته باشی

سانسور 2 نوع داره
سانسور وطنی و سانسور کلی

وطنی که کسایی که بازی ها را پچ میکنن توی ایران، اگه سواد این کار را داشته باشن خیلی راحت میتونن توی ویدیوها دست ببرن، نمونه این هم زیاد هست، مثلا دارینوس تو بعضی بازیهاش این کار را کرده

در مورد سانسور کلی، بعضی از بازیها به خاطر سیاست های یک مطقه خاص (مثلا اروپا) به علت وجود برخی صحنه ها ممنوع میشه و ناشران بازی برای اینکه فروش اون منطقه را از دست ندن، یک سر از صحنه های بازی را حذف میکنن
مثل Finish him/her جوکر توی بازی Mk vs DC

دادخل بازی های کنسول که دیگه نمی شه دست برد می مونه pc که اکثرا دموها real time شدن اونا هم نمی شن مگه real time نباشه که مس افکت هر چی دیدم real time هست البته خیلی نرفتمش

یعنی ممکنه که در بازی های اورجینال(که در مشهد خیلی کم پیدا میشه)هم سانسور شده باشند که اون هم سانسورش وطنی باشه نه کلی؟

یادمه بازی GTA San Andreas اوایل که اومده بود بدون سانسور بود و یه بچه ی 9 ساله صحنه ی س.ک.س.ی ( که CJ با دوست دخترش داشت رو دیده بود و حتی در اون لحظه کنترل Cj دست شما بود) بعد والدین اون بچه به دادگاه شکایت کرده بودند که منجر به این شد که راک استار جریمه ی سنگینی رو داد و همینطور مجبور شدن بازی رو سانسور و نسخه های پیشین رو جمع اوری کنند.

الان دیگه فابریک سانسور میشه نمونش همین Assassins Creed II /Brother Hood

یادمه بازی GTA San Andreas اوایل که اومده بود بدون سانسور بود و یه بچه ی 9 ساله صحنه ی س.ک.س.ی ( که CJ با دوست دخترش داشت رو دیده بود و حتی در اون لحظه کنترل Cj دست شما بود) بعد والدین اون بچه به دادگاه شکایت کرده بودند که منجر به این شد که راک استار جریمه ی سنگینی رو داد و همینطور مجبور شدن بازی رو سانسور و نسخه های پیشین رو جمع اوری کنند.

الان دیگه فابریک سانسور میشه نمونش همین Assassins Creed II /Brother Hood
واسه همین بود اون اوایل که اومده بود درجه سنی بازی 18+ هم نبود! در واقع فراتر رفته بود!:دی Adu.lt Only بود اگه اشتباه نکنم. حتی کلی شات هم از اون قسمت ها تو نت پخش شده بود که تو بازیِ اصلی که ما بازی کردیم هرگز با اون صحنه ها رو به رو نشدیم!

نکته جالب اینجاست که توی DLC های GTA4 دقیقا یادم نمیاد کدومشون ... تو یکیش وقتی داریم یه دموِ قبل شروع ماموریت رو میبینیم دقیقا یادمه یه مرد بالغ رو از رو به رو نشون داده بودند... از نوک پا تا هیچ لباسی تنش نبود! جالب تر اینجاست که اون قسمت حساس بدن رو هم کاملا بدون هیچ نشون داده بودند!:دی ماشالله خیلی دقیق هم رو همون قسمت کار کرده بودند :))

فکر نکنم دموهای Real Time خود بازی رو سانسور کرد میشه؟​

داش دیگه دمو Real Time که فیلم نیست که!

یادش بخیر GOW 2 اون قسمت ... رو همه تو کلوپ میدیدن میرفتن اغما!

تو نسخه زیرنویس شده حذفش کرده بودن

دموهای Real Time و حتی گیم پلی رو هم میشه راحت سانسور کرد. بافتهای مورد دار رو خیلی راحت عوض میکنن.
مثل کاری که دارینوس با مافیا 1 کرده بود یا سانسوری که به صورت پیش فرض تو Saints Row 3 بود و با مد میشد حذفش کرد.

سانسورهای وطنی معمولا مشخص هستند . مثلا هی خط سیاه میکشن روی معامله طرف ! ولی خارجی هاش معمولا با نشون ندادن یا کاملا ب.ر*هنه نشدن طرف سانسور میشه.
ولی خداییش خیلی بده که اصلا این مساعل رو وارد دنیای گیم میکنند . نمیدونم مقاله ایکه در این مورد توی سایت گیم اینفورمر رو نوشته بودند رو خوندید یا نه .
مثلا هیلو یکی از پاکترین بازی های روی کره زمین از این لحاظه . ولی توی هیلو 4 بدن کرتانا رو رسما تبدیل کردن به آنخلینا جولو ! آخه این چه وضعشه .
حالا بازیهایی مثل مافیا 2 و ویچر و مس افکت... که واقعا جای خود دارد !

مس افکت 3 چیزی نداره که بخوان سانسوش کنن البته بعضی سانسورها تو بازی هست مثلا بعضیا دیالوگ ها حذف شده و اگه به زیر نویس دقت کنی میبینی که یه چیزی ادامش مینویسه ولی مثلا شپرد اونو به زبون نمیاره .... دیگه چیز خاصی برا سانسور کردن نداشت
ولی اره میشه بازیها رو سانسور کرد مثلا Most wanted همه کان سین هاش رو تو یه نسخه برادران گرفتن حذف کردن یا همین مافیا زنه تو وان حموم بود براش تا یقه سیاه کرده بودن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or