سانسور شدن بازی ها ممکن هست؟

• Thread starter Thread starter mison
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام این پست رو زدم چون سوالی برام پیش امده بود
این سوال از وقتی ذهن من رو مشغول کرده که وقتی داشتم بازی mass effect 3 رو بازی می کردم احساس می کردم که در بعضی از جاها تصویری رو نشون نمیده
ایا میشه مثل فیلم ها که بغضی از جاها رو سانسور می کنند بازی ها هم سانسور کنند؟
ممنون میشم که هرچه سریع تر جواب من رو بدید

سلام این پست رو زدم چون سوالی برام پیش امده بود
این سوال از وقتی ذهن من رو مشغول کرده که وقتی داشتم بازی mass effect 3 رو بازی می کردم احساس می کردم که در بعضی از جاها تصویری رو نشون نمیده
ایا میشه مثل فیلم ها که بغضی از جاها رو سانسور می کنند بازی ها هم سانسور کنند؟
ممنون میشم که هرچه سریع تر جواب من رو بدید
آره میشه . مثلا همین عربستان فکر کنم برای فروش بازی ها داخل کشور قوانینی دارن و حتی به ناشر بازی میگه اکر میخوای اینجا بازی رو بفروشونی باید مطابق با فرهنگ جامعه ما باشه و اونا هم بخشی از بازی رو براشون ساسنور میکنن .

الان دیگه ایران انتحاری کار می کنه بازی رو با مغازه با خود طرف فروشنده از روی زمین محو می کنه کلا سانسور می کنه:d

حالا محتوای بازی رو خراب نکنند . داستان رو با حذف یه کات سین مهم بی معنی نکنند . روی چیز میز طرف خط کشیدن یا چادر سرش دادن مشکلی نداره !

ای باو
خودت که میبینی بلک باکس میاد کیفیت فیلمهای بازی رو به راحتی میاره پایین تا حجم بازی چند گیگ کم بشه بعد اینا معلومه میتونن همون فیلمارو بگیرن Cut کنن دوباره بزارن سر جاش:دی

مثلا من مافیا 1 رو سانسور شدشم بازی کردم بدون سانسور هم بازی کردم
سانسور شدش دوبله فارسی بود !
تازه چی فکر کردی مثل این فیلمایی که توی تلویزیون ایران میزاره یقه هم براش گزاشته بودند:))

کاملا ممکنه من خودم به شخصه چند تاشو زیارت کردم
مثلا اون زمان که ps2 داشتم یه مورتال کامبت خریدم که فارسی شده بود و همه ی فیتالتی ها از کار افتاده بود زن ها هم قفل بودن
یا توی مکس پین 2 اون جا که مونا داره تو شهرک سینمایی زندگی میکنه و مکس میره دیدنش به کل سانسور بود به کل سانسور بود

---------- نوشته در 11:29 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:27 AM ارسال شده بود ----------

ای باو
خودت که میبینی بلک باکس میاد کیفیت فیلمهای بازی رو به راحتی میاره پایین تا حجم بازی چند گیگ کم بشه بعد اینا معلومه میتونن همون فیلمارو بگیرن Cut کنن دوباره بزارن سر جاش:دی

مثلا من مافیا 1 رو سانسور شدشم بازی کردم بدون سانسور هم بازی کردم
سانسور شدش دوبله فارسی بود !
تازه چی فکر کردی مثل این فیلمایی که توی تلویزیون ایران میزاره یقه هم براش گزاشته بودند:))
آره منم دیدم کلا دارینوس بازیهاش رو سانسور میکنه

---------- نوشته در 11:31 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:29 AM ارسال شده بود ----------

به زودی زمانی میرسد برای سانسور اپیزود هارو حذف میکنن

• Like
Reactions: CATLINGMSH 1381
کاملا ممکنه من خودم به شخصه چند تاشو زیارت کردم
مثلا اون زمان که ps2 داشتم یه مورتال کامبت خریدم که فارسی شده بود و همه ی فیتالتی ها از کار افتاده بود زن ها هم قفل بودن
یا توی مکس پین 2 اون جا که مونا داره تو شهرک سینمایی زندگی میکنه و مکس میره دیدنش به کل سانسور بود به کل سانسور بود

---------- نوشته در 11:29 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:27 AM ارسال شده بود ----------

آره منم دیدم کلا دارینوس بازیهاش رو سانسور میکنه

---------- نوشته در 11:31 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:29 AM ارسال شده بود ----------

به زودی زمانی میرسد برای سانسور اپیزود هارو حذف میکنن
یک بار من از رفیقم بازی CoD Mw2 گرفتم که ارجینال شرکت ایرانی بود (عصر مدرن بازی)
بعدش وقتی میخواد مرحلش لود بشه اون فیلمای اول بازی که میگه مثلا میخوایم به کجا حمله کنیم و نقشمون چیه رو کلا کلا حذف کرده بجاش یک والپیپر گزاشته که روش اسم شرکت خودشون نوشته شده :|

من فکر کنم سوال این رفیقمون بیشتر سر این هست که آیا خود قسمتهای In-game و یا Real - time رو هم میتونن سانسور کنند یا نه ؟ ( ایرانیها هم منظورشه فقط )

مگر نه دموها از پیش رندر شده و ... یه خورده حرفه ای باشی به راحتی خودت هم میتونی سانسور کنی ...

الان یه چیزی یادم اومد.مس افکت 3 خودسانسوری داشت :دی
یه شخصیت مونث بسازید.سعی کنید رو مخ Kaiden کار کنید (lol)،دقیقا قبل از مرحله حمله به پایگاه سربروث با سیو ادیتور شخصیت خودتونو مذکر کنید...آها زیرنویس هم روشن باشه...=(نمیگم خودتون ببینید :دی)
(فکر کنم با اشلی هم بشه همچین کاری کرد)

یادمه بازی GTA San Andreas اوایل که اومده بود بدون سانسور بود و یه بچه ی 9 ساله صحنه ی س.ک.س.ی ( که CJ با دوست دخترش داشت رو دیده بود و حتی در اون لحظه کنترل Cj دست شما بود) بعد والدین اون بچه به دادگاه شکایت کرده بودند که منجر به این شد که راک استار جریمه ی سنگینی رو داد و همینطور مجبور شدن بازی رو سانسور و نسخه های پیشین رو جمع اوری کنند.

الان دیگه فابریک سانسور میشه نمونش همین Assassins Creed II /Brother Hood

همشون از اول سانسور شده هستند برای برداشتن سانسورش از برنامه هات کافی استفاده میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or