سامسونگ CPU پلی استیشن Vita را میسازد

RattleSnake

کاربر سایت
vita2-280x80.jpg

بنا به گزارشی از سامسونگ این شرکت قصد دارد CPU این کنسول دستی جدید سونی را تامین کند و بسازد.
در گزارش تصریح شده امده است که پردازنده ای مثل پردازنده های 360 و PS3 از CPU 45 نانومتری استفاده میشود
همچنین ساموسنگ و سونی در کره LCD های مشترک نیز تولید میکنند.
سونی هنوز تاریخ دقیقی برای عرضه و دسترسی اعلام نکرده است ، گرچه انتظار میرود در ژاپن به خاطر وقایع اخیر دیرتر از سایر جهان عرضه شود .

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Behrooz
خیلی باید فن یک شرکت خاص باشی که از سامسونگ بد بگی..

مردم ما برند پرستند.. از زمان قدیم اسم سونی مونده تو کلشون ول کن نیستن همین قضیه سر برند بنز و AEG و تولی پرس و
نوکیا و... هم صدق میکنه

=================

بهترین hdtv:

1.Panasonic VIERA TC-P55VT30 55" 3D Plasma TV
2.Samsung PN59D7000 59" 3D Plasma TV
3.Panasonic VIERA TC-P50ST30 50" 3D Plasma TV
4.Vizio XVT553SV 55" LCD TV
5.Samsung UN55D6400 55-Inch 1080p 120Hz 3D LED HDTV

http://www.bestcovery.com/best-hdtv-overall

بهترین hdtv برای دیدن ورزش:
1.Panasonic VIERA TC-P65VT30 65" 3D Plasma TV
2.Samsung PN64D7000 64" 3D Plasma TV
3.Panasonic VIERA TC-P65ST30 65" 3D Plasma TV
4.Vizio XVT553SV 55" LCD TV
5.Samsung UN55D8000 55" 3D LED TV

بهترین hdtv با کمترین قیمت:
1.Samsung PN42C450 42" Plasma TV
2.Samsung LN40C630 40" LCD TV
3.Panasonic VIERA TC-P50C2 50" Plasma TV
4.Toshiba 46XV645U 46" LCD TV
5.Panasonic TC-L32X2 32" LCD TV

http://www.bestcovery.com/best-budget-hdtv

بهترین hdtv 32 اینچ:
Samsung LN32D550 32" LCD TV
Vizio RazorLED XVT323SV 32" LED TV
Samsung UN32D4000 32" LED TV
Panasonic Viera TC-L32C3 32" LCD TV
Samsung LN32D450 32" LCD TV

http://www.bestcovery.com/best-32-inch-lcd-tv

بهترین hdtv از نظر کیفیت تصویر در سایت cnet:
پلاسمای Panasonic TC-PVT30 series

پلاسمای Samsung PND8000 series

پلاسمای Panasonic TC-PST30 series

پلاسمای Panasonic TC-PGT30 series

LG Infinia 47LW5600

http://reviews.cnet.com/best-hdtvs/

بهترین hdtv از نظر cnet اروپا:
Panasonic Viera TX-P42VT30B review

Panasonic Viera GT30 (TX-P46GT30B) review

Samsung D8000 (UE55D8000) review

Samsung D7000 (UE46D7000) review

Panasonic Viera VT20 (TX-P46VT20) review

Panasonic Viera D25 (TX-L42D25B) review

Panasonic Viera V20 (TX-P42V20B) review

Samsung D6530 (UE40D6530) review

Sony Bravia CX523 (KDL-40CX523) review

Panasonic Viera E30 (TX-L42E30B) review

http://reviews.cnet.co.uk/browse/rating/tvs/n-6kd/

بهترین hdtv از نظر کیفیت تصویر از سایت hdtv test:
Panasonic TX-P50VT30
Panasonic TX-P50VT20
Panasonic GT30
Panasonic G30
Samsung C580 LCD
Toshiba 40RV753

http://www.hdtvtest.co.uk/

بهترین hdtv از نظر flatpanels hd:

Panasonic VT30

Panasonic GT30

http://www.flatpanelshd.com/focus.ph...&id=1229335089

• Like
Reactions: Mr.adams
بنده به شخصه از سام سونگ و محصولاتش راضیم. در مورد کیفیتش محصولاتشم باید بگم دسته کم اگه اول نباشه خیلی راضی کنندست. یک tv مدل 32b690 رو از سام سونگ دارم حداقل تو تمامی بالاترین مدل های ال سی دی سونی ex500 که از بالاترین ال سی دی هاشه و ال جی و غیره یک سرو گردن بالاتره . قصدم فن بازیو و از این حرفها نیست. به شخصه موقع خرید طرفدار هیچ کدومشون نبودم و بعنوان یه آدمی که می خواست یک ال سی دی خوب حالا از هر کمپانی میخواست باشه باشه فقط خوب باشه رو بگیرم که سام سونگو بهترین دیدم و از انتخاب خودم راضی ام.
اینم بگم دوستانی که میگن سام سونگ ارزونه اشانتیون برا فروش میده و از این حرفها بگم که من خودم موقعه خرید تی وی رو به قیمت 800 هزار تا با گارانتی سام سرویس گرفتم بدون هیچ جایزه ای اما همون رو نمایندگی سونی بهترین ال سی دی تی ویش که 32ex500 sony بود رو با یک دی وی دی پلیر معمولی به قیمت 780 هزار تومن میداد که این عکس نظر دوستانو ثابت میکنه. سام سونگو اگه تی وی های مدل بالاهاشو بگیری از لحاظ قیمتی نه تنها چندان ارزون هم نیست بلکه گرون تر هم هست

آخرین ویرایش:
بعدشم اینقدر سامسونگ سامسونگ نکنید یه گوشی موبایل نسبتا خوب میسازه که اونم از صدقه سره اپله که اگه اپل نداده بود CPU ـهای موبایلشو سامسونگ مونتاژ کنه نمیتونست دزدی کنه بره همون CPU هارو بزاره رو موبایلاش

بنده تا اونجایی که اطلاع دارم ، CPU و صفحه نمایش Apple ـو سامسونگ داره براش میزنه ، البته تا اونجایی که من اطلاع دارم ، مطمئن نیستم
یکی هم پلاسماس که اونم میره مدلای پاناسونیکو مهندسی معکوس میکنه که اتفاقا هم پاناسونیک (قبلا )هم اپل (جدیدا) ازش شکایت کردن.

چرا موضوعارو قاطی کردی ، شکایت اپل یه چیز بود ، شکایت پاناسونیک یه چیز دیگه !

توی دوربین فیلمبرداری و عکاسی که حرفی واسه گفتن نداره.

من خودم اولین مدل دوربین های Double-View رو دارم ، تا حدودی حرفت قابل قبوله ، البته بگم این دوربین تنها دوربین سامسونگیه که داشتم ، از بقیه سری های دوربیناش با خبر نیستم !

محصولاتشم فقط به خاطر قیمت کمتر و امکانات بالا مورد توجه هستن.

به دلیل متنوع بودن مورد توجهه ، برو تو Gsmarena تعدا گوشی هارو نگاه کن فقط !

موتور یخچال و مایشن لباسشویی هاشم که دانفوس آلمان طراحی میکنه کلا سامسونگ یه مونتاژ کاره تو تکنولوژی هیچ حرفی واسه گفتن نداره به جز دزدی .

پسر خوب پولشو داده به اون شرکت که براش بزنه ، چه ربطی داره ؟ من فکر نکنم از اپل مطرح تر تو بازار باشه ، تقریبا کل قطعات iPhone و دارن شرکتای مختلف میزنن براش !

ببین می خواد یه CPU بزنه سامسونگ،سونی هم خودش می دونه با کی قرارداد ببنده. بحث ماشین لباس شویی و یخچال و آب گرمکن و ... کشیدین وسط :))

حرف خالی مهم نیست تو مدرک بده
بیا من ببرمت جمهوری ببین نمایندگی های سامسونگ دارن خاک میخورن اونوقت سونی وحشتناک شلوغه:d

سونی همینطوری یک جنسش خوب هست نیازی نیست با کادو و اشانتیون بخواد دل مشتری را بدست بیاره کلآ اینقد تبلیغ زیاد کرده جوگیر شدی :d

الان به من بگو تو که میگی گوشیه سامسونگ برند اوله نمیگم این 2 تا مدلی که میگم گوشیه ولی کسی میاد اولیو ول کنه بره سمت دومی؟

Apple iPad 2 رو ول کن برو سمت

Samsung Galaxy Tab

تو واقعآ خودت چنین حرکتی میکنی؟
مردک تو قیمت هارو نگاه کن!!!! بعد بگو . مسلما اگه بخواد جنس 1 میلیون تومنی سامسونگ رو ببینی سمت ipad 2 نمیری! افراد بی پول که نیاز مند یک تبلت هستند!

مثلا همین کارمندای شرکت LG که شاگردای مغازه رفیقم هستند(باباش مدیر فروش کل شرکت LG هست)بیشترشون خودشون P1000 خریدن!!!همشون هم راضی هستند.
هر کسی بنا به کارش میخره!مثلا صدا و سیما بودجش بالاست برای تهران بیست یه ipad 2 میخره استفادش رو میکنن.

نمیشه پراید رو با azera مقایسه کرد ولی مسلما azera هم ماشین خوبیه . ولی قیمتش کمتره . اگه جنس 150 میلیونی هم از هیوندا توی این مملکت ببینی ،مسلما اونم خوب میشه.

در کل LG فن جمع کنه بره:دی

بعد اگه یکمی مفید فکر کنی خونه ی ما سمت جمهوریه . اونجا سرجمع 10 تا نمایندگی سونی نیست ولی بالای 60 تا نمایندگی سامسونگه! همه هم میدونن فروش سامسونگ بیشتره!بهرحال تبلیغاتش هم بیشتره دلیلش هم ،همینه

• Like
Reactions: Medusa
بنده تا اونجایی که اطلاع دارم ، CPU و صفحه نمایش Apple ـو سامسونگ داره براش میزنه ، البته تا اونجایی که من اطلاع دارم ، مطمئن نیستم

چرا موضوعارو قاطی کردی ، شکایت اپل یه چیز بود ، شکایت پاناسونیک یه چیز دیگه !

من خودم اولین مدل دوربین های Double-View رو دارم ، تا حدودی حرفت قابل قبوله ، البته بگم این دوربین تنها دوربین سامسونگیه که داشتم ، از بقیه سری های دوربیناش با خبر نیستم !

به دلیل متنوع بودن مورد توجهه ، برو تو Gsmarena تعدا گوشی هارو نگاه کن فقط !

پسر خوب پولشو داده به اون شرکت که براش بزنه ، چه ربطی داره ؟ من فکر نکنم از اپل مطرح تر تو بازار باشه ، تقریبا کل قطعات iPhone و دارن شرکتای مختلف میزنن براش !

صفحه نمایشش ساخت finger works هست CPU طراحیش با apple هست که اونم اساسش روی معماری ARM هست و سامسونگ این طرح رو فقط روی ویفر های 45 نانومتری چاپ میکنه کاری که کاملا روباتیک هست و خط تولیدشو کمپانیهای آمریکایی مثل تگزاس اینسترومنتس برای سامسونگ ساختن.
کلا ساختن نیمه هادی ها با خط تولید آماده از ساختن یه مبل چوبی خیلی راحتتره چون خط تولیدش تمام روباتیک هست مهم ساخت اون خط تولید و طراحی و پیاده سازی CPU هست که سامسونگ اینکاره نیست وگرنه این دستگاهو اگه ببرن تو دهاتای افغانستان یه افغانی بزارن بالا سرش دو تا دکمه میزنه CPU میسازه فقط موضوع اینه که سیاست کره جنوبی و تسهیلاتی که اداره صنایع اونها اعمال میکنه از جمله معافیت مالیاتی و ... باعث شده قیمت محصول پائین بیاد و رابطه سیاسی خوب این کشور با کشورهای جهان اول هم باعث شده که اونها اعتماد کنن و همچین تکنولوژیهایی رو در اختیار کره جنوبی قرار بدن.
روزی که تو ایران مردم پیکان سوار میشدن تو کره جنوبی ملت با خر و درشکه میرفتن سر کار ولی اگه فاصله گرفتن ایران در روابط سیاسی از غرب و شعارهای زنده باد مرده باد نبود ما بیست سال بود به جایی که الان کره جنوبی تازه رسیده رسیده بودیم و ژاپن غرب آسیا بودیم یعنی تکنولوژی تولید میکردیم میفروختیم به کشورهایی مثل همین کره جنوبی.
یه مسئله دیگه هیچ وقت ژاپنو با کره جنوبی مقایسه نکنید ژاپن قبل از اینکه تو جنگ جهانی تسلیم بشه خودش ناو هواپیمابر ساخته بود با هواپیماهای شکاری و بمب افکنهای پیشرفته و از نظر صنایع مادر جزو کشورهایی بود که تو دنیا حرف اولو میزدن و مثل کره جنوبی از صدقه سر آمریکا پیشرفت نکرد.

صفحه نمایشش ساخت finger works هست CPU طراحیش با apple هست که اونم اساسش روی معماری ARM هست و سامسونگ این طرح رو فقط روی ویفر های 45 نانومتری چاپ میکنه کاری که کاملا روباتیک هست و خط تولیدشو کمپانیهای آمریکایی مثل تگزاس اینسترومنتس برای سامسونگ ساختن.
کلا ساختن نیمه هادی ها با خط تولید آماده از ساختن یه مبل چوبی خیلی راحتتره چون خط تولیدش تمام روباتیک هست مهم ساخت اون خط تولید و طراحی و پیاده سازی CPU هست که سامسونگ اینکاره نیست وگرنه این دستگاهو اگه ببرن تو دهاتای افغانستان یه افغانی بزارن بالا سرش دو تا دکمه میزنه CPU میسازه فقط موضوع اینه که سیاست کره جنوبی و تسهیلاتی که اداره صنایع اونها اعمال میکنه از جمله معافیت مالیاتی و ... باعث شده قیمت محصول پائین بیاد و رابطه سیاسی خوب این کشور با کشورهای جهان اول هم باعث شده که اونها اعتماد کنن و همچین تکنولوژیهایی رو در اختیار کره جنوبی قرار بدن.
روزی که تو ایران مردم پیکان سوار میشدن تو کره جنوبی ملت با خر و درشکه میرفتن سر کار ولی اگه فاصله گرفتن ایران در روابط سیاسی از غرب و شعارهای زنده باد مرده باد نبود ما بیست سال بود به جایی که الان کره جنوبی تازه رسیده رسیده بودیم و ژاپن غرب آسیا بودیم یعنی تکنولوژی تولید میکردیم میفروختیم به کشورهایی مثل همین کره جنوبی.
یه مسئله دیگه هیچ وقت ژاپنو با کره جنوبی مقایسه نکنید ژاپن قبل از اینکه تو جنگ جهانی تسلیم بشه خودش ناو هواپیمابر ساخته بود با هواپیماهای شکاری و بمب افکنهای پیشرفته و از نظر صنایع مادر جزو کشورهایی بود که تو دنیا حرف اولو میزدن و مثل کره جنوبی از صدقه سر آمریکا پیشرفت نکرد.
ببینید الان کره چنوبی از ژاپون علم ش بیشتر شده . (در حال رقابت بودن که زلزله تو ژاپون باعث شد کره جنوبی جلو تر بی افته ) . okay بابا اینا اصلا ادم نیستن و تا سال پیشت داشتن با خر این ور اونر میرفتم و ما با بنز و هیوندا . اینترنتشوم یک هو اومد 100 مگ شد و بهترین تو جهان و اینا همش از لطف امریکاس وگرنه اینا که چیزی بلد نیستن و اصلا هوش ندارن . نیپون بانزای :دی
.....
من رفتم خرید گوشی یارو میگفت ساسمونگ بده که ارزونه اپل بخر گفتم مرتیکه پس اپل هم بده که سامسونگ قطعاتشو میزنه . من دونم که صفحه ی نمایش ایفون رو داره سامسونگ میزنه !!!!!
بابا دمتون گرم مقایسه . یخچال و تلویزیون رو اومدین با ویتا مقایسه کردین ؟؟؟ نزدیک ترین چیز به ویتا گوشی هوشمند هست که سامسونگ سربلند بیرون اومده ....... گوشی بازا (نه فن ها) میدونن چی میگزنه .

آخرین ویرایش:
من رفتم خرید گوشی یارو میگفت ساسمونگ بده که ارزونه اپل بخر گفتم مرتیکه پس اپل هم بده که سامسونگ قطعاتشو میزنه . من دونم که صفحه ی نمایش ایفون رو داره سامسونگ میزنه !!!!!
بابا دمتون گرم مقایصه . یخچال و تلویزیون رو اومدین با ویتا مقایصه کردین ؟؟؟ نزدیک ترین چیز به ویتا گوشی هوشمند هست که سامسونگ سربلند بیرون اومده ....... گوشی بازا (نه فن ها) میدونن چی میگزنه .
ببین داداش مقایسه درسته

سلام
كاملا موافقم!خیلی خوشحالم میبینم هنوز بعضیها این مسائل رو درک میکنند.
با این که میدونم حالا که اینا رو میگم قراره صد تا فن اینجا اظهار نظر کنن,اما باید بگم به نکته ی خیلی خوبی اشاره کردی.با وجود این که مردم به این مسائل توجه نمیکنن اما اگه کمی از مسائل سیاسی و تاریخی اطلاع داشته باشن متوجه میشن که کره ی جنوبی هر چی داره از صدقه سر امریکاست.
امریکا ابتدا در مقابل شوروی به عنوان یه عنصر سیاسی از کره حمایت کرد و اون رو به اینجا رسوند و حالا هم از نظر سیاسی و اقتصادی و فرهنگی اونو در مقابل کشورهایی مثل ژاپن و چین قرار میده!اگه حمایتها و سرمایه گذاریهای امریکا نباشه همین الانشم کره هیچی نیست.
شرکتهایی مثل سامسونگ هم مثل امریکاییها عمده ترین کارشون تبلیغات و ارائه ی محصولات متوسط و ارزونه و با این کار اقشار متوسط مردم رو به سمت خودشون جذب میکنن و اینکه چند تا سایت بریتانیایی و امریکایی بهشون امتیاز بدن چندان اعتباری نداره, چون که اینهاهم از ابزارهای رسانه ای خودشونه که کاملا و عمدا ازشون تعریف میکنن.کافیه چند تا از ریویوهاشونو بخونید,حتی از لحنشون مشخصه!خوبه باز نمیتونن پاناسونیک رو از اون لیستا بیارن پایین!
مقایسه ژاپن و کره هم از نظر تکنولوژی مثل یه شوخی میمونه:d
اگه کره بتونه تو تکنولوژی با چین رقابت کنه از سرشم زیاده.حالا دو ال سی دی و چند تا خط تولید راه اندخته فردا میان میگن خدای تکنولوژیه=))

• Like
Reactions: Robin Hood
سامسونگ محصولات خوبی میسازه من یه گوشی i9000 Galaxy S تازه خریدم.صفحه نمایش فوق العاده ای داره.اما دوستان تند نرند.سامسونگ تا زمانی که مابین سیاست چینی و ژاپنی حرکت میکنه نمیشه گفت محصوالات فوق العاده ای داره...همیشه باید از یه جایی بزنه.تو خونشه!اصلا اگه جایی کم کاری نکنه انگار کره ای نیست!!تو اکثر محصولات همیشه یه جایی پاش میلنگه.همین گوشی که جز بهترین گوشی های سامسوگ قبل از اومدن Galaxy S2 به حساب میومد واقعا این چه بدنه آشغال پلاستیکی هست که واسش طراحی کردند؟من اگه میرم پای VAIO سری Z بعنوان بهترین لپتاپ سونی پول میدم پای یه محصولی پول میدم که خودمو باید بکشم تا بتونم ایرادی ازش بگیرم.
مشکل منوی ضعیف و غیر حرفه ای توی سینما و LCD و.....حالا این ها محصولات خوب و محبوب و ارزون سامسونگه.توی محصولات متوسط مثل دوربین های فیلمبرداری و عکاسی که....این وسط محصولات آشغال خونگی مثل لباس شویی و یخچال که...کافیه یه یخچال جنرال کنار سامسونگ بزارید چیزی که الان توی آشپزخونه ما هست.مقایسشون به معنای واقعی بیشتر به یه شوخی شبیهه.خوب البته این دو از لحاظ قیمت هم قابل مقایسه نیستند.
ولی من با 500 تومن یه Galaxy S گرفتم.خیلی خیلی خیلی ازش راضی هستم و فکر میکنم انتخاب دیگه ای نداشتم به جز آیفون4 که از لحاظ قیمت قابل مقایسه نبودند.

در حال حاضر بهترین و پرفروش ترین گوشی تاریخ بشریت دست سامسونگه... شاهکاری به نام Galaxy S2.
طبق کلیه Review هایی که تا الان از این گوشی دیدم و طبق کلیه بنچمارکهایی که با این گوشی اجرا شده،واقعا به قدرت و عظمت پردازنده های سامسونگ پی بردم ... واقعا سونی بهترین کارو کرده که ساخت و تهیه پردازنده های کنسول دستیشو به سامسونگ داده.

سامسونگ جزو 3 تا شرکتی هستش که دانش و تجهیزات فوقالعادهای در طراحی و ساخت ARM SOC داره سونی یا باید سراغ سامسونگ میرفت یا سراغ TIوRenesas که هر 2 امریکائی هستند .به نظرم بهترین انتخاب ممکن بود

در حال حاضر بهترین وپرفروش ترین گوشی تاریخ بشریت دست سامسونگه... شاهکاری به نام Galaxy S2.
طبق کلیه Review هایی که تا الان از این گوشی دیدم و طبق کلیه بنچمارکهایی که با این گوشی اجرا شده،واقعا به قدرت و عظمت پردازنده های سامسونگ پی بردم ... واقعا سونی بهترین کارو کرده که ساخت و تهیه پردازنده های کنسول دستیشو به سامسونگ داده.

ینی از 1100 هم پرفروشتر :">... این گالاکسی اس 2 . sensation که دوم باشه رو میزاره تو جیبش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or