سامسونگ CPU پلی استیشن Vita را میسازد

RattleSnake

کاربر سایت
vita2-280x80.jpg

بنا به گزارشی از سامسونگ این شرکت قصد دارد CPU این کنسول دستی جدید سونی را تامین کند و بسازد.
در گزارش تصریح شده امده است که پردازنده ای مثل پردازنده های 360 و PS3 از CPU 45 نانومتری استفاده میشود
همچنین ساموسنگ و سونی در کره LCD های مشترک نیز تولید میکنند.
سونی هنوز تاریخ دقیقی برای عرضه و دسترسی اعلام نکرده است ، گرچه انتظار میرود در ژاپن به خاطر وقایع اخیر دیرتر از سایر جهان عرضه شود .

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Behrooz
والا من خواستم تی وی بخرم هر چی تو این سایت ها میگشتم خبری از سونی تو رنگینگ ها نبود یا همین گوشی دیگه گول خوردم و سامسونگ خریدم :biggrin1:!!

اصلآ معلوم نیست از اون جنس آدمهایی هستی که دارن سنگ جنس خودشونو به سینه میزنن:d

TV هاش تا جایی که میدونم رتبه ی اول فروش تو دنیا رو داره

الان الجی و سونی اینجا کشک هستن سامسونگ شده گزینه اول؟

گوشی هاش که همیشه جز 3 تا برند پرفروش دنیاست که اونم حتما واسه اینه انتن نمیده مردم میرن میخر

نوکیا یا اپل اینجا بوق تشیف دارن دیگه؟

اتفاقا الان یه 2 سالی هست تقریبا که سامسونگ یه برندی شده که همه دارن به سمتش میرن :)

بله همین الان 42 اینج سامسونگ 700 با اشانتیون DVD PLAYER
سونی 40 اینچ 900
خوب معلومه همه میرن سمت سامسونگ چون ماشالا ارزونه
تو ایران که جنساش هیچی خراب شه بازم میگم باید بره دور

اصلآ معلوم نیست از اون جنس آدمهایی هستی که دارن سنگ جنس خودشونو به سینه میزنن:d

اره دیگه مثل جریان تو سونی:دی

الان الجی و سونی اینجا کشک هستن سامسونگ شده گزینه اول؟
نوکیا یا اپل اینجا بوق تشیف دارن دیگه؟

یکم سرچ کن همه چیز دستت میاد گل پسر...

بله همین الان 42 اینج سامسونگ 700 با اشانتیون DVD PLAYER
سونی 40 اینچ 900
خوب معلومه همه میرن سمت سامسونگ چون ماشالا ارزونه
تو ایران که جنساش هیچی خراب شه بازم میگم باید بره دور

بله وقتی کیفیت تصویرشون رو هم مقایسه میکنی همه چیز دستت میاد :)
این جریان دی وی دی پلیر هم تمامی برند ها دارن فقط سامسونگ این طوره ؟! یعنی سونی وقتی جنسی میخری هیچی همراهش بهت نمیده ؟!!!

بله وقتی کیفیت تصویرشون رو هم مقایسه میکنی همه چیز دستت میاد :)
این جریان دی وی دی پلیر هم تمامی برند ها دارن فقط سامسونگ این طوره ؟! یعنی سونی وقتی جنسی میخری هیچی همراهش بهت نمیده ؟!!!

حرف خالی مهم نیست تو مدرک بده
بیا من ببرمت جمهوری ببین نمایندگی های سامسونگ دارن خاک میخورن اونوقت سونی وحشتناک شلوغه:d

سونی همینطوری یک جنسش خوب هست نیازی نیست با کادو و اشانتیون بخواد دل مشتری را بدست بیاره کلآ اینقد تبلیغ زیاد کرده جوگیر شدی :d

الان به من بگو تو که میگی گوشیه سامسونگ برند اوله نمیگم این 2 تا مدلی که میگم گوشیه ولی کسی میاد اولیو ول کنه بره سمت دومی؟

Apple iPad 2 رو ول کن برو سمت

Samsung Galaxy Tab

تو واقعآ خودت چنین حرکتی میکنی؟

علیرضا کیفیت سامسونگ خدایی خوبه ! :دی من زیاد وارد نیستم و نمیگم بهترینه ولی من که پولم به سونی نرسید یه LCD 32 سامسونگ گرفتم و الآن 4 سال و نیم هست مثل چی ازش کار میکشم و مشکلی براش پیش نیومده ! :دی انقدر راضی بودیم که داداشم هم میخواست بگیره اونم سامسونگ گرفت با اینکه مدل های معروف ارزون تر هم بود !
DVD Player هم ازش داشتیم که بدون اغراق هفته ای حداقل 50,60 ساعت کار کرد و بعد از 3 سال دیگه بعضی از DVD ها رو نمیخوند که هر DVD Player دیگه ای بود فکر کنم توی نصف این مدت مُرده بود ! :دی
البته موبایلش رو نمیدونم چطوره !

• Like
Reactions: hosein me
مدرک بدم؟:دی مثل مدرک هایی که میگی بریم جمهوری و اینا ؟:دی لول
سونی هم اشانتیون و جایزه میده خوبشم میده ربطی به برند هم نداره به اینا میگن تبلیغات :دی
الان بحث رسید به تبلت ها ؟! صحرای کربلا ایا؟:دی بحث ما تی وی و گوشی بود ها ! بعدشم اپل آیپد 2 پرفروش هست ولی من به شخصه اندروید رو میپسندم ! (نمیگم سامسونگ ها )

پ.ن: بیا یه نمونه مدرک از نوع شاهد زنده :دی

مثال میزنی مثال میزنم خوب :d
DVD Player هم ازش داشتیم که بدون اغراق هفته ای حداقل 50,60 ساعت کار کرد و بعد از 3 سال دیگه بعضی از DVD ها رو نمیخوند که هر DVD Player دیگه ای بود فکر کنم توی نصف این مدت مُرده بود ! :biggrin1:
4 ساله سونی دارم آخ هم نگفته دایی بنده سامسنوگ خرید سریع سوخت
همین الان تو واسه کامپیوترت DVD ROM یا رایترتو میای سامسونگ میندازی یا سونی؟؟؟؟ الان همه شرکت ها واسه لبتابشون و PC فقط سونی میندازن بعد اونوقت کسی میاد سامسونگ بندازه؟
وقتی میایی میگی برند اوله باید تو همه جنس ها مقایسه کنیش نه اینکه چون یک جنسش خوب شد برند توپیه

پ.ن : دلیل نمیشه هرچی چون پرفروشه توپ باشه

کلا همه چیز رو داری قاطی پاتی میکنی روله :دی خب معلومه هیچ شرکتی تو دنیا نمیتونه تو همه چیز مطلقا بهترین باشه !! اگه این طور بود دیگه رقابتیم درکار نبود یعنی میخوای بگی سونی تو همه چیز بهترینه ؟! اگه این طور فکر میکنی واقعا بحث کردنمون وقت تلف کردنه...

کلا همه چیز رو داری قاطی پاتی میکنی روله :biggrin1: خب معلومه هیچ شرکتی تو دنیا نمیتونه تو همه چیز مطلقا بهترین باشه !! اگه این طور بود دیگه رقابتیم درکار نبود یعنی میخوای بگی سونی تو همه چیز بهترینه ؟! اگه این طور فکر میکنی واقعا بحث کردنمون وقت تلف کردنه...
قاتی پاتی چیه؟ :d آخه یک جا گفتی برند اوله منم برات مثال آوردم
سونی هم همه محصولاتش خوب نیس بلاخره ایرادایی داره مثل گوشیهایی که میزنی
ولی مثلآ تو گوشی یا tv سامسونگ حرف اولو نمیزنه مخصوصا تو جهان ولی شاید تو ایران یک مقدار به خاطر تبلیغات و حراجی جنساش پرفروش باشه

ولی مثلآ تو گوشی یا tv سامسونگ حرف اولو نمیزنه مخصوصا تو جهان ولی شاید تو ایران یک مقدار به خاطر تبلیغات و حراجی جنساش پرفروش باشه
اتفاقا بر عکس گفتی ! چون تو خارج بیشتر از ایران طرفدار داره
ایران که وضعش خرابه ( بعضیا برای اینکه کلاس بزارن فلان گوشیمون اپله یا فلات تی وی خونمون سونیه سامسمونگ نمیگیرن ) ولی خب این مساله اصلا اون ور نیست !
شما اگه یه نگاهی به فروش محصولاش بندازی ( حتی تو همون آمریکا ) میفهمی
تولید چیپ هم که دیگه خوراکشه ( چیپ همون محصولات اپل رو هم سامسونگ میزنه )
اصولا آدمای غیر آپدیت و قدیمی فکر میکنن سامسونگ برند بدیه !

قاتی پاتی چیه؟ :d آخه یک جا گفتی برند اوله منم برات مثال آوردم
سونی هم همه محصولاتش خوب نیس بلاخره ایرادایی داره مثل گوشیهایی که میزنی

من کی گفتم برند اول تو همه چیز؟:دی
اوه دست گزاشتی رو بد جایی:دی اتفاقا سامسونگ از نظر TV تو دنیا مطمئا از سونی بالاتره !! گفتم که یه سرچ بزن میفهمی یه سر به سایت های ریویو مثل CNET بزن همه چیز دستت میاد ...

بحث ایران جداست .. هنوزم مردم میرن تو مغازه ها میگن تلویزیون ناسیونال دارید؟!!!!
تو بحث تی وی دیگه غیر از پلاسما همه دنیا میدونن سامسونگ بهترینه ..
موبایلم که خفنترینش برای سامسونگ .. برای هر قیمتی هم بهترین گوشیها رو داره .. بی رقیب نیست اما کم هم نمیاره .. . هیچ بعید هم نیست امسال از نوکیا و اپل پیشی بگیره .. تنوع مدل برای همه قیمتها و خدمات پشتیبانی عالی تو سراسر دنیا .. کلا این کره ایها نشون دادن چقدر کار درستن ... یه زمانی افتخار ژاپنی ها این بود که تو تمام خونه های دنیا ردی از محصولاتشون هست ... اما الان این حرف برای کره ایها بیشتر صدق میکنه

Best 5 HDTVs: Picture quality

Panasonic TC-PVT30 series (پلاسما)

Samsung PND8000 series (پلاسما)

Sony XBR-HX929 series (ال سی دی با بک لایت ال ای دی)

Panasonic TC-PST30 series (پلاسما)

Panasonic TC-PGT30 series (پلاسما)

منبع:
http://reviews.cnet.com/best-hdtvs

بعدشم اینقدر سامسونگ سامسونگ نکنید یه گوشی موبایل نسبتا خوب میسازه که اونم از صدقه سره اپله که اگه اپل نداده بود CPU ـهای موبایلشو سامسونگ مونتاژ کنه نمیتونست دزدی کنه بره همون CPU هارو بزاره رو موبایلاش
یکی هم پلاسماس که اونم میره مدلای پاناسونیکو مهندسی معکوس میکنه که اتفاقا هم پاناسونیک (قبلا )هم اپل (جدیدا) ازش شکایت کردن.
توی دوربین فیلمبرداری و عکاسی که حرفی واسه گفتن نداره.
موتور یخچال و مایشن لباسشویی هاشم که دانفوس آلمان طراحی میکنه کلا سامسونگ یه مونتاژ کاره تو تکنولوژی هیچ حرفی واسه گفتن نداره به جز دزدی.
محصولاتشم فقط به خاطر قیمت کمتر و امکانات بالا مورد توجه هستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or