سامسونگ CPU پلی استیشن Vita را میسازد

RattleSnake

کاربر سایت
vita2-280x80.jpg

بنا به گزارشی از سامسونگ این شرکت قصد دارد CPU این کنسول دستی جدید سونی را تامین کند و بسازد.
در گزارش تصریح شده امده است که پردازنده ای مثل پردازنده های 360 و PS3 از CPU 45 نانومتری استفاده میشود
همچنین ساموسنگ و سونی در کره LCD های مشترک نیز تولید میکنند.
سونی هنوز تاریخ دقیقی برای عرضه و دسترسی اعلام نکرده است ، گرچه انتظار میرود در ژاپن به خاطر وقایع اخیر دیرتر از سایر جهان عرضه شود .

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Behrooz
درست ترجمه كنيد،اگه نمی تونيد سايت خودش خبرنگار داره...
اين الان يعنی چی؟اصلا با عقل جور درمياد؟:
در گزارش تصریح شده امده است که تراشه ای 45 نانومتری که در مدل های Slim ایکس باکس 360 و پلی استیشن 3 بکار برده شده بود استفاده خواهد شد.

ولی خداوکیلی هر چی دودوتا میکنم تو کتم نمیره, سونی 100% اینکارو برای این انجام داده که قیمت محصولشو بیاره پائین از همین الان منتظر خراب شدن PS Vita هاتون بعد از 3 ماه باشید.

ولی خداوکیلی هر چی دودوتا میکنم تو کتم نمیره, سونی 100% اینکارو برای این انجام داده که قیمت محصولشو بیاره پائین از همین الان منتظر خراب شدن PS Vita هاتون بعد از 3 ماه باشید.
من با محصولات اپل میونه خوبی ندارم ولی انگار CPU های iPad , iPhone و ... رو هم سامسونگ میزنه. یعنی هر 3 ماه یه بار خراب میشن ؟! :دی

• Like
Reactions: Medusa

از اون حرف ها بود ها ! الان از شما میشنوم که میگین محصولات سامسونگ سره 3 ماه خراب میشن !!!

• Like
Reactions: Medusa
ram xdr ps3 هم با این حال که سونی امتیازش رو کنسول رو خریده بود سامسونگ براش تولید کرد...............کلا کره ایها نابغه هستن تو سرفه جویی تو خط تولید ریز تراشه ها فکر کنم بعد از اونها تو توشیبا باشه..البه نه از نظر تعداد و تنوع فقط از نظر کاهش قیمت تولید

خوشم میاد این سامسونگ کم کم داره دنیا رو میگیره !!! چی که نمیسازه این سامسونگ جالب اینجاست قطعات بهترین محصولات دنیا رو هم میسازه...

جک گفتی امین؟
تو بگو چی میسازه که درست از آب در بیاد ؟

چی ساخته که مشکل داره؟:) خب مثال بزن !
والا ما چند وقتی هست از گوشی و تلوزیونش داریم استفاده میکنیم خیلی هم عالیه

همین تلوزیونش بعد از یک مدت پیکسل شوخته تحویلت میده
گوشیاش که ماشالا هیجا آنتن نمیده نه فقط تو ایران
DVD پلیریهاش که کافیه یک مشکلی براش پیش بیاد حالا میخواد 80 تومانی باشه یا 300 تومانی باید بندازی دور
الان به هرکی بگی سامسونگ سمتش نمیره
جدیدآ هم مد شده مثلآ بغل تلوزیونش یک dvd player میزاره که مشتری جمع کنه

یعنی هرکی میگه محصولات سامسونگ کیفیت نداره واقعا یه بیمار روانی هست :دی

حتی این محصولات درجه ای 2 یا 3 ایش که وارد کشور ما میشه هم نسبت به بقیه فوق العادس !

من سه وسیله ی حیاتی زندگیم سامسونگه عالی هم هستند :دی

یعنی هرکی میگه محصولات سامسونگ کیفیت نداره واقعا یه بیمار روانی هست :biggrin1:

هرکی هم بره به جای اینکه محصولات سونی را بگیره سامسونگ برداره یک بیمار روانی هست :d
البته من نمیدونم چرا خود سونی این حرکتو کرده :d

همین تلوزیونش بعد از یک مدت پیکسل شوخته تحویلت میده
گوشیاش که ماشالا هیجا آنتن نمیده نه فقط تو ایران
DVD پلیریهاش که کافیه یک مشکلی براش پیش بیاد حالا میخواد 80 تومانی باشه یا 300 تومانی باید بندازی دور
الان به هرکی بگی سامسونگ سمتش نمیره
جدیدآ هم مد شده مثلآ بغل تلوزیونش یک dvd player میزاره که مشتری جمع کنه
لول
اصلا تابلو نیست از اون قشر ادم هایی هستی که با سامسونگ مشکل داره ها !!
ماشالله تو ایران هم که کم نیستین...
اخه یه حرف هایی میزنی ادم نمیدونه چی بگه !! بعد یه مدت پیکسل سوخته میده و دی وی دی پیلرش رو باید بندازی دور و...!! اینا که نشد حرف اخه ! روی چه اساسی اخه ؟! TV هاش تا جایی که میدونم رتبه ی اول فروش تو دنیا رو داره حتما واسه اینه پیکسل هاش میسوزه بعد یه مدت یا گوشی هاش که همیشه جز 3 تا برند پرفروش دنیاست که اونم حتما واسه اینه انتن نمیده مردم میرن میخرن...
اتفاقا الان یه 2 سالی هست تقریبا که سامسونگ یه برندی شده که همه دارن به سمتش میرن :)
خوشت نمیاد از سامسونگ نظرشخصیته ولی نکوبش دیگه...

هرکی هم بره به جای اینکه محصولات سونی را بگیره سامسونگ برداره یک بیمار روانی هست :d
البته من نمیدونم چرا خود سونی این حرکتو کرده :d

والا من خواستم تی وی بخرم هر چی تو این سایت ها میگشتم خبری از سونی تو رنگینگ ها نبود یا همین گوشی دیگه گول خوردم و سامسونگ خریدم :دی!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or