سال 2011 کنترلر Kinect بیشتر از Move میفروشد .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
microsoft-kinect-vs-playstation-move-510x319.jpg

درود .

بعد از انتشار یافتن دو کنترلر شرکتهای بزرگ سونی و MS این دو کمپانی رقابت خود را در جهتی تازه شروع کردند و همین امر نیز باعث شد که تحلیل گران امر نظرات خود در مورد اینده این دو دستگاه ارائه کنند .
در همین راستا یک شرکت تحلیلگر با نام Screen Digest در طی خبری پیش بینی کرد کنترلر MS یعنی Kinect در سال 2011 باز هم موفق خواهد بود و نسبت به رقیب خود MOVE بیشتر خواهد فروخت . طی پیش بینی های شرکت SD کنترلر Kinect در 011 چیزی حدود 7.6 میلیون و Move نیز 7.3 میلیون فروش خواهند داشت . و Kinect به فروش موفقیت امیز خود ادامه خواهد داد . gamespot
MS نیز گفته بود برنامه دارد تا فروش این دستگاه را تا پایان سال 2010 به 5 میلیون برساند . اقای Stephen Gill مدیر بخش سرگرمیهای MS در انگلیس نیز در طی خبری گفت سال 2011 سال کینکت خواهد بود و گفت که در سال اینده بازیهای زیبای برای این دستگاه در نظر داریم که واقعا انسانها را به وجد خواهد اورد در حال حاظر انها Kinect را خریداری میکنند ولی با دیدن بازیها جدید بیشتر به وجد خواهند امد .

باید ببینیم و تعریف کنیم. اما به نظر من Move ساختار بهتری داره.
با وجود اینکه از سونی و PS3 خوشم نمیاد ولی از Move خیلی خوشم اومده.

به نظر من کینکت مثل PS3 میمونه
اوایل بازی هایی که روی PS3 ساخته میشدن معمولا کیفیت پایین تری داشتن،سازنده ها نمیتونستن باهاش کنار بیان و بیشتر بازی ها روش پرت میشد یا کیفیت نسبتا پایین تری داشت ولی حدودا بعد از 2 سال یهو شکوفا شد (البته بدست انحصاری هاش مخصوصا MGS4)و الان قول های گرافیک کنسولی انحصاری PS3 هستن
کینکت هم همینطوره البته ممکنه زمان کمتری ببره ولی تا ایده هایی به ذهن سازنده ها برسه و بتونن عملیش کنن چند وقتی زمان میبره ولی قطعا وقتی راه بیوفته موشکی راه میوفته
به نظر من ممکنه MOVE سال دیگه بیشتر بفروشه چون ایده های MOVE خیلی نیاز به فکر کردن نداره (دست گل نینتندو درد نکنه)ولی الان بزرگترین کاری که با کینکت میشه کرد اینه که توی Forza 4 فرمون خرزو خانو دستت بگیری رانندگی کنی یا دنس سنترال بذاری و تکون بدی:dیا بپری بالا پایین ولی قطعا دنیاهای جذابی با کینکت خواهیم دید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or