سال 2011 کنترلر Kinect بیشتر از Move میفروشد .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
microsoft-kinect-vs-playstation-move-510x319.jpg

درود .

بعد از انتشار یافتن دو کنترلر شرکتهای بزرگ سونی و MS این دو کمپانی رقابت خود را در جهتی تازه شروع کردند و همین امر نیز باعث شد که تحلیل گران امر نظرات خود در مورد اینده این دو دستگاه ارائه کنند .
در همین راستا یک شرکت تحلیلگر با نام Screen Digest در طی خبری پیش بینی کرد کنترلر MS یعنی Kinect در سال 2011 باز هم موفق خواهد بود و نسبت به رقیب خود MOVE بیشتر خواهد فروخت . طی پیش بینی های شرکت SD کنترلر Kinect در 011 چیزی حدود 7.6 میلیون و Move نیز 7.3 میلیون فروش خواهند داشت . و Kinect به فروش موفقیت امیز خود ادامه خواهد داد . gamespot
MS نیز گفته بود برنامه دارد تا فروش این دستگاه را تا پایان سال 2010 به 5 میلیون برساند . اقای Stephen Gill مدیر بخش سرگرمیهای MS در انگلیس نیز در طی خبری گفت سال 2011 سال کینکت خواهد بود و گفت که در سال اینده بازیهای زیبای برای این دستگاه در نظر داریم که واقعا انسانها را به وجد خواهد اورد در حال حاظر انها Kinect را خریداری میکنند ولی با دیدن بازیها جدید بیشتر به وجد خواهند امد .

یه مشکل فروش کینکت اینه که تقاضا بیش از عرضه شده و ماکرو نتونست بازار رو اشباع کنه .
در واقع تا حالا هر چی ساخته فوروخته و اگه سرعت تولید بیشتر بود، بیشتر از اینا هم میفروخت.

میگن کینکت برای پی سی خیلی باحاله و من مشتاقم که رو pc امتحانش کنم . ولی گرووووونه:((:((

یه موضوعی که خیلی اهمیت داره و هیچ کی انگار براش مهم نیست اینه که مهم نیست چقدر Move یا Kinect به فروش بره مهم اینه که چقدر 360 یا PS3 به خاطر این وسایل فروش برن!
الان همه 45 میلیون نفری که 360 دارن بیان کینکت بخرن.به نظرتون این بهتره یا اینکه 10 میلیون نفر جدید به خاطر کینکت بیان 360 بخرن؟درباره Move هم همینطور یعنی 1 تیرو 2 نشون.برنده بازنده رو این مشخص میکنه!

برای خود من به شخصه جفتشون باحال هستن فقط تا الان بازی عرضه نکردن که من یه نفر خوشم بیاد سونی یه سورسری رو معرفی کرده ماکروسافت هم که هیچی بازی نبوده من یه نفر رو راضی کنه شاید خیلی ها از همین بازی های مثل رقص و... خوششون بیاد من خوشم نمیاد به شخصه .

من به شخصه RED STEEL سبک بازی ش رو روی WII با وجود حدودی .... بودن بیشتر حال میکنم .

یه چیز دیگه این هستش که مقایسه کینکت و MOVE تا یه زمانی که قرار بود خود ماکروسافت روی PC عرضش کنه شاید جالب بود اما الان که داره در بخش تحقیقاتی و رباتیک استفاده میشه به نظر من مقایسشون از لحاض فروش اشتباه هستش برای این که از یه دستگاه سرگرمی تبدیل شده به یه وسیله تحقیقاتی که به نظر من برای ماکروسافت خیلی عالی هستش و میتونه 100 برابر MOVE فروش داشته باشه اگه ماکروسافت درست عمل کنه و این دستگاه رو روی PC خودش یه پوشش درست بده برای آینده در بخش های رباتیک و تحقیقاتی و.... خیلی مورد استفاده قرار میگیره نسبط به قیمتش برای رباتیک و.... خیلی کار امد هستش .

اما دیگه نمیشه گفت چند نفر برای بازی خریدنش . اما در کل اون چیزی که مهم هستش ماکروسافت و سونی حال میکنن یه پولی هم از ته جیب ما میره .

یه موضوعی که خیلی اهمیت داره و هیچ کی انگار براش مهم نیست اینه که مهم نیست چقدر Move یا Kinect به فروش بره مهم اینه که چقدر 360 یا PS3 به خاطر این وسایل فروش برن!
الان همه 45 میلیون نفری که 360 دارن بیان کینکت بخرن.به نظرتون این بهتره یا اینکه 10 میلیون نفر جدید به خاطر کینکت بیان 360 بخرن؟درباره Move هم همینطور یعنی 1 تیرو 2 نشون.برنده بازنده رو این مشخص میکنه!

اینو که نمیشه صد درصد با اطمینان گفت(رقابت فروش این دو سنسور رو خیلی نمیشه به رقابت فروشی کنسولاشون ربط داد).........از لحاظ فروش کنسول به احتمال 99 درصد تو این نسل ps3 از x360 جلو خواهد زد......علتشم وجود بازار متعصب و شدیدا جان بر کف:dژاپن هستش......(البته بازار اروپا هم طرفدارا بیشتر سونیه ولی اونا کمی عقل دارن و متعصب نیستن مثه ژاپنیا ها نیستن گاهی طرف xbox هم میرن:d)
مایکرو همین که بتونه تا آخر نسل بازار آمریکا رو تو دستش نگهداره و کمی هم بازار اروپا به نظر من برتری واقعی رو کسب کرده(برتری واقعی یعنی به اهدافش رسیده....... خط پایان نداریم که بگیم کی برنده شد کی بازنده:d)

از لحاظ فروش کینکت هم همینطور .کی میره تو ژاپن کینکت بخره؟؟؟:dهر چی بفرشون امریکا و اروپاس دیگه......... .

.
.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or