سال 2009 سال کدام شرکت خواهد بود؟

سال کدام شرکت مفق تر خواهد بود؟2009

• مجموع رای دهنده‌ها
    152
تجاری؟ نمیدونم
ولی اینکه کدوم یک بازی بهتری دارند...
----------
1- سونی به طور رسمی ترکونده ، KZ2 که پرستیدنیه ، GOWIII هم خدا کنه خدا باشه که هست... ، UC2AT هم دیوانه کنندس... (سونی ضربه فنی کرده همه رو :دی) اگر HR هم امسال بیاد که نمیاد دیگه حرفی برای گفتن نمیمونه
2-کپکام هم خیلی خفن عمل نکرده ، RE5 که یه اکشن/ترسناک خوبه (نه عالی) فقط SFIV خوبه که اونم خیلی خاصه به درد عموم گیمرها نمیخوره
3-مایکروسافت هم داره خودشو پاره می کنه (ولی عزیز این کارها فایده نداره :دی) AW مطمئنم یه ترسناک عالی میشه ولی نه یه ابر بازی ، فقط یه ترسناک عالی ، Forza3 هم که من خودم خیلی بیشتر از GT دوستش دارم ، از لحاظ فنی زیر دست و پای GT امیدوارم له نشه
4-بایوشاک 2 رو من هنوز نتونستم هضمش کنم ! فکر هم نکنم به جایی برسه ، فقط مافیا 2 جای امید داره که اگر خفن کار شده باشه روش ، و اندازه حقش بهش بها داده بشه ، جا داره کل لیست رو له کنه هر چند امکانش کمه
5-یوبی هم میترکونه ، باید ببینیم میتونه از پس سونی بر بیاد؟! ،هرچند من به سم فیشر امیدی ندارم
6-از راکستار خوشم میومد ، کم کم دارم متنفر میشم GTACW که هیچی ، MP3 هم امیدوارم هر موفقیتی که کسب کنه خرج دوا درمون خونواده طراح بازی بشه :دی
7-یکی از مدعیان اصلی "بهترین بازی سال" امیدوارم ببره بخوره تو پوز بقیه :دی
8...
9..

نظر شخصی بود‍!

اول باید بگم که مافیا 2 در سال 2010 عرضه میشه ، که این مسئله همینطور که دوستمون هم گفت شامل Alan Wake ، GOW 3 و شاید SC:C هم بشه .
اگه MAFIA 2 تاخیر نمی خورد قطعا امسال ، ساله 2K Games بود ، البته UBI هم قطعا سال پر باری داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or