سال 2009 سال کدام شرکت خواهد بود؟

سال کدام شرکت مفق تر خواهد بود؟2009

• مجموع رای دهنده‌ها
    152
بدون شک امسال سال SONY خواهد بود و بس اینقدر بازی های خدایی داره که دیگه ادم سرش گیج میره کدوم رو میخواد بخره ... :biggrin1:
آره بابا ما هم همینو میگیم.
ولی گویا Assassin با اون گرافیک و فضاسازیش در دل و جان مردم نفوذ کرده.:biggrin1:
بابا دیگه هر چی بزرگ باشه به بزرگی بازیای 2k,SCE که دیگه نمیرسه...:blushing:

سلام بر دوستان عزیز و گل.
عزیزان این تاپیک خیلی وقته زده شده و اگه دقت کنید میبینید که اشکالاتی درش هست.
اول اینکه من با اینکه میدونستم که Activision و Blizzard یکی هستن ولی جدا نوشتمشون.
دوم اینکه بعضی بازیا که تو پرانتز هستن در سال 2009 نمیان.
و علتشو توضیح میدم:
من وقتی میخواستم تاپیکو بزنم فکر میکردم که امسال میان که با توجه به اطلاعاتی که ازشون در E3 09 پخش شد معلوم شد که بعضیاشون به سال آینده موکول شدن.
در کل دوستان عزیز اگه خواستید رای بدید فکر کنید که اون بازیایی که امسال نمیان امسال میان:biggrin1::biggrin1:.
یعنی شما تاریخشو بگیرید همون 2009.
و اگه هم بخوایم آمار واقعی Activision-Blizzard رو بفهمیم رای هاشونو جمع میزنیم:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
با تشکر صمیمانه از همه دوستان محترم.:love:

آخرین ویرایش:
سلام بر دوستان عزیز و گل.
عزیزان این تاپیک خیلی وقته زده شده و اگه دقت کنید میبینید که اشکالاتی درش هست.
اول اینکه من با اینکه میدونستم که Activision و Blizzard یکی هستن ولی جدا نوشتمشون.
دوم اینکه بعضی بازیا که تو پرانتز هستن در سال 2009 نمیان.
و علتشو توضیح میدم:
من وقتی میخواستم تاپیکو بزنم فکر میکردم که امسال میان که با توجه به اطلاعاتی که ازشون در E3 09 پخش شد معلوم شد که بعضیاشون به سال آینده موکول شدن.
در کل دوستان عزیز اگه خواستید رای بدید فکر کنید که اون بازیایی که امسال نمیان امسال میان:biggrin1::biggrin1:.
یعنی شما تاریخشو بگیرید همون 2009.
و اگه هم بخوایم آمار واقعی Activision-Blizzard رو بفهمیم رای هاشونو جمع میزنیم:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
با تشکر صمیمانه از همه دوستان محترم.:love:
آرش خب به یکی از میدیر ها بگو تا برات درست کنن به جای این کارا ... :biggrin1:

فکر کنم بیشتر از همه Assassin's Creed 2 مورد توجه مردم قرار بگیره و در نتیجه موفقیت Ubi
ولی فکر کنید Assassin's Creed رو با Natal بازی کنیم چی میشه

فکر کنم اینجا تا حالا پست نداده بودم:biggrin1: به نظر من که سال Ubi , Sony هستش:biggrin1: ولی سال دیگه مایکروسافت با پروژه خودش دنیا رو دگرگون می کنه:biggrin1:

درود بر دوستان عزیز

من فکر کیکنم سونی از بقیه موفق تر خواهد بود واقعا عنوان های انحصاریای معرکه ای داره .
البته ماکروسافت هم با ناتالش خیلی قدر مانور بالایی داره .

به امید فردایی روشنتر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or