آره بابا ما هم همینو میگیم.
ولی گویا Assassin با اون گرافیک و فضاسازیش در دل و جان مردم نفوذ کرده.:biggrin1:
بابا دیگه هر چی بزرگ باشه به بزرگی بازیای 2k,SCE که دیگه نمیرسه...:blushing:
سلام بر دوستان عزیز و گل.
عزیزان این تاپیک خیلی وقته زده شده و اگه دقت کنید میبینید که اشکالاتی درش هست.
اول اینکه من با اینکه میدونستم که Activision و Blizzard یکی هستن ولی جدا نوشتمشون.
دوم اینکه بعضی بازیا که تو پرانتز هستن در سال 2009 نمیان.
و علتشو توضیح میدم:
من وقتی میخواستم تاپیکو بزنم فکر میکردم که امسال میان که با توجه به اطلاعاتی که ازشون در E3 09 پخش شد معلوم شد که بعضیاشون به سال آینده موکول شدن.
در کل دوستان عزیز اگه خواستید رای بدید فکر کنید که اون بازیایی که امسال نمیان امسال میان:biggrin1::biggrin1:.
یعنی شما تاریخشو بگیرید همون 2009.
و اگه هم بخوایم آمار واقعی Activision-Blizzard رو بفهمیم رای هاشونو جمع میزنیم:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
با تشکر صمیمانه از همه دوستان محترم.
سلام بر دوستان عزیز و گل.
عزیزان این تاپیک خیلی وقته زده شده و اگه دقت کنید میبینید که اشکالاتی درش هست.
اول اینکه من با اینکه میدونستم که Activision و Blizzard یکی هستن ولی جدا نوشتمشون.
دوم اینکه بعضی بازیا که تو پرانتز هستن در سال 2009 نمیان.
و علتشو توضیح میدم:
من وقتی میخواستم تاپیکو بزنم فکر میکردم که امسال میان که با توجه به اطلاعاتی که ازشون در E3 09 پخش شد معلوم شد که بعضیاشون به سال آینده موکول شدن.
در کل دوستان عزیز اگه خواستید رای بدید فکر کنید که اون بازیایی که امسال نمیان امسال میان:biggrin1::biggrin1:.
یعنی شما تاریخشو بگیرید همون 2009.
و اگه هم بخوایم آمار واقعی Activision-Blizzard رو بفهمیم رای هاشونو جمع میزنیم:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
با تشکر صمیمانه از همه دوستان محترم.
فکر کنم اینجا تا حالا پست نداده بودم:biggrin1: به نظر من که سال Ubi , Sony هستش:biggrin1: ولی سال دیگه مایکروسافت با پروژه خودش دنیا رو دگرگون می کنه:biggrin1:
:confused::confused::confused:
دوست عزیز آقا مرتضی منظورتون چی بود؟
لطفا به تاریخ ایجاد تاپیک دقت فرمایید.
اون موقع روح بنده هم خبر نداشت که Crysis 2 ای هم وجود داره...