سالگرد 25 سالگی پرسونا و معرفی های جدید

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Akiba

king of the majestic oceans of the world
کاربر فعال
Persona-25th_07-12-21.jpg

به تازگی Atlus سایتی به مناسبت 25 سالگیه بازی باز کرده است، و برنامه ی 7 رونمایی از سپتامبر 2021 تا پاییز 2022 در آن به چشم میخورد.

اما نکته ی قابل توجه در سایت و لوگوی سالگرد 25 سالگی، نشانه های مختلفیست که به Persona 6 میشود!

از لوگو که شروع کنیم، با پرده های رنگی مختلفی رنگ شده است که از رنگ اول(بنفش) تا رنگ پنجم(قرمز) اشاره به تم اصلی هر نسخه از بازی دارد، ولی بعد از رنگ قرمز، در لوگو رنگ سفیدی هم دیده میشود که ممکن است تم اصلیه نسخه ی ششم سفید باشد و یا صرفا به عنوان جای خالی تا معرفی رسمی، سفید در نظر گرفته شده باشد!

در بخشی دیگر از سایت که شامل بازی های اصلی سری و انتشار مجدد آن ها هستیم، دو پروژه ی مخفی دیده میشود، که ممکن است P6 و بازسازی یکی از شماره های قبل ( 1 تا 3 ) باشد.

IMG-20210713-WA0005.jpg

و در آخر در صفحه ای دیگر مربوط به خرید متعلقات مربوط به بازی ها ، عکسی از تمام شخصیت های اصلی سری دیده میشود... و باز هم یک جای خالی با عنوان "مخفی" .

IMG-20210713-WA0006.jpg

با توجه به نشانه های مختلف از Persona 6 ، شما از نسخه ی ششم این سری چه انتظاراتی دارید؟

من اولش فکر کردم پرسونا ۴ را میخواد برای سوییچ یا ps4 5 معرفی کنه هایپم چسبید به سقف ( متاسفانه ۴ را بازی نکردم) ولی بعدش ....
فکر کنم فقط اتلوس میتونه بعد از یک سال خورده ای یه بازی معرفی کنه برای ps5 ورژن نده هرچند از طریقه بکوارد میشه بازیش کرد

یه غلطی کردن آخر سر :D

البته هیچ ویژگی جدیدی نداره گویا :|
حداقل امیدوارم نت کدش خوب باشه
مخصوصا چون سازنده هاش تو همین مدت به بلیزبلو ها رول بک نت کد اضافه کردن

ولی فکر کنم باید کم کم کرکره این جا رو هم بکشیم :D

پ.ن: این که بازی اصلی رو X360 بوده ولی بازانتشارش رو XSX نیست هم در نوع خودش جالبه :D
خدا از سر تقصیرهاشون نگذره :|

منم گفتم شاید پرسونا4 باشه...ولی آخه ... :|

• Like
Reactions: Cait Sith
بهترین گزینه اینه خودمون با امولاتور و تکسچرپک بازیای قدیمیشو بازی کنیم فکر کنیم ریمیکه:D
برداشته بازی xbox 360 پورت کرده بعد برای xsx نداده:D
چرت ترین عنوان ممکنش هم به عنوان سورپرایز 25 سالگی داده
بابا حداقل Persona 2 که تولد کاراکتراشو تبریک میگی و سالگرد ریلیزشو یادآوری می کنی ریمیک کن یا پرسوناهای قدیمی این چیه
کاملا رد دادن:D

• Like
Reactions: Z-fan and ce7en44
#شایعه باز هم لیکر Zippo و باز هم پیش بینی پروژه دیگری از هفتگانه "پرسونا25" !
لیکر Zippo که پیش از این، عرضه بازی Persona 4 Arena Ultimax برای پلتفرم های نسل جدید را به درستی پیش بینی کرده بود، این بار مدعی است که بازی Persona 3 Portable - پورت بهبود یافته بازی Persona 3 بر روی PSP که در سال 2009 منتشر شد - طی ماه های آینده یک ریمستر مولتی-پلتفرم دریافت خواهد کرد.

#Rumor
#Hype
@NintendoIranOnline

ما دیدیم این بازی خاص که بعد از ده سال روی PC منتشرش کردیم خیلی محبوب شد

برای همین تصمیم گرفتیم کامل یه بازی دیگه رو روی کنسول های نسل هشتمی پورت کنیم :|

View attachment 237667
البته پورت بازی رو پی سی برای دولپرهای شرقی دستاورد بزرگی محسوب میشه با توجه به زحمتی که میکشن ، امروز وقت شد بالاخره ff7 remake رو بازی کنم بازی توی منوی اصلی از موس پشتیبانی نمیکنه باید با کیبرد بالا پایین کنی منو ها رو :))

کم کم دارم نامید میشم از p5 رو pc اخر سر هم مجبور میشم برو emulator بزنم :|

امروز وقت شد بالاخره ff7 remake رو بازی کنم بازی توی منوی اصلی از موس پشتیبانی نمیکنه باید با کیبرد بالا پایین کنی منو ها رو :))
با اسکرول موس هم میتونی، کار میکنه :D

ولی بیشتر از پورت PC شبیه یه امولاتور ـه که پرفورمنسش خیلی خوبه :))

برای همین تصمیم گرفتیم کامل یه بازی دیگه رو روی کنسول های نسل هشتمی پورت کنیم :|

View attachment 237667
هنوز نمیدونم 2 تا بمب کم بوده یا زیاد:D

View attachment 237667
منطقشون واقعا جای تعمل داره!
=====
اما جنبه خوبش بخوایم نگاه کنیم، پورت بعدی حتما نسخه Dancing هست.
اون خیلی جذاب تر هست تا این فایتینگ.

• Like
Reactions: m.a.t and Z-fan
خواستم یه بار دیگه این جا رو از خاک بکشونم بیرون که بگم:
معرفی ماه فوریه این مراسم سالگرد فوووووووووووووووووق العاده 25 سالگی سری پرسونا، نمایشگاه و فروشگاه جدید Merch برای سری ـه :D

1646051889576.png
1646051902168.png 1646051916369.png

من خییییییییییییلی مشتاقم ببینم معرفی بعدی چیه :D

خواستم یه بار دیگه این جا رو از خاک بکشونم بیرون که بگم:
معرفی ماه فوریه این مراسم سالگرد فوووووووووووووووووق العاده 25 سالگی سری پرسونا، نمایشگاه و فروشگاه جدید Merch برای سری ـه :D

View attachment 246644
View attachment 246645 View attachment 246646

من خییییییییییییلی مشتاقم ببینم معرفی بعدی چیه :D
IMG_20220228_183607_036.jpg

سطل رنگ سبز کنار جوکر و نگاه اکثریت(همه حز دو نفر ) به اون سمت!

ای فلان فلانشون خو :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or