سالگرد 25 سالگی پرسونا و معرفی های جدید

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Akiba

king of the majestic oceans of the world
کاربر فعال
Persona-25th_07-12-21.jpg

به تازگی Atlus سایتی به مناسبت 25 سالگیه بازی باز کرده است، و برنامه ی 7 رونمایی از سپتامبر 2021 تا پاییز 2022 در آن به چشم میخورد.

اما نکته ی قابل توجه در سایت و لوگوی سالگرد 25 سالگی، نشانه های مختلفیست که به Persona 6 میشود!

از لوگو که شروع کنیم، با پرده های رنگی مختلفی رنگ شده است که از رنگ اول(بنفش) تا رنگ پنجم(قرمز) اشاره به تم اصلی هر نسخه از بازی دارد، ولی بعد از رنگ قرمز، در لوگو رنگ سفیدی هم دیده میشود که ممکن است تم اصلیه نسخه ی ششم سفید باشد و یا صرفا به عنوان جای خالی تا معرفی رسمی، سفید در نظر گرفته شده باشد!

در بخشی دیگر از سایت که شامل بازی های اصلی سری و انتشار مجدد آن ها هستیم، دو پروژه ی مخفی دیده میشود، که ممکن است P6 و بازسازی یکی از شماره های قبل ( 1 تا 3 ) باشد.

IMG-20210713-WA0005.jpg

و در آخر در صفحه ای دیگر مربوط به خرید متعلقات مربوط به بازی ها ، عکسی از تمام شخصیت های اصلی سری دیده میشود... و باز هم یک جای خالی با عنوان "مخفی" .

IMG-20210713-WA0006.jpg

با توجه به نشانه های مختلف از Persona 6 ، شما از نسخه ی ششم این سری چه انتظاراتی دارید؟

شماره 3 و 4 رو اگه برای switch پورت نمیکنن شاید از اونجایی که کاراشون عجیب غریبه بدن برای اندروید، یعنی میشه؟ :))
بدبختی شبیه ساز PS2 رو اندروید هم پولی و مزخرفه وگرنه زده بودم تو گوش 3...
ولی انصافا ارزش یه ریمیک ps5 رو داره 3، نداره؟ :(
ولی آخرش فکر کنم نه پورتی ببینیم نه ریمیک نه نسخه جدید و باز شیردوشی پرسونا5 ادامه پیدا کنه:(

شماره 3 و 4 رو اگه برای switch پورت نمیکنن شاید از اونجایی که کاراشون عجیب غریبه بدن برای اندروید، یعنی میشه؟ :))
ولی آخرش فکر کنم نه پورتی ببینیم نه ریمیک نه نسخه جدید و باز شیردوشی پرسونا5 ادامه پیدا کنه:(
جدای از اینکه خاک بر سرشون، که چرا ۳ و ۴ رو برای سوئیچ پورت نمی کنن، باز جای شکرش باقیه که Shin Megami Tensei V داره تا ۵۰ روز دیگه میاد برا سوئیچ
نسخه جدید هم که خیلی خوب میشه بیاد، ولی انصافاً P5 هم اگه ازش شیر دوشی کردن تا الان، ارزشش رو داشته، یعنی درسته فقط یکدونه instance اضافه شد که خیلی کم بود، ولی همون یکدونه اینستنس، هم کاراکترهای خیلی خفنی داشتش، هم خط داستانیش واقعاً imba بود، همم یوشیزاوا سان ... (درد و بلاش بخوره توی فرق سر گورو آکچیه گور به گور شده) و من از اینکه ۶۰ دلار دادم بابت Royal (در حالی که قبلش هم ۶۰ دلار برای نسخه ی وانیلا داده بودم) بسیار خرسندم، سنت به سنت ش نوش جونشون

ویرایش:
پ.ن: البته بعید می دونم هیچ پرسونا fan ی، از Strikers گذشته باشه، ولی حداقل اینو بگم که روی سوئیچ کیفیت خوبی داره و درسته توش اون داستان social simulation رو نداره، ولی بازم خط داستانی خیلی باحالی داره و تجربه ش (اگر تجربه نکرده باشین، که بعید می دونم کسی که به این تاپیک سر می زنه بزاره چیزی در خصوص پرسونا از دستش در بره) لذت بخشه، یعنی همین که مونا و ریوجی می کوبن توی سر و کله ی هم برای من بسه، حالا خط داستانیش به کنار

آخرین ویرایش:
شماره 1 تا 3 واسه PSP اومده ، تا جایی هم که میدونم شبیه سازش روی اندروید خوب جواب میده

شماره 1 تا 3 واسه PSP اومده ، تا جایی هم که میدونم شبیه سازش روی اندروید خوب جواب میده
البته 1 و 2 رو اگه کسی بتونه گیم پلیشونو تحمل کنه خصوصا یک. سیستم گیم پلی شون خیلی قدیمیه.
ولی 3 نسخه psp که گفتین گرافیکش متاسفانه دانگرید شده س در مقایسه با نسخه ps2 اونم بدجور.

• Like
Reactions: BehzaDG
پرسونا ۶ ،... هممم ... بهتر نبود اول بگن تکلیف این چی شد

View attachment 225421
View attachment 225422
View attachment 225423

حداقل بگن کنسل شد خیالمون رو راحت کنن ۔۔۔ دیگه انقدر از این صنعت ضد حال خوردیم ،،مقاوم شدیم
کنسل هم شده باشه مهم نیست صرفا دو سه تا کانسپت آرت بود... براشون درس عبرتی میشه دیگه چیزیو که نه به باره نه به دار آنونس نکنن...
دو تا بازی میخوان ریمستر کنن بذارن PS Store و استیم و... سختشونه واقعا نمیشه انتطار آی پی جدید داشت

آخر چی شد؟
فقط یه ریمستر Persona 3 FES دوبله ژاپنی زیرنویس انگلیسی بدن من بسمه longerye.gif (چیزیه که با شبیه سازم کلا در دسترس نیست فقط یه نسخه Fan Dub هست:( )

الان دیگه رسما تو دسامبریم
جون بکن اتلوس :D

View attachment 234603
تو رو خدا کاری به اتلوس نداشته باش. الان تو یه حرکت انتحاری برای رفتن رو اعصاب طرفدارهای سری منت میذارن و یه بازی موبایلی گاچا معرفی میکنن :D

• Like
Reactions: m.a.t and Z-fan
یه غلطی کردن آخر سر :D

البته هیچ ویژگی جدیدی نداره گویا :|
حداقل امیدوارم نت کدش خوب باشه
مخصوصا چون سازنده هاش تو همین مدت به بلیزبلو ها رول بک نت کد اضافه کردن

ولی فکر کنم باید کم کم کرکره این جا رو هم بکشیم :D

پ.ن: این که بازی اصلی رو X360 بوده ولی بازانتشارش رو XSX نیست هم در نوع خودش جالبه :دی

یه غلطی کردن آخر سر :D

البته هیچ ویژگی جدیدی نداره گویا :|
حداقل امیدوارم نت کدش خوب باشه
مخصوصا چون سازنده هاش تو همین مدت به بلیزبلو ها رول بک نت کد اضافه کردن

ولی فکر کنم باید کم کم کرکره این جا رو هم بکشیم :D

پ.ن: این که بازی اصلی رو X360 بوده ولی بازانتشارش رو XSX نیست هم در نوع خودش جالبه :D
Fuck Atlus
والا بخدا.

• Like
Reactions: m.a.t and Cait Sith

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or