سالگرد 25 سالگی پرسونا و معرفی های جدید

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Akiba

king of the majestic oceans of the world
کاربر فعال
Persona-25th_07-12-21.jpg

به تازگی Atlus سایتی به مناسبت 25 سالگیه بازی باز کرده است، و برنامه ی 7 رونمایی از سپتامبر 2021 تا پاییز 2022 در آن به چشم میخورد.

اما نکته ی قابل توجه در سایت و لوگوی سالگرد 25 سالگی، نشانه های مختلفیست که به Persona 6 میشود!

از لوگو که شروع کنیم، با پرده های رنگی مختلفی رنگ شده است که از رنگ اول(بنفش) تا رنگ پنجم(قرمز) اشاره به تم اصلی هر نسخه از بازی دارد، ولی بعد از رنگ قرمز، در لوگو رنگ سفیدی هم دیده میشود که ممکن است تم اصلیه نسخه ی ششم سفید باشد و یا صرفا به عنوان جای خالی تا معرفی رسمی، سفید در نظر گرفته شده باشد!

در بخشی دیگر از سایت که شامل بازی های اصلی سری و انتشار مجدد آن ها هستیم، دو پروژه ی مخفی دیده میشود، که ممکن است P6 و بازسازی یکی از شماره های قبل ( 1 تا 3 ) باشد.

IMG-20210713-WA0005.jpg

و در آخر در صفحه ای دیگر مربوط به خرید متعلقات مربوط به بازی ها ، عکسی از تمام شخصیت های اصلی سری دیده میشود... و باز هم یک جای خالی با عنوان "مخفی" .

IMG-20210713-WA0006.jpg

با توجه به نشانه های مختلف از Persona 6 ، شما از نسخه ی ششم این سری چه انتظاراتی دارید؟

منم الان دیدم!
کاش کل شماره های قبلی رو در قالب کالکشن بدن.
پرسونا ۶ هم امیدوارم واقعا با گرافیک این نسل بسازن. همون گرافیک سل شید، صداگذاری کامل تمام شخصیتها، جزئیات مدلها در حد این نسل و...
گیم پلی هم اگه تصمیمات توی بازی بیشتر اثر گذار باشه... موزیک هم نیاز نیست دست بزنن... همین

این که یکی از اینا پرسونا 6 ـه دیگه خیلی ضایع است :D حالا کی عرضه شه خودش یه پروسه دیگس...
ولی من هنوزم امیدم اینه اون یه پروژه دیگه یه ریمیک از بازی های قدیمی تر باشه[-o<
==========
این که بازه معرفی تا آخر 2022 ـه یعنی قراره حسابی جـــز بخوریم تا خبر گنده ای دربیاد :دی امیدوارم این وسط کنسرت های باحال زیاد باشه، ملت هم دورهمی هاشون رو ساب کنن بدن ببینیم چی میگن به هم :دی

آخرین ویرایش:
گویا رفتن تو کدهای سایت، و اون پروژه آخر گه زده پاییز 2022 ، در اصل سپتامبر 2022 هست:-"

گویا گفته میشه خرت و پرتایی که قراره بفروشن(همون بخش شخصیت های اصلی)، از اواسط سپتامبر قراره راه بیفته...پس بعید نیست سپتامبر همین امسال و اولین معرفی یه تیز از پرسونا6 و شخصیت اصلیش ببینیم:D

دیگه...دیگه...

سهیل گفت گرافیک نسل بعدی...از اینا واقعا انتظاری ندارم و فکر میکنم مثل پرسونا5 که برای PS3 دادن، اینم برای PS4 بدن! با همون گرافیک عهد عتیق تقریبا(تیپیکال بازی سازهای ژاپنی:-" )

چیزی که از بازی میخوام...هممم... شخصیت اصلیش دوست دارم پسر باشه:-" (انتخاب بین دختر و پسرم نباشه! یک کاراکتر ثابت، حالا هرکدوم بود دیگه:D ولی ترجیحا پسر:-" )
ترجیحا اسم و رسم داشته باشه:)) (عمرا! یا حداقل انیمه ش رو انقدر زود بدن من اسم اونو کش برم باز:)) )

و... خدایی نمیشه کامل صداگذاری کنند؟ :( اصلا و ابدا تو کتم نمیره شخصیت اصلیه لال! غیر قابل درکه برام:|

---

بابت سایز عکس ها و چینش و ... هم عذر مرا بپزیرید ، با موبایل توانم در همین حده:-"
+سر خط خبرها برگردونید، دهنم سرویس شد این پست رو بدن شکلک دادم:( :))

چون به احتمال خیلی زیاد تیمی که رو رویال کار کرد رو پرسونا 6 هم کار میکنه به شدت انتظارام بالاست (هنوزم به نظرم ارک کاسومی تو رویال بهترین ارک پرسونا 5 بود و حتی شخصیت منفی هم به مراتب بهتر از خود پرسونا 5 بود)

من فکر میکنم کلا 3 تا بازی باشه 4 تا یه چیز دیگه از اون سه تا یکیش اسپین اف یا پورت بازیهای قدیمی- ریمیک یه بازی قدیمی- و معرفی پرسونا 6

یکیش هم که امیدم زیاده امیدوارم انیمه رویال باشه بقیش فکر کنم merch و فیگور و اینجو چیزا باشه

و اینکه بزرگترین شوک این ارت ها دیدن نائویا بود من بشخصه نه پرسونا 1 نه 2 رو بازی کردم یعنی اشنایی من با سری با خوندن مانگای پرسونا 1 شروع شد که اونم نمیدونستم پرسونا چیه بخاطر همین امیدوارم بین این معرفی ها یه چیز هم برای این دو بازی معرفی بشه تا شاید بشه بازیشون کرد

به به، تصورشم وحشتناک لذت بخشه، فقط توی مخیلاتم نمی گنجه چطور می خوان رو دست خودشون P5 بلند بشن، امیدوارم دوباره با یک شاهکار دیگه مغزمونو منفجر کنن، گرافیک فنی نسل بعدی که ازشون بر نمی تابه! مهمترین نکته ای که برای من در اولویت قرار داره آنونسه فقط!

• Like
Reactions: voldmort
خوب خوب خوب! بالاخره آرت های مخفی هم اومد >:)

چند روز پیش تو یکی از استریم ها داشتن این آرت های خریدنی رو نشون میدادن... و مجری با دیدن اون مهفی ها حسابی کف و خون قاطی کرد، ولی اجازه ندادن بهش که نشون بده آرت رو:-"

ولی خوب بالاخره رونمایی شد از آرت ها >:)

IMG-20210918-WA0004.jpg

:| :| :| :| :| :|

طبق معمول هایپ بیخود ژاپنی ها، طبق معمول مجری های ژاپنی و واکنش های مسخره :|

یک آرت از ایگور و یک آرت از شخصیت های اصلی پرسوناهای قبل...

هیچی... امیدوارم حداقل اون آخری واقعا P6 باشه
با این حساب یه تیز هم نمیگیریم تا اون موقع:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or