سالروز تولد Crash ای که فراموش شد...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

ДядsЙ

کاربر سایت
درود

crash.jpg

قطعا همه ی شما شخصیت محبوب و به یاد ماندنی Crash Bandicoot را می شناسید. این کاراکتر نخستین بار در ماه آگوست سال 1996 در بازی پلتفرمر "Crash Bandicoot" و از طریق کنسول Play Station قدم به بازی های ویدئویی گذاشت و هم اکنون 14 ساله است. البته شماره ی اول این بازی در آمریکای شمالی در ماه آگوست عرضه شده بود و ماه نوامبر نیز در اروپا وارد بازار شد. Crash خیلی زود توانست به شخصیتی محبوب تبدیل شود.

سری CB توسط استودیوی خوشنام Naughty Dog که هم اکنون با بازی Uncharted خود از قبل شناخته تر شده است ساخته شده. سری CB یکی از پرفروش ترین بازی های خانواده ی PS نیز است.

از شخصیت های معروف بازی هم میتوان به Crash, Dr.Neo Cortex, Coco اشاره کرد.

Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back را به جرئت میتوان از جمله بهترین پلتفرمرهای دوران به حساب آورد. سری CB بسیار هم اعتیاد آور بود.

اما Crash کم کم فراموش شد و دیگر نامی از اون به میان نیامد... شاید ماه نوامبر بهانه ی خوبی بود که باز یاد فراموش شده ی او را زنده کنیم.

Crash، با تاخیر تولدت مبارک!

منبع
پ.ن: دوستان من برای نوشتن این متن بیشتر از Wikipedia کمک گرفتم چون در منبع اصلی چیز خاصی به اونصورت ذکر نشده بود و بیشتر اطلاعاتی که دادم از Wikipedia بود.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Little John
خدا بیامرزت کراش که زندگی ما برای PS1 بودی، یاد او سیب های جبگولی به خیر!
تولدت مبارک عزیزم:x:birthday:

واقعآ هنوزم لذت بازی کردن Crash 3 رو نمیشه با هیچ عنوانی عوض کرد ! من هنوزم PS1 ام رو دارم و بعضی اوقات یه سری به بازی های قدیمی میزنم !

Crash 4 هم خیلی باهال بود ! یادش به خیر... یکی از شخصیت هاش به نام Doctor N بود فکر میکنم که در طول بازی همش میگفت: Gold is My ! حرصم در میومد :دی

تولدش مبارک ! هنوزم نمیتونم جایی که تو دلم داره رو به بازیه دیگه ای بدم !

منحصر به فردترین و زیباترین بازی عمرم.هنوزم اون دنیای فانتزیش توی ذهنمه.
دمت گرم آرش. خیلی برام خاطره انگیز بود.:x

• Like
Reactions: Kainé
هیچوقت خاطراتش از ذهنم پاک نمیشه ! خیلی خدا بود ! ته خنده بود اونجا که می پرید سوار گراز میشد :d خدا کنه سونی دوباره پسش بگیره . تولدش مبارک :)

آخي !

يادمه اون موقع ها ميرفتم كلوب فيلم سگا كرايه كنم كه تازه پي اس اورده بود.
بعد همه كراش بازي ميكردن.
منم كلي وا ميستادم نگاه ميكردم :x
يادش بخير انقدر تو خونه جنجال راه انداختم تا بابام برام خريد پي اس :d

هیییییییییی چه روزایی بودا crash 1 میزدیم میمردیم از سختی.حیف که دیگه تکرار نمیشه

just crash bash <:-p
Dingodile_crash_bash.jpg
images
474741-crash_super.jpg

فکر نکنم کسی به اندازه ی من توی این سایت کراش ها رو بازی کرده باشه =))! تمام سیوهام روی 160-170 % درصد بودن :d!!! همین الان هم تمام Secret هاش رو حفظم.مثلا توی Crash 2 وقتی توی Warp Room 2 روی اون بچه خرس قطبیه که یه پوشه مظلوم نشسته بود حدود 20 بار که روش میپریدی یکدفعه 12 تا جون بهت میداد :d توی Crash Bash هم دو گروه بودن به اصطلاح یه گروه خوب و یه بد.البته از نظر قدرت و حرکات و اینها هر نفر از هر تیم با یک نفر از تیم دیگه کاملا برابر بود فقط قیافشون فرق میکرد.مثلا میمونه با تمساحه و...
خلاصه هر چی بود کش سونی باز پسش بگیره ... یادش ببخیر

روحش شاد و یادش گرامی باد
زیاد بازی نکردم اما کلا هر بار بازی کردم بسی لذت بردم این 2 3 تایی هم که رو 360 بازی کردم برام جالب بودن

با دیدن این خبر میخام برم رو پی اس پی تبدیلش کنم یادی بکنم ازش. تو23 سالگی باز کراش بزنیم!

دلم برای Crach Team racing تنگ شد:دی عجب بازی بود! چه قدر مولتی بازی کردمش.هنوزم دلم میخواد بازی کنم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or