سالروز تولد Crash ای که فراموش شد...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

ДядsЙ

کاربر سایت
درود

crash.jpg

قطعا همه ی شما شخصیت محبوب و به یاد ماندنی Crash Bandicoot را می شناسید. این کاراکتر نخستین بار در ماه آگوست سال 1996 در بازی پلتفرمر "Crash Bandicoot" و از طریق کنسول Play Station قدم به بازی های ویدئویی گذاشت و هم اکنون 14 ساله است. البته شماره ی اول این بازی در آمریکای شمالی در ماه آگوست عرضه شده بود و ماه نوامبر نیز در اروپا وارد بازار شد. Crash خیلی زود توانست به شخصیتی محبوب تبدیل شود.

سری CB توسط استودیوی خوشنام Naughty Dog که هم اکنون با بازی Uncharted خود از قبل شناخته تر شده است ساخته شده. سری CB یکی از پرفروش ترین بازی های خانواده ی PS نیز است.

از شخصیت های معروف بازی هم میتوان به Crash, Dr.Neo Cortex, Coco اشاره کرد.

Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back را به جرئت میتوان از جمله بهترین پلتفرمرهای دوران به حساب آورد. سری CB بسیار هم اعتیاد آور بود.

اما Crash کم کم فراموش شد و دیگر نامی از اون به میان نیامد... شاید ماه نوامبر بهانه ی خوبی بود که باز یاد فراموش شده ی او را زنده کنیم.

Crash، با تاخیر تولدت مبارک!

منبع
پ.ن: دوستان من برای نوشتن این متن بیشتر از Wikipedia کمک گرفتم چون در منبع اصلی چیز خاصی به اونصورت ذکر نشده بود و بیشتر اطلاعاتی که دادم از Wikipedia بود.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Little John
عشق منه Crash ! انقدر دوست دارم IPـش رو سونی پس بگیره و بده ND !!! بهترین بازی های عمرم این سری بودند! یادش بخیر!
با Crash 2 هم به صورت حرفه ای وارد دنیای گیم گشتم :d
چیکار کنم خوب از همتون کوچیک ترم اینجا سنم به بقیه ی کنسول ها قد نمیده! :d
تولد Crash رو به همه ی دوست دارانش تبریک میگم :d

یادش بخیر چه دورانی داشتیم.هنوزم بعضی وقتها بازیش میکنم.
ممنون بابت خبر.

کجا فراموش شده ...!!!
درسته بازی واسش نمیسازن اما هنوز یه عالمه طرفدار داره و مثل کاراکترهای دیگه نیست که فقط یه دوره باشن ...
همین الان نگاه کنید واسش سالگرد گرفتن...

crash!!!یادش بخیر ps1 رو واسه crash گرفتم:x
cb که عالی بود.اونروز که گرفتمش memory card نداشتم با رمز میرفتن کلی باش زندگی کردم:((

• Like
Reactions: Aʍir Rәzʌ
5 گانه كراش بهترين بازي PS ONEبود و خيلي از بازي هاي فانتزي كه الان ساخته ميشوند از بازي كراش الهام گرفته شده اند مثل رچت ....دكستر ........وخيلي از بازي ها. خدا كنه يكي پيدا بشه دوباره اون بازي رو براي كنسول هاي نسل جديد بسازه..

آخی یادش بخیر چه خاطره هایی داشتیم با این بازی...واقعا فوق العاده بود خدا بیامرز:(:d

واقعا خاطراتی داشتیم زمان PS1 با کراش! حیف که سونی حرومش کرد! خوب رقیبی بود برای ماریو!

هی هی هی چه دورانی بود من با یکش بیشتر از همه حال کردم و خنده دار ترین بازی برام بازی
Crash Bash بود دو تایی با پسر عموم بازی می کردیم مخصوصا اونجا که یه تیکه یخ روی اب بود بعد باید همدیگرو مینداختین پایین اوج خنده بود =)):))
تولدش مبارک

• Like
Reactions: Aʍir Rәzʌ
تا قبل پی اس 2 خدایی اخرش بود اما از اون به بعد داغون شد اتفاقا یه چن وخ پیش یه پلی 2 اوردم اون کرشهای پی اس 2 رو که مال ناتی داگ نبود رو بازی کنم انقدر بیمزه بود فورا کنار گذاشتم تا کرش اصلی رو از چشم نندازه. به جاش رفتم پی اس وان گیر آوردم یه دل سیر کراش بندیکوت 2 و 3 رو بازی کردم

تا قبل پی اس 2 خدایی اخرش بود اما از اون به بعد داغون شد اتفاقا یه چن وخ پیش یه پلی 2 اوردم اون کرشهای پی اس 2 رو که مال ناتی داگ نبود رو بازی کنم انقدر بیمزه بود فورا کنار گذاشتم تا کرش اصلی رو از چشم نندازه. به جاش رفتم پی اس وان گیر آوردم یه دل سیر کراش بندیکوت 2 و 3 رو بازی کردم
نه اتفاقا نسخه های PS2ـش هم خوب بودند! درسته مثل PS1 و شاهکارهای ND نبودند ولی بی مزه نبود! (فقط آخرین نسخش رو قسمت نشد بازی کنم ، چون PS2 نداشتم دیگه )
اونی که با کرتکس(کله Nـی :d ) با هم بودند واقعا ته خنده بود!

کراش ها 4 و 5 رو هم 4 نفره با اقوام میزدیم کیف میکردیم! البته بیشتر 4 :d

یکی از 3 تا بهترین بازیها عمرم بود مخصوصا سومین نسخه اش !
البته با سپردن اون به Sierra دیگه کراش مرد.ای کاش سونی پسش بگیره!

یکی از بهترین بازی های عمرم، هیچوقت هم فراموشش نکردم و نمیکنم... هنوز هم نسخه های جدیدش رو که Sierra میسازه رو میخرم و تا آخر میرم... بلاخره یک روز دوباره برمیگردی کراش...

شاید این جمعه بیاید شاید... :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or