سازندگان RDR در ساخت GTA V کمک میکنند.

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت

GTAV_18133_screen.jpg

بر اساس گفته ی کارمند سابق LinkedIn،سازنده عنوان Red Dead یعنی Rockstar San Diego برای ساخت GTA V مدت نسبتا طولانی در حال کار با Rockstar North است.بر اساس گفته ی Videogamer،شواهد حاکی از آن است که این دوشرکت،در Rockstar San Diego،از مارچ 2011 تا مارچ 2012 در حال کار بر روی GTA V بوده اند.Edinburgh از R* North فقط این مساله را تایید کرد ولی به هر حال آن ها قبلا با Rockstar San Diego بر روی عنوان موفق RDR کار کرده اند.
در ماهمارچ،شایعه ای مبنی بر همکاری در ساخت GTA V توسط سازنده مافیا یعنی 2K Czech با R* منتشر شده بود که البته R* خبر را تکذیب کرد و گفت:ما در حال ساخت بازی با همکاری 2K Czech نیستیم.
GTA V در ماه اکتبر معرفی شد و در ماه نوامبر یک تیزر تریلر از آن به نمایش در آمد که محیط Los Santos،شهری شبیه به LA،را به نمایش میگذاشت.Rockstar نیز اعلام کرده بود که GTA V بزرگترین بازی در این فرانچایز میباشد.
منبع

آخرین ویرایش:
در ضمن همون مثلث میمونه چون GTA V زیر مجموعه GTA هست وگرنه اگر بخواییم اینجوری حساب کنیم که یه مختلف السطوح داریم!:d

من گفتم که این نسل.شیطون می خوای ازم سوتی بگیری؟نمی تونی:d

در ضمن ببخشيد دوستان مگه من چي کارم بخوام از موفقيت راک استار خوشحال يا ناراحت بشم؟ من از تمام بازى هاى راک استار فقط gta رو تمام نسخه هاشو تا ته نرفتم. حالا به نظر خودتون من فن راک استار هستم يا انتى فن؟:دى

Sent from my ST18i using Tapatalk 2
من منظورم شما نبودی.منظورم کمپانی های رقیب بودن.ما چاکریم:)

احمقانه ترین کار راکستار team bondi بود.واقعا یکی خلاقترین و بی پروا ترین استدیو ها بود که الان خیلی کم پیدا میشه.این کار راکستار نشون داد که به پول بیشتر از خلاقیت و نو آوری اهمیت می ده.
هر چند GTA v دوباره شاهکار میشه ولی بعید می دونم بتونه اون انقلابی که GTA IV اول نسل به پا کرد رو ایجاد کنه

احمقانه ترین کار راکستار team bondi بود.واقعا یکی خلاقترین و بی پروا ترین استدیو ها بود که الان خیلی کم پیدا میشه.این کار راکستار نشون داد که به پول بیشتر از خلاقیت و نو آوری اهمیت می ده.
هر چند GTA v دوباره شاهکار میشه ولی بعید می دونم بتونه اون انقلابی که GTA IV اول نسل به پا کرد رو ایجاد کنه

تعارف که نداریم شما شرکتی حالا در هر زمینه ایی سراغ دارید که مسائل مالی براش در الویت نباشه؟
هرچند من با این موضوع که راک استار بیشتر به پول فکر می کنه موافق نیستم، بازی خوب می سازه پول خوب در میاره هیچوقت به خاطر پول از کیفیت بازیهاش کم نشده

تعارف که نداریم شما شرکتی حالا در هر زمینه ایی سراغ دارید که مسائل مالی براش در الویت نباشه؟
هرچند من با این موضوع که راک استار بیشتر به پول فکر می کنه موافق نیستم، بازی خوب می سازه پول خوب در میاره هیچوقت به خاطر پول از کیفیت بازیهاش کم نشده

خداییش راکستار و 2K زیر مجموعه Take-Two هستن! T2 هم که دیگه کارخونه پول سازی!
به خدا اینا دیگه بی نیازن!

اگه بی نیاز بودن که این کارا رو نمیکردن! سره RDR مگه یادتون نیست خیلی از کارمنداش شکایت داشتند؟
کلا عجیب R* بازی هاش فوق العادست ، البته من فنم ولی حداقل منطقی فنم ، منطقم حکم میکنه که بازی هایه R* کیفیت کاریشون یک درجه از خیلی بازی هایه این نسل بالاتره.

داداش ديگه پولدار تر از اپل هست؟ اينا دست خودشون نيست که از جيب شرکت بدن. سهام دار دارن. سهامدارا سود ميخوان. عاشق چش و ابروى گيمرا نيستن که.

داداش ديگه پولدار تر از اپل هست؟ اينا دست خودشون نيست که از جيب شرکت بدن. سهام دار دارن. سهامدارا سود ميخوان. عاشق چش و ابروى گيمرا نيستن که.

اپل هم با رفتن استیو جابز به مشکل افتاده.الان مجبورن به استعداداشون تکیه کنن
حالا بحث خارج نشه.
کلی میگم.خیلیا وضعشون خرابه ولی حداقل به نظر بقیه احترام میذارن.
ولی در کل آره.
$ حرف اول و آخرو میزنه

آخرین ویرایش:
cd projekt هم یک استدیو هست ولی هم دنبال پول هست هم به مخاطب هاش احترام می زاره و هم کیفیت براش در الویت هست.
بلایی که راکستار سر سازندگان RDR فکر نکنم هیچ شرکتی تا حالا انجام داده باشه.چیزی که من می گم اینکه راکستار از ریسک می ترسه و چون تو la noire به اون فروش فوق العاده دست پیدا نکرد اخراجشون کرد

cd projekt هم یک استدیو هست ولی هم دنبال پول هست هم به مخاطب هاش احترام می زاره و هم کیفیت براش در الویت هست.
بلایی که راکستار سر سازندگان RDR فکر نکنم هیچ شرکتی تا حالا انجام داده باشه.چیزی که من می گم اینکه راکستار از ریسک می ترسه و چون تو la noire به اون فروش فوق العاده دست پیدا نکرد اخراجشون کرد
بهرحال هر شرکتی سیاستهای کاری خودش رو داره برای منه گیمر نتیجه مهمه، غیر از اینه؟
واقعا دلیلی نمی بینم راک استار بخواد ریسک خاصی کنه وقتی عناوینش در سطح عالی هستن
راک استار حق داره از تیم های زیر مجموعه اش انتظار بالایی داشته باشه چون از اونطرف گیمرها انتظار زیادی از راک استار دارن
شرکتی مثل راک استار که عنوان های کمی داره و برای هر عنوان وقت زیادی صرف می کنه اینکه بخواد هر عنوانش فروش بالا داشته باشه عجیب نیست
نمونه اش gta الان 5 سال از عنوان قبلی می گذره اگه iv اونقدر موفق و پرفروش نبود که نمی تونستن با خیال راحت 5 سال صرف v کنن

اگه بی نیاز بودن که این کارا رو نمیکردن! سره RDR مگه یادتون نیست خیلی از کارمنداش شکایت داشتند؟
کلا عجیب R* بازی هاش فوق العادست ، البته من فنم ولی حداقل منطقی فنم ، منطقم حکم میکنه که بازی هایه R* کیفیت کاریشون یک درجه از خیلی بازی هایه این نسل بالاتره.
ولی منم که فن نیستم میگم بازیاش یه نسل از بازیهای شرکتای دیگه جلوتره...بدون اقراق و تعارف:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or