سازندگان RDR در ساخت GTA V کمک میکنند.

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت

GTAV_18133_screen.jpg

بر اساس گفته ی کارمند سابق LinkedIn،سازنده عنوان Red Dead یعنی Rockstar San Diego برای ساخت GTA V مدت نسبتا طولانی در حال کار با Rockstar North است.بر اساس گفته ی Videogamer،شواهد حاکی از آن است که این دوشرکت،در Rockstar San Diego،از مارچ 2011 تا مارچ 2012 در حال کار بر روی GTA V بوده اند.Edinburgh از R* North فقط این مساله را تایید کرد ولی به هر حال آن ها قبلا با Rockstar San Diego بر روی عنوان موفق RDR کار کرده اند.
در ماهمارچ،شایعه ای مبنی بر همکاری در ساخت GTA V توسط سازنده مافیا یعنی 2K Czech با R* منتشر شده بود که البته R* خبر را تکذیب کرد و گفت:ما در حال ساخت بازی با همکاری 2K Czech نیستیم.
GTA V در ماه اکتبر معرفی شد و در ماه نوامبر یک تیزر تریلر از آن به نمایش در آمد که محیط Los Santos،شهری شبیه به LA،را به نمایش میگذاشت.Rockstar نیز اعلام کرده بود که GTA V بزرگترین بازی در این فرانچایز میباشد.
منبع

آخرین ویرایش:
بله حرف شما در مورد داستان و گيم پلى درسته ولى در مورد گرافيک خيلى هم جلوتر نيست.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

با این حرفت تقریبا موافقم ولی به نظر من فاکتورهای اصلی یه بازیه خوب ابتدا داستان و گیم پلیه و در مرحله بعدی گرافیک...;)

شما میتونی بازی رو که گرافیک نرمال داره ولی گیم پلی و داستان عالی داره ازش لذت ببری ولی بازی که فقط منحصرا به گرافیک پرداخته و گیم پلی و داستان خوب نداره فک کنم واسه هیچ کس جذاب نباشه.
پس نتیجه اخلاقی که میگیریم اینه که راز موفقیت *R در همینه که داستان و گیم پلی عالی رو در اولویت کارهاش قرار میده...:d

با این حرفت تقریبا موافقم ولی به نظر من فاکتورهای اصلی یه بازیه خوب ابتدا داستان و گیم پلیه و در مرحله بعدی گرافیک...;)

شما میتونی بازی رو که گرافیک نرمال داره ولی گیم پلی و داستان عالی داره ازش لذت ببری ولی بازی که فقط منحصرا به گرافیک پرداخته و گیم پلی و داستان خوب نداره فک کنم واسه هیچ کس جذاب نباشه.
پس نتیجه اخلاقی که میگیریم اینه که راز موفقیت *R در همینه که داستان و گیم پلی عالی رو در اولویت کارهاش قرار میده...:d

راک استار رو گرافيک بازياشم خيلى خوب کار ميکنه. تو همين نسل از بقيه جلوتره. و من از تمام بازياش لذت بردم و همرو بازى کردم به جز gta iv. ىه نظرم پس رفت داشت اين بازى.

راک استار رو گرافيک بازياشم خيلى خوب کار ميکنه. تو همين نسل از بقيه جلوتره. و من از تمام بازياش لذت بردم و همرو بازى کردم به جز gta iv. ىه نظرم پس رفت داشت اين بازى.

ما که بالاخره نفهمیدیم شما حامی سبک گرافیکیه راک استاری یا مخالفشی؟؟؟:d

البته منم اصطلاح گرافیک هنری رو برای R* به کار میبرم نه گرافیک ضعیف...;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or