سازندگان RDR در ساخت GTA V کمک میکنند.

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت

GTAV_18133_screen.jpg

بر اساس گفته ی کارمند سابق LinkedIn،سازنده عنوان Red Dead یعنی Rockstar San Diego برای ساخت GTA V مدت نسبتا طولانی در حال کار با Rockstar North است.بر اساس گفته ی Videogamer،شواهد حاکی از آن است که این دوشرکت،در Rockstar San Diego،از مارچ 2011 تا مارچ 2012 در حال کار بر روی GTA V بوده اند.Edinburgh از R* North فقط این مساله را تایید کرد ولی به هر حال آن ها قبلا با Rockstar San Diego بر روی عنوان موفق RDR کار کرده اند.
در ماهمارچ،شایعه ای مبنی بر همکاری در ساخت GTA V توسط سازنده مافیا یعنی 2K Czech با R* منتشر شده بود که البته R* خبر را تکذیب کرد و گفت:ما در حال ساخت بازی با همکاری 2K Czech نیستیم.
GTA V در ماه اکتبر معرفی شد و در ماه نوامبر یک تیزر تریلر از آن به نمایش در آمد که محیط Los Santos،شهری شبیه به LA،را به نمایش میگذاشت.Rockstar نیز اعلام کرده بود که GTA V بزرگترین بازی در این فرانچایز میباشد.
منبع

آخرین ویرایش:
منم منظورم اين نبود که بازيه بدى بود اتفاقا من خيلى خيلى خوشم اومده فقط نميدونم چرا دوستان اينقدر بد ميگن ازش و در ضمن با توجه به بازى خاى قبليشون گفتم.
سازندش راک استار نيست؟:دى

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

سازنده-ش Team Bondi هست و ناشرش R* هست

امیدوارم برای PC هم بیاد ، نه با N مدت تاخیر البته!!:|

راکستار هم که جلودار بازی های حجم بالا!! این دیگه چند گیگ جا بخواد خدا می دونه!! از زمانی که تاریخ انشار رو بگن باید برم دنبال هارد!!:-s

ولى يه کم دارن افت ميکنن اون از la noire اونم از max payne 3 و حالا نوبت اينه.

اولا عزيز خب سازنده L.A Noire راكستار نبود :dو دوما بازي بدي هم نبود:d و بلكه يه بازي تاپ بود و سوما مكس 3 يه بازي خوب به خيلي خوب بود و فقط دنباله بدي بود:d . و چهارما اين وصله ها به راكستار نميچسبه و بازم ميتركونه :d

کلا اسم راک استار رو خراب کرد. البته اين نظر منه.
اتفاقا تیم بوندی یه کار کانلا متفاوت رو انجام داد و L.A Noire یه بازی فوق العاده بود!
سر همون Motion Capture ملت کفگیر کفگیر کف میریختن!
بیصبرانه منتظرم شماره دومشو ببینم.اصلا این بازی اینقدر طبیعی بود که من دقیقه ها رو بی خود توی خیابونا چرخ میزدم و راه میرفتم!

اتفاقا تیم بوندی یه کار کانلا متفاوت رو انجام داد و L.A Noire یه بازی فوق العاده بود!
سر همون Motion Capture ملت کفگیر کفگیر کف میریختن!
بیصبرانه منتظرم شماره دومشو ببینم.اصلا این بازی اینقدر طبیعی بود که من دقیقه ها رو بی خود توی خیابونا چرخ میزدم و راه میرفتم!

دوستان باشه راک استار زورو:دى ولى به نظر من ال اى نوار تقليدى کامل از بازى هوى رين بود. نه اينکخ بگم داستان و بقيه چيزاش عين اون بود. ولى ايده ى اوليه ى بازى از هوى رين گرفته شده بود.

دوستان باشه راک استار زورو:دى ولى به نظر من ال اى نوار تقليدى کامل از بازى هوى رين بود. نه اينکخ بگم داستان و بقيه چيزاش عين اون بود. ولى ايده ى اوليه ى بازى از هوى رين گرفته شده بود.

باز میگی راکستار! بابا Team Bondi نه راک استار! اتفاقا راکستار اینارو بیرون کرد!
کلا شرکتای بازی سازی اعم از کپکام و کونامی دوست دارن استعداد بیرون بریزن!

راکستار توسط یه مثلث (با رئوس جی تی ای و رد دد و مکس پین)،امپراتوری این نسل رو به عهده داره.حالا هم می خواد یه مربع بسازه(توسط GTA V)
حالا این واقعیت واسه بعضی ها شیرینه ، واسه بعضی ها تلخ.

راکستار توسط یه مثلث (با رئوس جی تی ای و رد دد و مکس پین)،امپراتوری این نسل رو به عهده داره.حالا هم می خواد یه مربع بسازه(توسط GTA V)
حالا این واقعیت واسه بعضی ها شیرینه ، واسه بعضی ها تلخ.

البته Bully il isت ولی فعلا در حد اونا بزرگ نیست
در ضمن همون مثلث میمونه چون GTA V زیر مجموعه GTA هست وگرنه اگر بخواییم اینجوری حساب کنیم که یه مختلف السطوح داریم!:d
ميگم داداش شما پست منو خوندى؟ کجاش نوشتم راک استار؟ همينى که نقل قول کردى.
من در جواب این جمله-ت گفتم:
دوستان باشه راک استار زورو
الان همه چی درست شد؟

باز میگی راکستار! بابا Team Bondi نه راک استار! اتفاقا راکستار اینارو بیرون کرد!
کلا شرکتای بازی سازی اعم از کپکام و کونامی دوست دارن استعداد بیرون بریزن!

ميگم داداش شما پست منو خوندى؟ کجاش نوشتم راک استار؟ همينى که نقل قول کردى.
ويرايش: اره نوشتى, من از صبح با چند تا دختر دبيرستانى سر و کله زدم گيج شدم:دى
در ضمن ببخشيد دوستان مگه من چي کارم بخوام از موفقيت راک استار خوشحال يا ناراحت بشم؟ من از تمام بازى هاى راک استار فقط gta رو تمام نسخه هاشو تا ته نرفتم. حالا به نظر خودتون من فن راک استار هستم يا انتى فن؟:دى

چه تقلیدی؟!
بازی کاملا خطی مثه هوی رین خودش تقلید فارنهایت بود!
عیده اولیه بازی چی بود که تقلید هوی رین بود؟la noir که تقریبا همزمان با هوی رین معرفی شده بود که!

چه تقلیدی؟!
بازی کاملا خطی مثه هوی رین خودش تقلید فارنهایت بود!
عیده اولیه بازی چی بود که تقلید هوی رین بود؟la noir که تقریبا همزمان با هوی رین معرفی شده بود که!

برادر هوى رين تقليد از فارنهايت نبود چون سازنده هاشون يکين. در مورد ال اى نوار. با اومدن بازى گاد او وار بازى سازا شروع کردن به ساختن بازى تو اون سبک. با اومدن هوى رين بازى سازا شروع کردن به ساخت بازى تو اون سبک. در ضمن اختلاف معرفيشون 1 ساله که خودش عمريه.
درسته هوى کاملا خطى بود ولى ماجراجويى بودن دنبال مدرک گشتن واسه پرونده ها کاملا تقليدى از هوى رين بود.

برادر هوى رين تقليد از فارنهايت نبود چون سازنده هاشون يکين. در مورد ال اى نوار. با اومدن بازى گاد او وار بازى سازا شروع کردن به ساختن بازى تو اون سبک. با اومدن هوى رين بازى سازا شروع کردن به ساخت بازى تو اون سبک. در ضمن اختلاف معرفيشون 1 ساله که خودش عمريه.
درسته هوى کاملا خطى بود ولى ماجراجويى بودن دنبال مدرک گشتن واسه پرونده ها کاملا تقليدى از هوى رين بود.

خب با فاصله یکسال معرفی شده باشن! یعنی تیم بوندی با دیدن معرفی HR سریع اومد دست به کار شد و LA Noire رو ساخت؟
بازی قبل از این که اونا بتونن HR رو ببینن در حال ساخت بوده.HR هم همینطور! هیچکدوم ایده های همدیگه رو بر نداشتن و اصلا وقت نکردن تا ببینن تا ایده های همدیگه رو بردارن!
اینطور نیست که اینا ایده HR رو ببینن و شروع کنن به بازی ساختن اونم توی یک سال!!!

خب با فاصله یکسال معرفی شده باشن! یعنی تیم بوندی با دیدن معرفی HR سریع اومد دست به کار شد و LA Noire رو ساخت؟
بازی قبل از این که اونا بتونن HR رو ببینن در حال ساخت بوده.HR هم همینطور! هیچکدوم ایده های همدیگه رو بر نداشتن و اصلا وقت نکردن تا ببینن تا ایده های همدیگه رو بردارن!
اینطور نیست که اینا ایده HR رو ببینن و شروع کنن به بازی ساختن اونم توی یک سال!!!

ميدونى داداش حرفت منطقيه. من قانع شدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or