سازندگان RD: Redemption و استخدام نیرو برای ساخت یک عنوان جدید در سبک Open-World

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
05147581229672960973.jpg

Red Dead: Redemption, عنوانی که سال 2010 عرضه شد و سرو صدای زیادی به پا کرد, به شدت با تحسین منتقدین همراه بود و از دید بسیاری بازی سال لقب گرفت .
در حال حاضر استودیو سازنده این عنوان خوش ساخت یعنی شعبه San diego کمپانی راکستار بر طبق لیست شغلی جدیدی که ارائه داده است بر روی یک عنوان جدید در سبک Open-World با المان های مبارزه ای و Pathfinding یا راه یابی کار میکند .

لیست استخدامی برای برنامه نویسی در مورد هوش مصنوعی:
Rockstar San Diego اعلام میکند به دنبال یک برنامه نویس هوش مصنوعی, کسی که بتواند به ما کمک کند تا بهترین تجربه از یک عنوان Open-World و همچنین به جلو راندن محدودیت ها در زمینه هوش مصنوعی از قبیل: راه یابی، مبارزات و تصمیم گیری داشته باشیم .

استودیو San Diego پیش از این سری Midnight Club به سبک ریسینگ جهان-باز را عرضه کرده بود اما با توجه به اشارات بخش مبارزه در لیست بعید به نظر میرسد که شاهد نسخه جدیدی از این عنوان باشیم .

با توجه به موفقیت چشمگیر Red Dead: Redemption بعید به نظر نمیرسد Red Dead Redemption 2 (یا هر چیزی تحت عنوان Red Dead) در کار باشد . شما چی فکر میکنید یا دوست دارید چه عنوانی از این استودیو توانا شاهد باشید ؟
Red Dead Developer Hiring For an "Open World" Title | PlayStation LifeStyle

این سایت منبع درستی واسه حرفش نداره، فقط گفته طبق شایعاتی که ما شنیدیم (دیدیم) راکستار سن دیگو در حال کار بر روی یک پروژه جدید هست که مایند تون رو بلُو میکنه, نزدیک به یک سال و اندی پیش :دی !
نه منظورم از مرتبط این بود که فکر کردم شاید این خبری که تازه اومده، پروژه اش قراره همونی باشه که 1 سال و خورده ای پیش خبرش اومده بود:دی
ممنون بابت شفاف سازی:دی
امیدوارم واقعا RD 2 باشه نسخه ی قبلیش فوق العاده بود
اگه RD بعدی بیاد در واقع میشه 3!:دی RD: Redemption ادامه RD: Revolver بود که RD: Revolver نسل قبل برای PS2 اومده بود.

آخرین ویرایش:
این که قرار باشه یه بازی رو نسل بعد عرضه کنی و از الان براش تریلر بدی خیلی احمقانس(GTA V)!
از Bully 2 و RD جدید شدیدا استقبال میشه.فقط امیدوارم اگه قراره خبری از این دوتا بشه،برای نسل بعد نباشه.

عنوان RD یکی از بهترین بازی هایی بود که تا حالا بازی کردم ، امیدوارم که اینطور باشه و هرچه زود تر از این بازی اطلاعات بیشتری رو ارائه بدن :دی

دمشون گرم خدایی من یکی که اصلا باورم نمیشد بازی به اون توپی رو من دونبال خبرا نبودم یادم میاد فقط میدونستم یه بازی کابوی داره میاد و فکر میکردم یک چیزی مثل call of juarez باشه و روزی که گزاشتمش تو دستگاه متوجه شدم که یکی از بهترین بازی های عمرم را دارم بازی میکنم واقعا حس خوبی بود امیدوارم دیگه با جان مارستون ادامه ندن چون دیگه داستانش کشش نداره و الان هم بخوان استفاده کنن باید به عنوان یک قاتل حرفه ای و از این حرف ها استفاده کنن به نظرم مثلا داستان جدش رو یا پسرش رو یا حتی داستان یک سرخ پوست رو به تصویر بکشن موفقیت در انتظارشون هست 100 درصد

کلا راکستار هر چی بسازه خوبه چه شماره 2 رد داید ردمپشن باشه که واقعا شاهکار بود چه bully 2 ولی نمی دونم کسی اینجا عنوان قدیمی manhunt رو یادش هست ..خیلی دوست دارم ادامه این بازی ساخته بشه کلا به دست فراموشی سپرده شده

داشتم فکر میکردم اگه مایکرو میومد با اینهمه پولی که داره rockstar رو میخرید تا فقط برای 360یا کنسول نسل بعدش بازی بسازه چی میشد!!!!!!!!:)البته اولش میخواستم بگم سونی بخره دیدم پولش نمیرسه:d
بی اغراق باید گفت الان بهترین شرکت بازیسازی جهانه

داشتم فکر میکردم اگه مایکرو میومد با اینهمه پولی که داره rockstar رو میخرید تا فقط برای 360یا کنسول نسل بعدش بازی بسازه چی میشد!!!!!!!!:)البته اولش میخواستم بگم سونی بخره دیدم پولش نمیرسه:d
بی اغراق باید گفت الان بهترین شرکت بازیسازی جهانه
اگه کمپانی بخواد نابود بشه تنها راهش همینه که شما گفتی.

هر چقدر باخبر دیروز مکس راکستار بهمون ضدحال زد با این خبر شادمون کرد RDR که چیز عجیب غریبی بود قشنگ آدمو تو بازی غرق میکرد کم ترین بازی تا حالا با من این کارو کرده بود و از نظر من بهترین باز راکستار تا الانه خوب از استدیوی که اون ابر شاهکارو ساخته چه چیزیی میشه انتظار داشت. البته دیگه این بازی صد در صد میره برای نسل بعد چون ساخت خود RDR کم کم 5 سال طول کشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or