سازندگان RD: Redemption و استخدام نیرو برای ساخت یک عنوان جدید در سبک Open-World

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
05147581229672960973.jpg

Red Dead: Redemption, عنوانی که سال 2010 عرضه شد و سرو صدای زیادی به پا کرد, به شدت با تحسین منتقدین همراه بود و از دید بسیاری بازی سال لقب گرفت .
در حال حاضر استودیو سازنده این عنوان خوش ساخت یعنی شعبه San diego کمپانی راکستار بر طبق لیست شغلی جدیدی که ارائه داده است بر روی یک عنوان جدید در سبک Open-World با المان های مبارزه ای و Pathfinding یا راه یابی کار میکند .

لیست استخدامی برای برنامه نویسی در مورد هوش مصنوعی:
Rockstar San Diego اعلام میکند به دنبال یک برنامه نویس هوش مصنوعی, کسی که بتواند به ما کمک کند تا بهترین تجربه از یک عنوان Open-World و همچنین به جلو راندن محدودیت ها در زمینه هوش مصنوعی از قبیل: راه یابی، مبارزات و تصمیم گیری داشته باشیم .

استودیو San Diego پیش از این سری Midnight Club به سبک ریسینگ جهان-باز را عرضه کرده بود اما با توجه به اشارات بخش مبارزه در لیست بعید به نظر میرسد که شاهد نسخه جدیدی از این عنوان باشیم .

با توجه به موفقیت چشمگیر Red Dead: Redemption بعید به نظر نمیرسد Red Dead Redemption 2 (یا هر چیزی تحت عنوان Red Dead) در کار باشد . شما چی فکر میکنید یا دوست دارید چه عنوانی از این استودیو توانا شاهد باشید ؟
Red Dead Developer Hiring For an "Open World" Title | PlayStation LifeStyle

امیدوارم Red Dead بعدی باشه نباشه باید به عقل راکستار شک کرد :d با موفقیتی که نسخه قبلی کسب کرد راکستار حتما سراغ نسخه جدید میره و به نظرم خیلی هم عالی هست به نظرم بازی تو یک فضای جدید و شخصیت جدید فوق العاده میشه همون کاری که هر دفعه با GTA میکنه :d
Bully 2 که فکر کنم سازنده قبلیش میسازه همونی که فکر کنم مکس پین 3 را داره میسازه :-/
درکل امیدوارم RDR 3 باشه که کلی استقبال میشه >:d

جان که درک واصل شد..!
منم امیدوارم نسخه جدید RD باشه ولی فکر نکنم کنسولهای این نسل کششی بیشتر از RDR داشته باشند..اگر هم قرار باشه GTA V تو این نسل بیاد پس 100 درصد RD میره برای نسل بعد..

المان های مبارزه ای و Pathfinding

این Pathfinding اش من رو خیلی به manhunt 3 مشکوک میکنه... واقعا هم به هوسش افتادم. تصور یه manhunt توی این نسل با یه گرافیک عالی که خشونتش رو قشنگ تر به تصویر بکشه فوق العادست.

هر چی باشه فقط وسترن باشه و غرب وحشی و هف تیر کشی و ............
گر چه من همو RDR رو هم بازی نکردم چون راکستار لطف کرد و روی PC نداد بیرون!!! ولی با همو تریلر هاش حال کردیم!!!
در مورد Manhunt هم بگم که،اینا گفتن Open-World اونوقت Manhunt .....؟
هر چند Manhunt 2 از Manhunt 1 ضعیف تر بود.
شاید اسم بازی هست:
Red Dead Revelations!!!
چون جدیدا همه یه Revelations اخر بازیاشون میچسبونن!!!

یه خبر قبلا اومده بود: Rockstar San Diego Studios "working their socks off" on a mindblowing new project - AllAboutTheGames
نمی دونم این خبر به اون مرتبطه یا نه:-??
این سایت منبع درستی واسه حرفش نداره، فقط گفته طبق شایعاتی که ما شنیدیم (دیدیم) راکستار سن دیگو در حال کار بر روی یک پروژه جدید هست که مایند تون رو بلُو میکنه, نزدیک به یک سال و اندی پیش :دی !

هر چی باشه فقط وسترن باشه و غرب وحشی و هف تیر کشی و ............
گر چه من همو RDR رو هم بازی نکردم چون راکستار لطف کرد و روی PC نداد بیرون!!! ولی با همو تریلر هاش حال کردیم!!!
در مورد Manhunt هم بگم که،اینا گفتن Open-World اونوقت Manhunt .....؟
هر چند Manhunt 2 از Manhunt 1 ضعیف تر بود.
شاید اسم بازی هست:
Red Dead Revelations!!!
چون جدیدا همه یه Revelations اخر بازیاشون میچسبونن!!!

واقعا اینو بهت بگم که این بازی خیلی عالی بود من به خاطر این بازی رفتم ایکس باکس گرفتم که واقعا هم ارزشش رو داشت !
ولی نکته اینه که هنوز بازی رو تموم نکردم ! ( به علت اسپویل یه سری از دوستان گل )
-----------------------------------------------------------------

Rock Star چند ماه پیش حدودا 6 یا 7 ماه پیش گفته بود داره روی یک عنوان شوتر نظامی کار میکنه ! که فعلا خبری ازش نیست و ممکنه توی E3 امسال R* یه کنفرانس خوب رو بذاره ! ( هنوز هیچی معلوم نی !

البته من بعید میدونم روی RD جدید کار کنه چون بعضی از منابع گفتن داره روی یک IP جدید کار میکنه !

بدجوری هوس یه Bully کردم تو این نسل.
یعنی حالی که این بازی به من داد هیچ کدوم از IP های راک استار نداد. (facepalm که نداره؟! :دی)
خدا کنه هرجوری شده یه Bully مشتی بسازن حال کنیم. هر کدوم از استدیوهاش هم بسازن مشکلی نیست همشون سر و ته یه کرباسن :دی (عالین)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or