سازندگان Dead Space خواستار بازگشت به ساخت این سری هستند

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
Visceral Games استودیو سازنده عنوان «Dead Space» در حال حاضر مشغول توسعه بازی Battlefield Hardline است. اما این استودیو در مصاحبه‌ای اعلام کرد، که اعضا استودیو [استودیو Visceral Games] خواستار آن هستند که روزی به نقطه شروع خود، ساخت عنوان «دد اسپیس» باز گردند.

5ysct01nu1dual1ahrst.jpg

Steve Papoutsis مدیر استودیو Visceral Games در طول مصاحبه‌ با سایت GamesTM گفت: «خیلی، خیلی از افراد شاغل در استودیو Visceral نقطه‌ای خاص در قلب خود را به «دد اسپیس» اختصاص داده‌اند. اما در حال حاضر ما مشغول ساخت «بتلفیلد هارد‌لاین» و چیز‌ های دیگری هستیم. اما قطعا ساخت «دد اسپیس» چیزی است که ما دوست داریم دوباره انجام دهیم. مسلما علاقه درونی زیادی برای ما وجود دارد که دوباره در آینده این عنوان را انتخاب کنیم.»

شرکت EA تا به امروز نسبت به آینده این سری سکوت کرده‌است. سومین شماره از عنوان «دد اسپیس» در سال 2013 منتشر شد. عنوانی که موفق نشد موفقیت دو شماره اول این سری را تکرار کند و شرکت EA در بیانیه‌ای نسبت به وضعیت فروش بازی، از عدم رضایت این شرکت و بر آورده نکردن انتظاراتشان گفت. «این عنوان کمتر از پیش‌بینی‌های ما عمل کرد.»

سال قبل هم شرکت EA اعلام کرد Amy Hennig به استودیو Visceral Games پیوسته است تا بر روی ساخت شماره جدید بازی «Star Wars» کار کند. با این تفاسیر به نظر می‌رسد فعلا نباید منتظر شماره جدید «دد اسپیس» باشیم. Amy Hennig قبل از پیوستن به Visceral Games به عنوان creative director بازی Uncharted در استودیو Naughty Dog حضور داشت.

جالب است بدانید، Glen Schofield و Michael Condrey که از عوامل اصلی شکل‌گیری استودیو Visceral Games بودند، در سال 2009 این استودیو را ترک و به استودیو Sledgehammer Games پیوستند. این استودیو وظیفه ساخت عنوان «Call Of Duty» را بر عهده دارد.

منبع

اتمسفر شماره 1 + گیم پلی شماره 2 = نسخه چهارم بازی :دی

ولی چیزی که به نظرم مهم هست اینکه فعلا به این فرانچیز استراحت بدند, اصلا دوست ندارم اینم تبدیل به عنوان سالیانه بشه!

شماره 1و2 عالی بودن خیلی سریع دوباره پرچم بازی های ترسناک رو بردن بالا ولی با شماره 3 اصلا حال نکردم زد هرچی خاطره خوب با ای بازی داشتیم خراب کرد. شماره 4 رو باید مثل شماره 1و2 بسازن.

شماره سه درسته چاشنی هارور رو کم داشت و بیشتر اکشن شده بود ولی بی انصافی هست تا این حد ازش بد بگیم
من که اون مناظر بسیار زیبای فضا نوردی و از هم پاشیدگی سفینه ها و احساس تنها بودن در فضا رو از یاد نمیبرم
فک کنم کارگردان فیلم گِرَویتی فیلمنامشو از روی DS اقتباس گرفته بود

نسخه چهارم رو بسازن و مثل 3 نباشه، بلکه عنصر ترس رو بیشتر کنن، اتمسفر سنگین تر، گرافیک بهتر، نکرومورف های متنوع و بیشتر، لوکیشن ها خلاقانه و متفاوت، سویت ها رو هم بیشتر شبیه نسخه 1 و 2 درست کنن.....عالی میشه:x

من دلم میخواد شخصیت اول بازی رو عوض کنن حالا زن باشه بهتره خخخخ باید یک تغییرات دیگه ایم تو گیم پلی بازی بدن هیولاها رو هم باید ترسناکتر طراحی کنن چیه هیولاهای مسخره اینو شاید خیلی ها فکر کنن دارم مسخره میکنم اما با وجو اینکه عاشق زیرو گرویتی ام تو بازی دلم میخواد یک بار هم توی آب بجنگیم با دشمنا به نظرم جالب میشه یک چپتر بازی زیر آب باشه :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or