سازندگان Dead Space خواستار بازگشت به ساخت این سری هستند

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
Visceral Games استودیو سازنده عنوان «Dead Space» در حال حاضر مشغول توسعه بازی Battlefield Hardline است. اما این استودیو در مصاحبه‌ای اعلام کرد، که اعضا استودیو [استودیو Visceral Games] خواستار آن هستند که روزی به نقطه شروع خود، ساخت عنوان «دد اسپیس» باز گردند.

5ysct01nu1dual1ahrst.jpg

Steve Papoutsis مدیر استودیو Visceral Games در طول مصاحبه‌ با سایت GamesTM گفت: «خیلی، خیلی از افراد شاغل در استودیو Visceral نقطه‌ای خاص در قلب خود را به «دد اسپیس» اختصاص داده‌اند. اما در حال حاضر ما مشغول ساخت «بتلفیلد هارد‌لاین» و چیز‌ های دیگری هستیم. اما قطعا ساخت «دد اسپیس» چیزی است که ما دوست داریم دوباره انجام دهیم. مسلما علاقه درونی زیادی برای ما وجود دارد که دوباره در آینده این عنوان را انتخاب کنیم.»

شرکت EA تا به امروز نسبت به آینده این سری سکوت کرده‌است. سومین شماره از عنوان «دد اسپیس» در سال 2013 منتشر شد. عنوانی که موفق نشد موفقیت دو شماره اول این سری را تکرار کند و شرکت EA در بیانیه‌ای نسبت به وضعیت فروش بازی، از عدم رضایت این شرکت و بر آورده نکردن انتظاراتشان گفت. «این عنوان کمتر از پیش‌بینی‌های ما عمل کرد.»

سال قبل هم شرکت EA اعلام کرد Amy Hennig به استودیو Visceral Games پیوسته است تا بر روی ساخت شماره جدید بازی «Star Wars» کار کند. با این تفاسیر به نظر می‌رسد فعلا نباید منتظر شماره جدید «دد اسپیس» باشیم. Amy Hennig قبل از پیوستن به Visceral Games به عنوان creative director بازی Uncharted در استودیو Naughty Dog حضور داشت.

جالب است بدانید، Glen Schofield و Michael Condrey که از عوامل اصلی شکل‌گیری استودیو Visceral Games بودند، در سال 2009 این استودیو را ترک و به استودیو Sledgehammer Games پیوستند. این استودیو وظیفه ساخت عنوان «Call Of Duty» را بر عهده دارد.

منبع

شرکت EA تا به امروز نسبت به آینده این سری سکوت کرده‌است.
یادمه شماره اولش هم که اومده بود اصلاً نه سر و صدایی بود نه تبلیغی به اون صورت، چه بازی ای هم بود... بر عکس برای شماره 3ـش همه جا رو ترکوندن، اصلاً هم جالب از آب در نیومد. همون بهتر که EA سکوت اختیار کنه :d

انصافا با شماره یک و دو ـش ترسیدم!!! بازی بسیار خوبی بود ولی نسخه 3 حس ترس دو نسخه قبل رو نداشت ... امیدوارم اگر روزی هم خواستا این عنوان رو ریبوت یا ادامه نسخه 3 بزنن ، بخش اکشن بازی رو زیادش نکنن و در عوض کاری کنن پای بازی خشک بشی!!!

اتمسفر یک و پیشرفت گیم پلی دو رو با هم مخلوط کنن خیلی خوب میشه چون واقعا VISCERAL اگه زیرفشار EA نباشه خیلی خوب بازی میسازه

اتمسفر و فضاسازی شماره یک و گیمپلی شماره 2 رو مخلوط کنن و اصلا فراموش کنن شماره سومی هم وجود داشته و یه نسخه جدید از Dead Space تحویل ما بدن عالی میشه:x:bighug:

اصلا تیم خوبی نیست این VG اون موفقیت دوتا شماره ی اول DS واقعا یه معجزه بوده (دقیقا مث موفقیت شماره اول CV LOS از MC) از یه همچین تیمی بازی بدم زیاد ساختن اما امیدوارم با اضافه شدن امی هنینگ افسانه ای وضعیتشون بهتر بشه امی هنینگ ازوناس که یه تنه سطح یه تیمو میکشه بالا :xهرچند ازین BF HL ملومه چیز خیلی خفنی درنمیاد و یه بازی معمولیه در بهترین حالت امیدوارم اگه یه روزی DS بخواد ساخته بشه EA بدتش دست یه تیم درست و حسابی نسخه ی اول برای من و خیلیای دیگه بهترین SH تاریخه

آخرین ویرایش:
من با DS خیلی خاطره دارم....
^____^

تنها بلزی بود (البته شماره دومش) در کنار متال گیر 4 که دقیقا 6 بار کامل تموم کردم...
شماره ی یکش هم بنظرم شخصیت اصلی کم حرف تر بود ببشتر حال کردم....
شماره دوم اون صحنه ی سوزن تو چشمای آیزک بهترین صحنه بود....
البته شماره سوم متسفانه همه جاش بد شده بود....
حتی دیگه اون قطع عضو های قشنگ شماره یک و دو رو نداشت....

البته من مخالف کالکشن دادن هستم ، ولی کالکشن این سری برای نسل جدید رو نیاز میدونم که بدن....

>____<

شماره 2 که خیلی خوب بود.بعضی جاهاش من سگ لرز میزدم:dنه از ترس..بلکه از مردن
یکی از لذت های بی پایان این سری خرید و ارتقا لباس و اسلحه بود که خیلی حال میداد مخصوصا وقتی یه اسلحه جدید میگرفتی
امیدوارم بزودی از نسخه بعدی رونمایی کنن

بهترین شماره این سری شماره 1 ـش بود اما شماره 2 ایرادات جزئی در گیم پلی رو بهبود بخشید و روونتر شد :دی فکر هم نکنم که دیگه کسی بتونه چیزی در حد ترس و اتمسفر شماره 1 بسازه.

ترس شماره اول به خاطر خود آیزاک هم بود که عین یه ربات سفت و چغر راه میرفت/:) و باعث میشد نتونی به موقع عکس العمل نشون بدی. ولی نسخه دوم واقعا روون بود و روی عنصر "شوک" خیلی مانور داده بودن و انصافا عالی عمل کرده بودن.
شماره سوم هم با اینکه به شخصه ازش خوشم اومد و سازنده ها سعی کرده بودن تنوع خوب و جالبی رو توی محیط ها و سلاح ها اعمال کنن ولی با تمام قدرت به ترس بازی Readـه بودن:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or