سازندگان Batman Arkham Origins : ما به شدت نگران هستیم

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
Batman-pc-games.jpg
حالا که به انتشار جدیدترین قسمت سری بازی های بتمن به نام Arkham Origins داریم نزدیک میشیم،قسمت مونترال ااستودیوی Warner Bros کسانی که به جای Rocksteady وظیفه ساخت جدیدترین نسخه از این بازی را داشتند بسیار نگران هستند و دارای شک و دودلی هستند که نکند شاید با نظرات بدی از سوی طرفداران و منتقدان مواجه شوند.چون این اولین بتمن ـی است که Rocksteady در آن حضور ندارد.
تهیه کننده ارشد این بازی اقای Ben Mattes طی صحبتی که با سایت Eurogamer خاطر نشان کرده اند که:
بدیهی است که از کاربیزار شدن و باز مقاومت دوباره در کار در هر مرحله از بازی وجود داشت و
"طرفدارانی از بازی هستند که میگویند: ای وای اونها Rocksteay نیستند و آنها نمیتوانند یک بازی Batman ناب بسازند."
همچنین گفت:
"آره ما Rocksteady نیستیم ،درسته ادامه ای از بازیست ولی صدای کاراکترها عوض شده و .... ،فراموشش کنید.
برای همین شما هرچقدر هم فکر کنید نمیتوانید بگویید که سطح کاری ما با Rocksteay یکی است و نمیشود گفت که ما از RS بهتریم.
اینجاست که در داخل تیم ما نگرانی هایی به وجود می آید،مثلا یعنی از این بیشتر هم میشد ما کتک بخوریم و ...؟آیا ما ما میتوانیم با هر ساز این آقایون برقصیم؟آیا ما لایق این کار هستیم؟اما اگر ما طی این سال ها هدف خاصی نمیداشتیم هر گز همچین کاری را نمیکردیم.
او همچنین اضافه کرد
معمولا شما با صورتی خندان میگویید که من کار درستی رو انجام دادم و خودم که راضی ام،چون این چیزی هست که شما میخواین،اما تو دلتون میگید: ای خدا چی میشد اگه 6 ماه دیگر هم فرصت میدادند و باز هم روی عنوان کار میکردیم،اما حقیقتا بگم این بازی که ما ساختیم واقعا تمام انرژی و وقتمون رو صرف ـش کردیم و دقیقا به آنچه که من و تیمم خواستیم رسیدیم
و در آخر هم انگار امیدی به آقای Ben Mattes دست داده و میگه:
من واقعا افتخار میکنم که تونسیتیم این پروژه رو به اتمام برسونیم
Batman: Arkham Origins فردا برای X360 . Ps3 منتشر و نسخه فیزیکی PC آن تاخیر خورده ولی دیجیتالی آن همزمان با نسخه کنسولی عرضه خواهد شد.
source

• Like
Reactions: mobile1199
( بتمن جوکرو چک مال میکنه و به تیمارستان میبره :d) یعنی اینکه بازی به احتمال 70% درصد داستان کلیشه ای داره که بتمن میره تا دنیا نجات بده .
نه اتفاقا,شاید با توجه به این که بلک گیت بعد از AO و قبل AA اتفاق می افته.شاهد این اتفاق در پایان بازی نباشیم.
دنیایی هم در کار نیست و یک گاتهام هست.:dکلا با توجه به تعریف دوستان و اولین نقد از بازی
داستان بازی خیلی عالی هست و از قرار معلوم به همراه سوپرایز های داستانی:bighug:

همه چیز به اندازه ی نسخه ی قبل خوبه الا سینماتیکاش که فوق العاده فوق العاده فوق العاده خفنن:دی

تصور بتمن روی نسل بعد اونم ساخته
Rocksteay غیر قابل تصوره..
:bighug:

بنظرم اگه بازی ایراداتی هم داشته باشه نباید خیلی به سازنده هاش خرده گرفت چون حتی خود Rocksteady هم تو اولین نسخه بازی اشتباهاتی مرتکب شد که بعدا تو Arkham City این ایرادات رو برطرف کرد
و مطمئنا نمیشه از WB Monteral انتظار داشت که یه بازیه کاملا بی نقص بسازه^#(^

فکر کنم همین ترس اینا باعث شده بازی اینقدر تکراری از آب دربیاد هیچ نوآوری تو بازی نیست و با اینکه بازی روونی از آب دراومده اما وحشتناک تکراری و خسته کنندست هیچ ریسکی تو ساخت بازی انجام ندادن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or