سازندگان Batman Arkham Origins : ما به شدت نگران هستیم

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
Batman-pc-games.jpg
حالا که به انتشار جدیدترین قسمت سری بازی های بتمن به نام Arkham Origins داریم نزدیک میشیم،قسمت مونترال ااستودیوی Warner Bros کسانی که به جای Rocksteady وظیفه ساخت جدیدترین نسخه از این بازی را داشتند بسیار نگران هستند و دارای شک و دودلی هستند که نکند شاید با نظرات بدی از سوی طرفداران و منتقدان مواجه شوند.چون این اولین بتمن ـی است که Rocksteady در آن حضور ندارد.
تهیه کننده ارشد این بازی اقای Ben Mattes طی صحبتی که با سایت Eurogamer خاطر نشان کرده اند که:
بدیهی است که از کاربیزار شدن و باز مقاومت دوباره در کار در هر مرحله از بازی وجود داشت و
"طرفدارانی از بازی هستند که میگویند: ای وای اونها Rocksteay نیستند و آنها نمیتوانند یک بازی Batman ناب بسازند."
همچنین گفت:
"آره ما Rocksteady نیستیم ،درسته ادامه ای از بازیست ولی صدای کاراکترها عوض شده و .... ،فراموشش کنید.
برای همین شما هرچقدر هم فکر کنید نمیتوانید بگویید که سطح کاری ما با Rocksteay یکی است و نمیشود گفت که ما از RS بهتریم.
اینجاست که در داخل تیم ما نگرانی هایی به وجود می آید،مثلا یعنی از این بیشتر هم میشد ما کتک بخوریم و ...؟آیا ما ما میتوانیم با هر ساز این آقایون برقصیم؟آیا ما لایق این کار هستیم؟اما اگر ما طی این سال ها هدف خاصی نمیداشتیم هر گز همچین کاری را نمیکردیم.
او همچنین اضافه کرد
معمولا شما با صورتی خندان میگویید که من کار درستی رو انجام دادم و خودم که راضی ام،چون این چیزی هست که شما میخواین،اما تو دلتون میگید: ای خدا چی میشد اگه 6 ماه دیگر هم فرصت میدادند و باز هم روی عنوان کار میکردیم،اما حقیقتا بگم این بازی که ما ساختیم واقعا تمام انرژی و وقتمون رو صرف ـش کردیم و دقیقا به آنچه که من و تیمم خواستیم رسیدیم
و در آخر هم انگار امیدی به آقای Ben Mattes دست داده و میگه:
من واقعا افتخار میکنم که تونسیتیم این پروژه رو به اتمام برسونیم
Batman: Arkham Origins فردا برای X360 . Ps3 منتشر و نسخه فیزیکی PC آن تاخیر خورده ولی دیجیتالی آن همزمان با نسخه کنسولی عرضه خواهد شد.
source

• Like
Reactions: mobile1199
امیدوارم!! بخش مولتی بازی چجوریاست؟؟
بخش مولتی هم به نظر خوب میاد.
دقیقا شبیه به سینگل پلیر هست با مکانیزیم هایی که برای مولتی پلیر باید تعریف بشه.
در کل بعید هست که گند بزنه به نمرات بازی

من که بازی نکردم هنوز!! کلا وقتی صدای یه شخصیت رو میشناسم دفعه بعد کاراکتر صداش عوض بشه حوصله ام سر میره. مثل این سریالایی که تو ایران دوبله میکنن!! هر شرکت یه صدایی میزاره:d
خسته کننده تر از سم فیشر بدون آیرون ساید که نمیشه :| !
بعدشم به نظر من این نسخه دشمنای جالب تریو داره ! ولی همه بتمنا فوق العاده ـن همیشه :دی ! من واسه بازیایی که نشون میکنم نمره رو در نظر نمیگیرم ! سلیقه و لذتی که از بازی میبرم برام ملاکه ! همین و بس ! گور بابای تام چیکو و ... !

داداش حالا بشین و تماشا کن

شما با نمره بازی میکنی ؟ :|

بچه ها سخت نگیرید یه نگاه به سیستم مبارزش بندازید یا امکانات بازی یا صدای خشن بتمن یا تعداد زیاد دشمناش ولی یه مشکلی هست که منو یکم نگران میکنه اونم اینکه در تیمارستان در اول بازی بتمن دیدم که بتمن داره جوکرو به تیمارستان میبره دیگه معلومه انتهای بازی چی میشه ( بتمن جوکرو چک مال میکنه و به تیمارستان میبره :d) یعنی اینکه بازی به احتمال 70% درصد داستان کلیشه ای داره که بتمن میره تا دنیا نجات بده .
(من که کلا عشق معما های بتمن بخاطر همینم هست بازیش رو میخرم )

نظر شما چیه بچه ها ؟:d

اتفاقا از این نسخه خیلی تعریف شده. البته بعید نیست این منتقدا با این لج کنن 8-|
کار به تعریف و تمجیدها ندارم ، چیزی که من دیدم خودم به شخصه خیلی دوست نمیداشتم :-" انتظار متای 90-95 هم ندارم در حد 80-85 فک کنم بشه :-?
البته هنوز بازی رو نگرفتم و بازی نکردم :| :دی

بچه ها سخت نگیرید یه نگاه به سیستم مبارزش بندازید یا امکانات بازی یا صدای خشن بتمن یا تعداد زیاد دشمناش ولی یه مشکلی هست که منو یکم نگران میکنه اونم اینکه در تیمارستان در اول بازی بتمن دیدم که بتمن داره جوکرو به تیمارستان میبره دیگه معلومه انتهای بازی چی میشه ( بتمن جوکرو چک مال میکنه و به تیمارستان میبره :d) یعنی اینکه بازی به احتمال 70% درصد داستان کلیشه ای داره که بتمن میره تا دنیا نجات بده .
(من که کلا عشق معما های بتمن بخاطر همینم هست بازیش رو میخرم )

نظر شما چیه بچه ها ؟:d

نظر من عین شماست یا حتی بیش تر!!عالی گفتی

• Smile
Reactions: mobile1199
اصلا به نمره توجهی نداشتم و ندارم
ی عده که صحبت از متا و بتا و تتا می کنن همونایی هستن که صبح علی الطلوع جلوی سی دی فروشی ها صف بستن تا همون متای زیر 80 رو زودتر از رفیقشون تجربه کنن .
لوووووووووووووووووووول . بعد میان اینجا بازی رو می کوبن ولی موقع بازی کردن ازش لذت میبرن .

همچنان فکر میکنم ساخت این نسخه اشتباه بود ! :دی به عنوان یه عشق بتمن امیدوارم بازی فوق العاده ای باشه ، ولی بیشتر نگران تکراری شدن این سری هستم.

به قطعه ای از آلبوم موسیقی سری بتمن در Arkham City گوش فرا بدین و خاطرات رو مرور کنین این قطعه موسیقی فوق العاده فوق العاده حماسی هستش

" ای وای اونها Rocksteay نیستند و آنها نمیتوانند یک بازی Batman ناب بسازند." :(( =))

میشه ی نفر بگه چرا
Rocksteay این بازیو نساخت و الان مشغول چه کارین ؟
:-/

میشه ی نفر بگه چرا
Rocksteay این بازیو نساخت و الان مشغول چه کارین ؟
:-/

Kevin Conroy (صداپیشه‌ی Batman در بعضی از سریال‌های انیمیشنی و دو بازی Arkham) یه بار گفت که من در بازی Arkham بعدی هستم اما بعد از اینکه Roger Craig Smith به عنوان صداپیشه بتمن در AO معرفی شد گفت که من در AO که پاییز امسال میاد نیستم و در بازی Arkham بعدی هستم، البته این توییت بعدا پاک شد چون هنوز وقت اعلام این اطلاعات نبود اما با اطمینان میشه گفت که Rocksteady در حال ساخت یه بتمن دیگه هست که به احتمال زیاد برای نسل بعد عرضه میشه (شاید هم برای هر دو نسل بیاد) و طبق گفته Conroy داستان بزرگی داره که طراحی و نوشتن اون یکسال طول کشیده و با این حساب خود بازی هم خیلی باید بزرگ باشه البته با موفقیت تجاری و محبوبیت AA و AC پیش گیمرها و منتقدها و اعتماد کامل WB به Rocksteady این مسئله طبیعیه.

راجر اسمیت کیه ؟
صداپیشه بتمن در Arkham Origins که سابقه صداگزاری کاراکترهایی مثل Chris Redfield در Resident Evil و Ezio Auditore در سری AC رو داره.

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or