سازندگان Batman Arkham Origins : ما به شدت نگران هستیم

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
Batman-pc-games.jpg
حالا که به انتشار جدیدترین قسمت سری بازی های بتمن به نام Arkham Origins داریم نزدیک میشیم،قسمت مونترال ااستودیوی Warner Bros کسانی که به جای Rocksteady وظیفه ساخت جدیدترین نسخه از این بازی را داشتند بسیار نگران هستند و دارای شک و دودلی هستند که نکند شاید با نظرات بدی از سوی طرفداران و منتقدان مواجه شوند.چون این اولین بتمن ـی است که Rocksteady در آن حضور ندارد.
تهیه کننده ارشد این بازی اقای Ben Mattes طی صحبتی که با سایت Eurogamer خاطر نشان کرده اند که:
بدیهی است که از کاربیزار شدن و باز مقاومت دوباره در کار در هر مرحله از بازی وجود داشت و
"طرفدارانی از بازی هستند که میگویند: ای وای اونها Rocksteay نیستند و آنها نمیتوانند یک بازی Batman ناب بسازند."
همچنین گفت:
"آره ما Rocksteady نیستیم ،درسته ادامه ای از بازیست ولی صدای کاراکترها عوض شده و .... ،فراموشش کنید.
برای همین شما هرچقدر هم فکر کنید نمیتوانید بگویید که سطح کاری ما با Rocksteay یکی است و نمیشود گفت که ما از RS بهتریم.
اینجاست که در داخل تیم ما نگرانی هایی به وجود می آید،مثلا یعنی از این بیشتر هم میشد ما کتک بخوریم و ...؟آیا ما ما میتوانیم با هر ساز این آقایون برقصیم؟آیا ما لایق این کار هستیم؟اما اگر ما طی این سال ها هدف خاصی نمیداشتیم هر گز همچین کاری را نمیکردیم.
او همچنین اضافه کرد
معمولا شما با صورتی خندان میگویید که من کار درستی رو انجام دادم و خودم که راضی ام،چون این چیزی هست که شما میخواین،اما تو دلتون میگید: ای خدا چی میشد اگه 6 ماه دیگر هم فرصت میدادند و باز هم روی عنوان کار میکردیم،اما حقیقتا بگم این بازی که ما ساختیم واقعا تمام انرژی و وقتمون رو صرف ـش کردیم و دقیقا به آنچه که من و تیمم خواستیم رسیدیم
و در آخر هم انگار امیدی به آقای Ben Mattes دست داده و میگه:
من واقعا افتخار میکنم که تونسیتیم این پروژه رو به اتمام برسونیم
Batman: Arkham Origins فردا برای X360 . Ps3 منتشر و نسخه فیزیکی PC آن تاخیر خورده ولی دیجیتالی آن همزمان با نسخه کنسولی عرضه خواهد شد.
source

• Like
Reactions: mobile1199
اما حقیقتا بگم این بازی که ما ساختیم واقعا تمام انرژی و وقتمون رو صرف ـش کردیم و دقیقا به آنچه که من و تیمم خواستیم رسیدیم
اگر این حرف واقعی باشه و فقط صرف تعریف از خودشان نباشه، کارشان قابل تقدیره.
ساختن پریکوئل برای یکی از شناخته‌شده‌ترین و محبوبترین عناوین این نسل، کار کمی نیست. امیدوارم امتیازات، زحماتشان رو جبران کنه و صرف اینکه Rocksteady نیست، مورد کم لطفی متقدین قرار نگیرند
ـــــــــــــ
تشکر بابت خبر

اگر این حرف واقعی باشه و فقط صرف تعریف از خودشان نباشه، کارشان قابل تقدیره.
ساختن پریکوئل برای یکی از شناخته‌شده‌ترین و محبوبترین عناوین این نسل، کار کمی نیست. امیدوارم امتیازات، زحماتشان رو جبران کنه و صرف اینکه Rocksteady نیست، مورد کم لطفی متقدین قرار نگیرند
ـــــــــــــ
تشکر بابت خبر
کاملا درسته شما ببین تو چه مدت زمان کمی یه دفعه این اتفاق افتاد که مجبور شدن اینو بسازن و این که شما محیطش رو با ارکهام سیتی مقایسه کن!!!!دو برابرش هست!!این زمان بیش تری نیاز داشت ولی این هنره تو این مدت کوتاه تونستند اینو بسازن!!!

• Wow
قطعا نظرات به اون مثبتی سری قبل نخواهد بود ولی هر چی از بتمن برسد نکوست

همینش که خودشون میدونن پا جا پای کی گذاشتن و چقدر کارشون سخته قابل تقدیر میباشد :دی
کسی هم انتظار بازی در حد بازی های RS نباید داشته باشه چون احتمالاً فیل میگردد :-"

همینش که خودشون میدونن پا جا پای کی گذاشتن و چقدر کارشون سخته قابل تقدیر میباشد :دی
کسی هم انتظار بازی در حد بازی های RS نباید داشته باشه چون احتمالاً فیل میگردد :-"
اتفاقا از این نسخه خیلی تعریف شده. البته بعید نیست این منتقدا با این لج کنن 8-|

یکی از ضعیف ترین سری های بتمن توی راهه

مطمینم رو هوا یه چیزی گفتی :d در ضمن این که اومده پس نمیشه گفت تو راهه و اگه بخوای به بعدی که تو راهه و توسط راک استیدی داره ساخته میشه بگی ضعیفه که هیچی به قول معروف ضایع میشی بد جور :d

- - -ویرایش - - -

اتفاقا از این نسخه خیلی تعریف شده. البته بعید نیست این منتقدا با این لج کنن 8-|

اره ولی ببین تو این گرافیک ضعیف کنسول ps3 و x360 چیزی که تو ارکهام سیتی رو کارت گرافیک انویدیا اونم با فیزیک نبود رو گرافیک ضعیف ps3 و xbox هم هست!!!البته اون قدر ها هم ضعیف نیستند ولی با این که فیزیک و ... نداره اونم تو ps3 و x360 نفس کشیدن بتمن رو نشون میده و جای موندن رد پاها هم هست.

• Smile
چی میگی؟؟؟؟؟؟؟بهترین خبره نمیدونی چه قدر صدای بتمن ترسناک شده!!

من که بازی نکردم هنوز!! کلا وقتی صدای یه شخصیت رو میشناسم دفعه بعد کاراکتر صداش عوض بشه حوصله ام سر میره. مثل این سریالایی که تو ایران دوبله میکنن!! هر شرکت یه صدایی میزاره:d

من که بازی نکردم هنوز!! کلا وقتی صدای یه شخصیت رو میشناسم دفعه بعد کاراکتر صداش عوض بشه حوصله ام سر میره. مثل این سریالایی که تو ایران دوبله میکنن!! هر شرکت یه صدایی میزاره:d
نگران نباشید,صدای بتمن و جوکر فوق العاده هستند و شبیه به دو عنوان قبلی هستند با این تفاوت که برای یک فرد جوان تر هست.:d

داداش دوبلر داریم تا دوبلر این دوبلر ازیو هست کلا دوبلرهای فوق العاده رو گذاشتند.هر وقت بازی کردی میفهمی چه صداهای عالی هست. :d

• Smile
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or