تاپ ؟
این طرز فکر که Crysis تاپ ترین بازی سال 2007 بوده همون طرز فکر کنسولیه که میگه گرافیک همه چیزه و همه دارن له له میزنند که مثلاً این بازی جذاب رو بازی کنند :biggrin1: .. اتفاقاً یکی از فاکتورهای اصلی تاپ بودن بازیهای PC وجود Multiplayer درست حسابیه و البته Competitive بودن، این همه بازی استراتژی ریختن توی بازار و همه هم Multi دارند چرا یک دهم SC هم طرفدار ندارند؟ فقط Multi بودن کافی نیست، SC یکی از Ballance ترین استراتژی های دنیا است ... شما فکر کردی این رو خودت کشف کردی و به من بعد از 3500 ساعت بازی آنلاین گفتی ؟:biggrin1:
یعنی به نظر شما crysis فقط گرافیک بود. واقعا جالبه...
پس فقط به خاطر گرافیک از همه سایت ها امتیاز های 9-10 گرفت؟ لطفا نظر خودتون رو به عنوان حقیقت به بقیه تحمیل نکنین. منم از crysis خوشم نمیاد چون کلا از fps خوشم نمیاد ولی هیچوقت نمیام بگم crysis بازی تاپی نبود. چه بازی تو 2007 برا pc اومد که بهتر از crysis بود؟ (البته نه از نظر منو شما (به نظر من witcher تاپ ترین بازی pc بود احتمالا به نظر شما WOW:TBC بوده؟), از نظر اکثریت مثلا امتیازی که از سایت ها و مجلات مختلف گرفته)
استار کرفت هم که دیگه همه میدونن محبوبیت اصلیش تو کره هست (حالا من نمیدونم این کره ای ها چی توش پیدا کردن که هنوز دارن بازی میکنن) ولی هیچ جای دیگه استار کرفت هنوز به اون گستردگی بازی نمیشه. طرفدار داره که منتظر بعدی هستن ولی انقدر قدیمی شده که دیگه بازی نمیکنن.
آفرین به شما که 3500 ساعت آنلاین بازی کردی فکر کردی فقط خودت آنلاین بازی میکنی؟ من هم guild wars بازی کردم ( حدود 1500 ساعت /age دارم اسم کاراکتر اصلیم هم monk reza هست و 9 تا کاراکتر PVE لول 20 دارم به علاوه ی یک PVP elementalist (دوتا کاراکتر اسلات جدا خریدم) و به جز GW:EN همه قسمتاشو دارم البته الان یک ساله که بازی نکردمش) WOW هم بازی کردم اسم کاراکترم Elos بود lvl 70 feral druid تو سرور lightbringer EU بودم و قبل از اینکه ترک کنم تا gruul با گیلدم رفته بودم 5 ماه پیش هم که بازیرو ترک کردم اکانتمو فروختم به یکی از دوستام اونجا هم حدود 1000 ساعت /played داشتم فقط رو main char اگر میخوای بدونی قبلا هم یه resto druid lvl 60 رو یکی از سرور های us داشتم به اسم cala اسم سرورو یادم نیست چون ماجرا مال حدود 3 سال پیشه و دو ماه بیشترم بازی نکردم اونجا). حدود یک ماه هم lineage 2 بازی کردم که اصلا ازش خوشم نیومد. چندتا هم غیر MMO بازی کردم مثل civ و flatout.
شما تنها کسی نیستی که آنلاین بازی میکنه.
شما کل ماجرارو عوضی متوجه شدی. بازی رو pc لازم نیست انلاین باشه تا تاپ بشه. بازی رو PC باید آنلاین باشه تا فروش کنه چون اگه آنلاین نباشه هم, میتونه تاپ باشه ولی همه نسخه کپی رو دانلود میکنن و بازی میکنن. و سازنده ها سرشون کلاه میره.
خیر .. من نگفتم خیریه است .. اصلاً کسی بحث ما رو نخونده و همینجوری همه دارن میان و نظر میدن

.. من میگم Blizzard داره سود درازمدت خودش رو در نظر میگیره نه کوتاه مدت.
من یا کسی دیگه مشکلی نداریم که Blizzard برای کنسول بازی بسازه . داشتیم در مورد این بحث میکردیم چرا Blizzard رو پلتفورم های دیگه نمیاد.
نمونه شرکت هایی هم که گند زدن زیادند .. به قول بعضی ها حوصله لیست کردنشون رو ندارم ولی سردسته شون میشه Epic با گندی که با UT3 زد .. یا مثلاً بازی خوشحال Bioshock .. یک بار روی PC بازی کردی که ببینی چه سیستم کنترلش با موس چه افتضاحی بود .. روی منو باید DPI عوض میکردیم تا موس تکون بخوره :biggrin1:
منم مشکلی ندارم که بلیزارد برای کنسول بازی نسازه چون pc هم دارم. (خیلی pc خفنی نیست ولی فعلا جواب میده)
خیالت راحت من همه حرفای شمارو قبل از اینکه نظر بدم خوندم. شما گفتی بلیزارد به خاطر سود بازیهاسو رو کنسول نمیده که خراب شن.
1- تنها کمپانی های خیریه هستن که به سود فکر نمیکنن.
2- هیچ قانونی وجود نداره که هر کمپانی pc که رفت رو کنسول خراب بشه. نمونه شرکتهایی که گند نزدن هم زیادن سر دستشونم EPIC و gears of war . همین بازی bioshock که شما میگی خوشحال, کلی طرفدار داره چه رو PC چه رو کنسول.
تنها دلیلی که بلیزارد نمیاد رو کنسول اینه که هنوز از piracy لطمه شدیدی نخورده.
منظورتم از سود دراز مدت نمیفهمم همه بازی های بلیزارد که wow نیستن monthly fee داشته باشن تا سود دراز مدت گیر بلیزارد بیاد.
این استاتیک های روزانه رو ببینید بد نیست! پس نمیشه گفت PC Gaming مرده
من کاملا با شما موافقم این جریانی که بعضی ها میگن PC gaming مرده خیلی حرف احمقانه ای هست. و مطمعنا هیچ وقتم انفاق نمی افته حد اکثر مشکلی که piracy رو pc میتونه به وجود بیاره اینه که خیلی از کمپانی هایی که در گذشته فقط برا pc بازی میساختن بازیهاشونو رو کنسول هم میدن بیرون.
به نظر من اگه وضع خیلی از اینی که هست بدتر بشه حد اکثر اینه که ممکنه بزارن نسخه pc رو کمی بعد از نسخه کنسول بدن بیرون تا بازی کاملا فروششو روی کنسول ها بکنه البته فقط برای بازیهایی که بخش اصلیشون سینگل پلیر هست .