سازنده ی NFS Most Wanted جدید مشخص شد

Celebrimbor

Vae Victus
کاربر سایت
MostWanted_69958_screen.jpg

Electronic Arts امروز اعلام کرد Need for Speed Most Wanted جدید در حال ساخت توسط استدیوی سازنده ی Burnout یعنی Criterion Games است. هیچ اطلاعات دیگری از بازی منتشر نشده فقط اولین تصویر از بازی که بیشتر روی تعقیب و گریز با پلیس ها تمرکز دارد.

NFS Most Wanted در سال 2005 و توسط EA Canada عرضه شد و در هنگام لانچ(عرضه) به گرمی از آن استقبال شد. EA تایید کرده Most Wanted ـی جدید در کریسمس سال جدید و به احتمال زیاد چهار ماه اول سال عرضه خواهد شد.

NFS Most Wanted دومین فرانچایز ریسینگی خواهد بود که EA در طول این سال ها ریبوت می کند. اولین ریبوت بازی Need for Speed: Hot Pursuit بود که در سال 2010 عرضه شد. اطلاعات بیشتر از این بازی در تاریخ June 4 ساعت 1 بعد از ظهر و طی نمایشگاه E3 2012 منتشر خواهد شد.

EA بعد از پرده برداری از NFS Most Wanted جدید تاریخ عرضه ی بازی SimCity را نیز فوریه 2013 اعلام کرد. Maxis در حال ساخت SimCity توسط موتور بازی سازی جدید خود به نام GlassBox است. این موتور جدید به سازندگان این اجازه را می دهد تا جاده های خمیده را وارد بازی کنند. این بازی برای اولین بار در این سری از تکنولوژی 3D به طور کامل استفاده خواهد کرد.

منبع

فکر نکنم هم این جا باشه چون تو بازی های قبلی که آخریش RUN بود هم انگار نبود بعد صبر کن بینم فراری در برار ماشین مثل لامبور گینی چه برتری داره همون لامبورگینی رو من به هم ماشین های Most Wanted قبلی ترجیح می دم چه برسه به این مخصوصا گلاردو ش که خیلی سریع تر از مورسیش بود پس فکر نکم تو این نسخه هم باشه
البت اگه مسئله عشق و عاشقی باشه قضیه فرق می کنه

نزن این حرفو!! لامبورگینی آره خیلی باحاله ، خودم کامل MW قبلی رو با گالاردو رفتم ، اما فراری یه چیز دیگست!! مخصوصا اگه 458 و برلینتا و انزو باشن!!:x

بعد شماره قبل رو که می دونم ، اما تا اونجایی که من خونده بودم مایکرو ماشین های فراری رو به انحصار خودش در آوورد و EA هم ماشین هلی پورشه!! اما چند روز پیش یک جا دیدم که Forza اومده پک پورشه داده!! خوب احتمال این که کل کل این دوتا تموم شده باشه هست و اونوقت شاید مثل HP 2 شاهد حضور فراری باشم!!:)

فکر کنم EA Canada همون Black Box کنونی هست. با گندی که به Run زد، انتظار نداشته باش که میدادن به همونا.
بعید نبود اگه کار تو دستشون نداشتن میدادن به بلاک باکس --اونا دارن الان روی یه نسخه دیگه که سال دیگه میاد کار میکنن(البته اگه شیفت دیگه ای در کار نباشه)

فقط باید منتظر چند عکس و تریلر از بازی باشین

من خودم بار ها بارها توی فروم و فیس بوق need for speed بهشون گفتم یا NFS UNDERGROUND 3 بسازین یا NFS MOST WANTED 2 و مثل اینکه به قولشون عمل کردن :d ولی متاسفانه از وقتی این blackbox اومد راس کار nfs رو به نابودی کشوند و حالا هم که واسه اینکه ضایع نشه بازیشو داده دست criterion ( مثل command conquer که اونم با این افتضاحایی که به بار آورد کارشو داده دست BIOWARE !!! )

من که چشمم آب نمیخوره که اون nfs mostwanted محبوب همه گیمر ها رو دوباره زنده کنن مخصوصا حالا که افتاده دست criterion
لابد میخواد یه بازی مسخره ماشین سواری به سبک burnout بسازه که هی بیای ماشینارو takedown کنی (بدون هیچ اسپرتی ) :d

راستی مثل اینکه توی این عکس ماشین پلیس شاسی بلند که همیشه از جلو میومد تو ماشین آدم دیده میشه :

cg486nq0obdkkuot27f.jpg

ديروز تو ناهواره تو برنامه game n tech تريلر بازي رو نشون داد و گفت ميشه ماشين ها رو توينينگ و اسپرت كنيد!

تو همه NFS ها میشه ماشینو اسپرت کرد ولی مهم اینه که تا چه حدی؟؟؟
من آرزو به دل موندم یه NFS مثل UG 2 دوباره بیاد با اون همه قابلیت اسپرت که حتی میشد آینه بقلارو هم عوض کرد......

من آرزو به دل موندم یه NFS مثل UG 2 دوباره بیاد با اون همه قابلیت اسپرت که حتی میشد آینه بقلارو هم عوض کرد......

آينه بقل كجاي كاره ؟؟؟‌توش مي شد حتي سيستم صوتي برا ماشين راه انداخت :>

RUN و HP قابلیت تیون کردن نداشتن.این یکی هم نداشته باشه...
میگم Criterion Games به عمه و اینا اعتقاد داره؟:دی

مطمئن باشيد ديگه ريسينگي مثل UG2 نخوايم ديد مگه اينكه اين بدبختا سرشون به سنگ بخوره بفهمند فن هاي اين سري از چي بازي خوششون اومده ولي اينا فقط بلدن گرافيك بازي رو ارتقأ بدن!به نظر من حتي mw هم به پاي UG 2 نميرسيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or