سازنده ی NFS Most Wanted جدید مشخص شد

Celebrimbor

Vae Victus
کاربر سایت
MostWanted_69958_screen.jpg

Electronic Arts امروز اعلام کرد Need for Speed Most Wanted جدید در حال ساخت توسط استدیوی سازنده ی Burnout یعنی Criterion Games است. هیچ اطلاعات دیگری از بازی منتشر نشده فقط اولین تصویر از بازی که بیشتر روی تعقیب و گریز با پلیس ها تمرکز دارد.

NFS Most Wanted در سال 2005 و توسط EA Canada عرضه شد و در هنگام لانچ(عرضه) به گرمی از آن استقبال شد. EA تایید کرده Most Wanted ـی جدید در کریسمس سال جدید و به احتمال زیاد چهار ماه اول سال عرضه خواهد شد.

NFS Most Wanted دومین فرانچایز ریسینگی خواهد بود که EA در طول این سال ها ریبوت می کند. اولین ریبوت بازی Need for Speed: Hot Pursuit بود که در سال 2010 عرضه شد. اطلاعات بیشتر از این بازی در تاریخ June 4 ساعت 1 بعد از ظهر و طی نمایشگاه E3 2012 منتشر خواهد شد.

EA بعد از پرده برداری از NFS Most Wanted جدید تاریخ عرضه ی بازی SimCity را نیز فوریه 2013 اعلام کرد. Maxis در حال ساخت SimCity توسط موتور بازی سازی جدید خود به نام GlassBox است. این موتور جدید به سازندگان این اجازه را می دهد تا جاده های خمیده را وارد بازی کنند. این بازی برای اولین بار در این سری از تکنولوژی 3D به طور کامل استفاده خواهد کرد.

منبع

من الان فهمیدم این نسخه ریبوت هست. :|
پس چرا ریبوت هست و هیچ اثری از تیونینگ نیست (بنا به اخباری که از قبل منتشر شده)
آخه چرا؟ :|
مطمئن باش اگه تیونینگ نداشت اسم بازی رو نمیزاشتن Most Wanted و ادامه همون Hot Pursuit رو میساختن. Criterion کارش رو خوب بلده، نگرانی نداشته باشید :دی

من الان فهمیدم این نسخه ریبوت هست. :|
پس چرا ریبوت هست و هیچ اثری از تیونینگ نیست (بنا به اخباری که از قبل منتشر شده)
آخه چرا؟ :|
فکر نکنم Criterion تو کار تیونینگ باشه!
راستی خود MW رو کی ساخته بود؟:-/

فقط شدم با Most Wanted خدا وکیلی بهترین بازی ریسینگ تا به الانم همین بازیه البته از نوع آرکیدش الان به عکس توجه کنید دوباره از ماشینی از کمپانی BMW به عنوان نماد اصلی بازی انگار می خوان استفاده کنند.

این هم M3 ـه خواستن بار نوستالژی کار رو ببرن بالا مثلاً ! توی MW از M3 GTR استفاده کرده بودن الانم اولین عکس رو یه BMW M3 انداختن که دوباره بزنن تو خاطرات !

آه، تيونينگ! واقعا بعضي از رويا ها بوسيله ي همين تيونينگ تو MW به واقعيت تبديل مي شدن. البته تيونينگ براي من تو الويت دوم قرار داره. الويت اول با لايسنس بودن ماشين هاي معروفه. فكر كن، تو MW جديد داري با لامبورگيني رونتون ات با يه بوگاتي ويرون مسابقه مي دي... حالا اگه تيونينگ هم باشه... رونتون ات رو قشنگ تقويت كردي، از رينگ بگير تا موتور و سپر... آه تيونينگ!!!

تو MW میرفتیم یک SLR MCLAREN میگرفتیم با رنگ مشکی متالیک دو تا خط قرمز سیر هم مینداختیم اینور اونورش، شیشه مات زرشکی به همراه رینگ 21 اینچ سفید یک باله تخت تخت هم مینداختیم پشتش و دنیا زیر پامون بود..

بابا بلک باکس که با Under Cover و Run فعلا از MW که قبلا ساخته خیلی دور شده!!!

ولی حیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــف که فراری نیست توی این سری:((

البته یه خبرایی شده بود ، Forza فکر کنم ماشین های پورشه رو اضافه کرده به بازیش ، اگه کل مایکروسافت و EA تموم شده باشه سر این دوتا ماشین ، یعنی امکانش هست فراری بیاد دوباره توی NFS ؟
OMG اگه بیاد چی می شه>:d;;):x

یه فراری 458 یا برلینتا بگیری بری دور بزنی و پلیس ترکونی!!! >:d<

یکی منو در بیاره از رویاo:-):-s

آخرین ویرایش:
بابا بلک باکس که با Under Cover و Run فعلا از MW که قبلا ساخته خیلی دور شده!!!

ولی حیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــف که فراری نیست توی این سری:((

البته یه خبرایی شده بود ، Forza فکر کنم ماشین های پورشه رو اضافه کرده به بازیش ، اگه کل مایکروسافت و EA تموم شده باشه سر این دوتا ماشین ، یعنی امکانش هست فراری بیاد دوباره توی NFS ؟
OMG اگه بیاد چی می شه>:d;;):x

یه فراری 458 یا برلینتا بگیری بری دور بزنی و پلیس ترکونی!!! >:d<

یکی منو در بیاره از رویاo:-):-s
فکر نکنم هم این جا باشه چون تو بازی های قبلی که آخریش RUN بود هم انگار نبود بعد صبر کن بینم فراری در برار ماشین مثل لامبور گینی چه برتری داره همون لامبورگینی رو من به هم ماشین های Most Wanted قبلی ترجیح می دم چه برسه به این مخصوصا گلاردو ش که خیلی سریع تر از مورسیش بود پس فکر نکم تو این نسخه هم باشه
البت اگه مسئله عشق و عاشقی باشه قضیه فرق می کنه

این هم M3 ـه خواستن بار نوستالژی کار رو ببرن بالا مثلاً ! توی MW از M3 GTR استفاده کرده بودن الانم اولین عکس رو یه BMW M3 انداختن که دوباره بزنن تو خاطرات !

نه تورور خدا تو خاطرات نرن ..... ریبوت درست کردن بعد میخوان با خاطرات مردم دوباره بازیو معرفی کنند و نشون بدن
این 30یا30 ت داره خوب جواب میده این روزا ....
همون ریبوت خودشونو بسازن ما قانعیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or