خبر رسمی سارا باند (رئیس اکس باکس ) : نسل بعدی ایکس باکس با همکاری amd در دست ساخت است

• Thread starter Thread starter 3DO
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

3DO

کاربر سایت
r8UFPGz5AdYiNjew72xfe5.jpg

Xbox President Reconfirms Next-Gen Console Plans, Denies Going Third-Party With Hardware

• Xbox President Sarah Bond has reconfirmed that development for the next-gen Xbox console is currently underway.
  • It is in active development at Xbox in collaboration with AMD instead of being a third-party product like ROG Ally handhelds.
  • She assures that as long as there is demand for innovation in the industry, Xbox will keep building hardware.
سارا باند ( رییس اکس باکس ) گفته
نسل بعدی ایکس باکس درحال ساخته شدن است و میگه مثل ROG XBOX Ally نیست که توسط کمپانی دیگه ساخته بشه و تو کمپانی مایکروسافت و با همکاری AMD ساخته میشه، سارا باند در ادامه اطمینان داد که تا زمانی که تقاضا برای نوآوری در صنعت وجود داشته باشد، ایکس‌باکس به ساخت سخت‌افزار ادامه خواهد داد.

Xbox President Reconfirms Next-Gen Console Plans, Denies Going Third-Party With Hardware.

حالا چی شده مگه.اون سر در تاپیک هم لطف بفرمایید بزنید فقط حضور دوستان و به به کنان و چه چه کنان پذیرفته میشود
یه چیزم در مورد مطلب اصلی بگم تا دیگه پرونده رو ببندیم.سارا باند در ادامه فرموده اند کههههه "در ادامه اطمینان داد که تا زمانی که تقاضا برای نوآوری در صنعت وجود داشته باشد، ایکس‌باکس به ساخت سخت‌افزار ادامه خواهد داد "
بنابراین از اونجایی که تو همین تاپیک طرفداران ماکروسافت از دسته ی 50 سال پیش xbox حمایت میکنن و اعتقاد دارن نیازی به اضافه کردن تکنولوژیهای جدید و نوآوری جدید نیست و به اصطلاح رایج "همین خوبه،بده بیاد"
بنابراین از مقایسه ی اظهارات سارا و خواسته ی طرفداران ماکروسافت نتیجه میگیریم
ایکس باکس به ساخت سخت افزار ادامه نخواهد داد
مسئله اینجاست ادعای فن بودنشون می شه ولی هیچی از دسته ای که در اختیار دارن نمی دونن، بعد که اشتباهاتشونو با رسم شکل نشونشون می دی بدشون میادو تنها حرفی که بلدن بزنن اینه که من با 30سال سابقه... :D ولی خوبیش اینه 4تا چیز یاد گرفتن جای دیگه سوتی نمی دن:-"

چقدر بحث می کنید

تو تکنولوژی و امکانات، دسته PS5

تو راحتی و خوش دست بودن، دسته ایکس باکس

این نظر صد درصد کارشناسیه :D
اتفاقا نظر غلطیه
کجا دسته ایکس باکس خوش دسته؟ گنده س مثل چی. مخصوصا با اون طراحی LT و RT. فقط برای شوتر خوبه و بس.

...
بعدم چرا اینقدر ننه من غریبم بازی در میارید؟ سی ساله گیمرید یعنی تو این 30 هنوز تفاوت بین خوب و بد رو نشناختید؟

آخه کنسولی که سه نسله طراحی شُ زورشون اومده از یه مستطیل ساده فراتر ببرن، دیگه دسته ش چیه دیگه؟

کنسول مستطیل، قیمت بالا، فروش کم، بازی ها معمولی، متا پایین گوتی 0. یه گیم پس داره ولی در عوض کویر کویره.

واقع بین باشید، دوران ایکس باکس تموم شده.

شایعه اومد مایکرو از تولید کنسول میخواد بکشه کنار اومدین گفتین تولید سخت افزار همش ضرره و مصداق بارز دریوزگی و عقب موندگیه. به باطری ایراد گرفتن گفتین باطری لیتیومی داخل دسته چرته و تعویضش داستانه و قلمی بهتره. نسل هشت که مایکرو اعلام کرد کنسول باید روزی یه بار آنلاین شه گفتین دیگه کی کنسولو آفلاین روشن میکنه این به یک پارچگی اکوسیستم کمک میکنه. گفتن بازی خودتونو بخواین بفروشین باید درصد پرداخت کنید گفتید کار درستیه چرا جاهایی مثل گیم استاپ از فروش چند باره بازی سود کنن ولی خود پلتفرم هولدر نکنه. اول نسل 9 devkit هاشون آپدیت نبود گفتین چون تکنولوژی خفن تری داره مشخصا زمان بیشتری میبره که تولز برسه زیر دست دولوپر به جاش ناشرا باید بازیاشونو تاخیر بزنن که تولز مایکرو برسه (عینا این جمله رو یادمه واقعا :D)

واقعا آدم یاد مهر و علاقه مادر به فرزندش میفته که اون بچه هه هر ناسازگاری و بی اخلاقی ای کنه بازم واسه مادرش عزیز و قابل توجیهه و در اصل تقصیر بقیس که اینجوری شده. :D

یک نکته‌ای در مورد دسته‌ی ایکس‌باکس وجود دارد، این دسته واقعاً با‌کیفیت و خوش‌ساخت است. من حدود سه سال است که از آن استفاده می‌کنم و واقعاً دکمه‌ها هیچ تغییری در عملکردشان نداشته‌اند. تنها مشکل کوچکی که پیش آمد، چسبندگی دکمه‌های RT و LT بود که با باز کردن دسته و جدا کردن نوار سیاه‌رنگی که برای جذب صدا استفاده شده بود برطرف شد.
جدا دسته های اکس باکس جز با کیفیت ترین محصولاتی هستن که استفاده کردم!
6-7 سال شده از موقعی که گرفتش هنوز نیاز به تعمیر پیدا نکرده، تنها مشکلاتی که تو این سال های آخر براش پیش اومد همین مورد چسبناک شدن که گفتی بود و این اواخر کمی دریفت که اونم مشکل خاصی نبود با تمیز کاری حل شد و نیاز به باز کردن پشتش نشد.

در مورد باتری ولی تنها حالتی که میشه توجیهش کرد اینه که باتری قابل شارژ داخل جعبه باشه و با کابل هم شارژ بشه.
باتری قابل تعویض خوبه اما اینکه بگی خب برید باتری و شارژر خوب بخرید واسش خیلی توجیه خوبی نیست چون یه هزینه زیادی به دسته اضافه میکنه.

شایعه اومد مایکرو از تولید کنسول میخواد بکشه کنار اومدین گفتین تولید سخت افزار همش ضرره و مصداق بارز دریوزگی و عقب موندگیه. به باطری ایراد گرفتن گفتین باطری لیتیومی داخل دسته چرته و تعویضش داستانه و قلمی بهتره. نسل هشت که مایکرو اعلام کرد کنسول باید روزی یه بار آنلاین شه گفتین دیگه کی کنسولو آفلاین روشن میکنه این به یک پارچگی اکوسیستم کمک میکنه. گفتن بازی خودتونو بخواین بفروشین باید درصد پرداخت کنید گفتید کار درستیه چرا جاهایی مثل گیم استاپ از فروش چند باره بازی سود کنن ولی خود پلتفرم هولدر نکنه. اول نسل 9 devkit هاشون آپدیت نبود گفتین چون تکنولوژی خفن تری داره مشخصا زمان بیشتری میبره که تولز برسه زیر دست دولوپر به جاش ناشرا باید بازیاشونو تاخیر بزنن که تولز مایکرو برسه (عینا این جمله رو یادمه واقعا :D)

واقعا آدم یاد مهر و علاقه مادر به فرزندش میفته که اون بچه هه هر ناسازگاری و بی اخلاقی ای کنه بازم واسه مادرش عزیز و قابل توجیهه و در اصل تقصیر بقیس که اینجوری شده. :D
این رفتار که بابت هر شکری که کمپانی میخوره یه عده میان و توجیه میکنن خب جزو وظایف و چک لیست روزانه یه عدست.
همین رفتار رو تو بخشی از فنهای پر سر و صدای همه پلتفرمها و کلا هر عاملی که برای خودش فن داشته باشه میشه دید.
در مورد گیمینگ همین رو میشه تو طرفدارهای PC/استیم ، نینتندو و پلی استیشن هم دید.
چیز جدیدی که نیست.

مگه همین چند وقت پیش وقتی سونی دیسک درایو رو حذف کرد یا قیمت رو برد بالا یا کارهایی از این دست یه عده نمیومدن از این حرکات طرفداری و توجیه نمیکردن؟
همه این موارد رو به نوع دیگه ای برای ایکس باکس ، نینتندو و... هم میشه لیست کرد.
تا بوده همین بوده خب.

حالا اینقدرم اخلاقی و خیر وشری نکنیم قضیه رو :دی

فن دفاع میکنه دیگه تو ذاتش هست، هر فنی همینه... لاکن فنی که دفاع نکند فن نیست :دی فن باید فن باشد :D

مهم به نظرم این هست که این دفاع ریشه در عشق و علاقه و فان داره یا کل کل و مشکلات شخصی...

شخصی نکنیم قضیه رو، شخصی وقتی میشه بده، چه فن، چه اونی که به فن ایراد میگیره. بعید میدونم کسی اینجا جیزز بی گناه باشه که بخواد برای بقیه متر اخلاقی تعیین کنه.

انقدر بحث سر دسته هست. من به شخصه ترجیح میدم کنترلر کمتر امکانات عجیب داشته باشه ولی خوش ساخت باشه و دیر خراب بشه حالا شماها رو نمیدونم.

پ.ن: البته منظورم باتری قلمی نبود. این یکی دیگه خیلی ستمه

آخرین ویرایش:
از نظر کیفی با توجه به تجربه ای چند نسلی که از هر دو دستگاه ها داشتم هم پلی استیشن و هم ایکس باکس
فکر میکنم ایکس باکس در نسل ۷ که واقعا وارد بازی شد دستگاهشون مشکلاتی داشت و از نظر کیفیت در نهایت در انتهای نسل به شرایط پایداری رسیدند سونی هم در ابتدا نسل چالش های داشت ولی در مجموع از نظری کیفی تقریبا در یک سطح بودند
البته منظورم فقط کیفیت سخت افزار هست و نه قدرت خام دستگاه و نه نرم افزار
اما از نسل ۸ بود که تفاوت هایی ایجاد شد
ایکس باکس دستگاه باکیفیتی ساخته بود ولی مشکل عمده و اصلی نرم‌افزار بود اما در مقابل واقعا کیفیت پلی استیشن ضعیف بود حتی یادمه پلی استیشن چهار اسلیم رو که نگاه میکردم گاهی حس اینو میداد که از مواد کهنه استفاده کردن
این مشکل کیفیت از بسته بندی محصول شروع میشه و تا آخرین جزییات پیش می‌رفت اما ایکس باکس دستگاهی ساخته بود که کیفیت ساخت خوبی داشت در واقع در همه جوانب اما مشکل همینطور که گفتم یک در بخش نرم افزار بود که متاسفانه شد پاشنه آشیل مایکروسافت و دو از نظر قدرت خام هم ضعیف تر بود که در انتهای نسل با عرضه وان ایکس حل شد ولی خوب دیگه دیر بود و برای کسی اهمیتی نداشت و صدای قطار نسل ۹ از دور شنیده می‌شد
و نسل ۹ هم به همین منوال ادامه داشت ولی با تغییراتی جزعی، ایکس باکس کیفیت رو همچنان حفظ کرده بود و حتی شاید بالاتر هم برده بود
هر کسی می‌تونه با یک جستجو ساده در تعمیر گاه ها شاهد این باشه که دستگاهه های خراب سری ایکس واقعا کم هستند و شاید حتی با کمی اغراق کردن بشه گفت این لامصب اصلا خراب نمیشه البته گفتم که اغراق بالاخره هر چیزی خراب میشه
در زمینه قدرت خام هم حداقل روی کاغذ از پلی ۵ قویتره ولی خوب چون تمرکز نسل روی پلی استیشن هست طبیعتاً توسعه دهنده های کنسول هدف رو پلی ۵ قرار میدن پس میتونیم انتظار خروجی بهتری رو باشیم
اما از طرف دیگه کیفیت ساخت پلی ۵ خیلی افزایش پیدا نکرد و سونی تمام تلاششو کرد تا دستگاهی رو عرضه کنه که از نظر کیفی به نظر من قابل قبوله ولی نه عالی و همچنان سعی میکنه از اتفاقات ابتدایی نسل ۷ جلوگیری کنه و هزینه ای اضافی متحمل نشه
ولی خوب از نظر کیفی به نظر من بیشترین ضعف رو در دسته های پلی استیشن چهار و پنج میشه شاهد بود که واقعا ضعیف هستند و دلیل اصلی هم به نظر برمیگرده به امکانات و ویژگی های زیاد این دسته ها که باعث بالا رفتن هزینه ساخت نهایی محصول میشه و در مقابل سونی برای اینکه این هزینه رو جبران کنه رو میاره به استفاده از قطعاتی باکیفیت پایینتر که موجبات خرابی بیشتر دسته های پلی استیشن رو فراهم میکنه
اما خب در آخر بازی باید هر توسعه دهنده کنسولی این نکته مهم رو در نظر بگیره که داشتن یک سخت افزار قدرتمند باعث نمیشه برنده بازی بشین بلکه سخت افزار قدرتمند در کنار نرم‌افزار و خدمات باکیفیت هست که برنده رو مشخص میکنه
نمونه زنده ماجرا هم نینتندو هست که در سوییچ وان حتی با داشتن یک سخت افزار واقعا ضعیفتر دیدیم که به خوبی تونست یک رقابت عالی رو به وجود بیاره اون هم به علت بخش نرم افزار خوبی که داشت
متاسفانه در همین بخش نرم‌افزاری هست که دو توسعه دهنده بزرگ سخت‌افزار هم پلی استیشن و هم مایکروسافت در بخش فهرست پارتی خوب عمل نمیکنن و به طور کلی تصمیمات اشتباهشون از تصمیمات درستشون پیشی گرفته

این رفتار که بابت هر شکری که کمپانی میخوره یه عده میان و توجیه میکنن خب جزو وظایف و چک لیست روزانه یه عدست.
همین رفتار رو تو بخشی از فنهای پر سر و صدای همه پلتفرمها و کلا هر عاملی که برای خودش فن داشته باشه میشه دید.
در مورد گیمینگ همین رو میشه تو طرفدارهای PC/استیم ، نینتندو و پلی استیشن هم دید.
چیز جدیدی که نیست.

مگه همین چند وقت پیش وقتی سونی دیسک درایو رو حذف کرد یا قیمت رو برد بالا یا کارهایی از این دست یه عده نمیومدن از این حرکات طرفداری و توجیه نمیکردن؟
تا بوده همین بوده خب.

چیز جدیدی که نیست.

تا بوده همین بوده خب.

خودم نظرم اینه که
قبلاً هم مثال زدم هم مثلاً ایکس باکس اورجینال داشتم هم پلی استیشن ۲
از نظر قدرت و خیلی چیزا ایکس باکس اورجینال خیلی بهتر بود
ولی بازم بخوام انتخاب کنم پلی استیشن ۲ رو انتخاب می‌کنم چون سلیقه‌مه دوست دارم عاشق پلی استیشنم
یکی از بهترین روزای زندگیم روزی بود که پلی استیشن ۱ دار شدیم

ولی این همش برمی‌گرده به سلیقه
یکی دوست داره قارچ‌خور بازی کنه میره نینتندو می‌خره
حالا چون خریده مثلاً من بیام بگم آشغاله کنسولت؟
یا هزار تا عیب بزارم رو وسایل مردم روی دارایی مردم که بهش علاقه دارن ؟
کمبود شخصیت که ندارم
حال می‌کنه بره بخره لذتشو ببره همین مهمه

همونطور که من با پلی استیشن حال می‌کردم و می‌کنم

تو خبری ایکس باکس طرف اومده مثلاً می‌خواد ترول کنه چیزی گیرش نمیاد
میگه باتری می‌خوره

کسی که ۵۰ الی ۶۰ میلیون پول کنسول میده
پول تلویزیون فورکی میده ، پول گیم پد اضافه میده ، پول اکانت میده و ...
انقدر داره با پول خورد نه جیبش می‌تونه دو تا باتری شارژی بخره

کلاً کامپیوتر pc و کنسول از اول برای پولدارا بود تو ایران هنوزم هست
زمانی که آتاری اومده بود ۱۰ هزار تومان
یه کارمند دولت حتی حقوقش به هزار تومانم نمی‌رسید در حد ۳۰۰ تا تک تومنی بود

هی میان تو تاپیک مینویسن باتری می‌خوره
خب باتری بخوره اگر نداری و وسع مالیت به دو تا باتری قلمی نمی‌رسه خب عزیزم برو منچ و مارپله بازی کن
تو رو چه به گیمر بودن

آخرین ویرایش:
چیز جدیدی که نیست.

تا بوده همین بوده خب.
توجیه کردن اوکیه بالاخره آدم بعضی وقتا از چیزی که علاقه داره دلش میخواد بی دلیل دفاع کنه. ولی منظور حرف من صرفا توجیه نبود. تو این موارد در کنار توجیه ما شاهد حمله به کار درست طرف مقابل هستیم :D این خیلی مقوله پیچیده و عجیبیه.
مثلا بحث سر این نیست که قلمی اوکیه حالا استفاده میکنیم. بحث اینه که سونی احمقه که قلمی نداره. یا مثلا سر اون تعطیلی سخت افزار فقط توجیه کنار کشیدن مایکرو نبود که. رسما بحث سر این بود که کلا تولیدش اشتباهه و سونیم چسبیده به این حماقت سی سالش و بالاخره مجبور میشه مثل مایکرو هوشمندانه رفتار کنه. یا مثلا سر همون قضیه تاخیر زدن بازی به خاطر تولز اتفاقا پست یکی از کاربرایی بود که اینجائم پست داده. دقیقا گفته بود که یوبیسافت میتونست بازی آشغالشو رو همه پلتفرما تاخیر بزنه که مایکرو هم تولزشو به دست استدیو برسونه که بازی مشکل دار روش اجرا نشه. (آساسین والهالا بود)

کلا این شیوه رفتاری به اصطلاح ماله کشیدن رو نقاط ضعف و اشتباه نیست، حمله به رفتار درست طرف مقابل ـه.

توجیه کردن اوکیه بالاخره آدم بعضی وقتا از چیزی که علاقه داره دلش میخواد بی دلیل دفاع کنه. ولی منظور حرف من صرفا توجیه نبود. تو این موارد در کنار توجیه ما شاهد حمله به کار درست طرف مقابل هستیم :D این خیلی مقوله پیچیده و عجیبیه.
مثلا بحث سر این نیست که قلمی اوکیه حالا استفاده میکنیم. بحث اینه که سونی احمقه که قلمی نداره. یا مثلا سر اون تعطیلی سخت افزار فقط توجیه کنار کشیدن مایکرو نبود که. رسما بحث سر این بود که کلا تولیدش اشتباهه و سونیم چسبیده به این حماقت سی سالش و بالاخره مجبور میشه مثل مایکرو هوشمندانه رفتار کنه. یا مثلا سر همون قضیه تاخیر زدن بازی به خاطر تولز اتفاقا پست یکی از کاربرایی بود که اینجائم پست داده. دقیقا گفته بود که یوبیسافت میتونست بازی آشغالشو رو همه پلتفرما تاخیر بزنه که مایکرو هم تولزشو به دست استدیو برسونه که بازی مشکل دار روش اجرا نشه. (آساسین والهالا بود)

کلا این شیوه رفتاری به اصطلاح ماله کشیدن رو نقاط ضعف و اشتباه نیست، حمله به رفتار درست طرف مقابل ـه.
همین برخورد رو در مورد بکوارد اول نسل داشتیم که اصلا داشتن بکوارد در اکس باکس توسط بعضی سونی فن ها مسخره میشد و به مسخره عقبگرد بهش میگفتن، برای همه طرف هست مختص به یک طرف نیست، مثال اینقدر زیاده تو تاریخ این فروم اون سرش ناپیدا :D
خاصیت فن بازی همینه دیگه...

فکر کن، مسخره شدن بکوارد :دی کسی تو فاز بحث ها نباشه و این رو بشنوه باور نمیکنه...

خب الان اگه من برم کارهای اشتباهی که سونی/نینتندو/ولو و... طی این سالها انجام دادن رو لیست کنم و کنارش پستهای توجیه کنندگان و همینطور حمله به طرفدارهای مقابل رو بیارم که اصلا جالب نیست.
فقط منظورم اینجا نیست ، کلا در سطح نت رو میگم.

میخوام بگم نمیشه که از وسط بحث کنیم و بگیم فقط طرفدارهای فلان کمپانی اینطور هستن ، تا بوده اینطور بوده.
این مواردی که میگی رو دقیقا تو تاپیکهای خبری و حاشیه ساز تک تک پلتفرم ها دیدیم و همچنان میبینم.
این روزها تعدادمون کمتر شده و خب این بحثها رو تعداد کمتری پیش میکشن ولی میخوام بگم همیشه اینطور بود.
======
حالا اینجا بحث در مورد گیم پد ، باتری و... بود.
که خب من هم به عنوان یه مصرف کننده هر دوتا از گیمپدها درش شرکت کردم و خواستم بگم وجود یا عدم وجود باتری قلمی/لیتیوم روی گیم پدهای دو طرف نه الزاما ضعفه و نه برد.
هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن و اتفاقا راهکار برای پوشش ضعف هر دو هم خیلی در دسترسه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or