خبر رسمی سارا باند (رئیس اکس باکس ) : نسل بعدی ایکس باکس با همکاری amd در دست ساخت است

• Thread starter Thread starter 3DO
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

3DO

کاربر سایت
r8UFPGz5AdYiNjew72xfe5.jpg

Xbox President Reconfirms Next-Gen Console Plans, Denies Going Third-Party With Hardware

• Xbox President Sarah Bond has reconfirmed that development for the next-gen Xbox console is currently underway.
  • It is in active development at Xbox in collaboration with AMD instead of being a third-party product like ROG Ally handhelds.
  • She assures that as long as there is demand for innovation in the industry, Xbox will keep building hardware.
سارا باند ( رییس اکس باکس ) گفته
نسل بعدی ایکس باکس درحال ساخته شدن است و میگه مثل ROG XBOX Ally نیست که توسط کمپانی دیگه ساخته بشه و تو کمپانی مایکروسافت و با همکاری AMD ساخته میشه، سارا باند در ادامه اطمینان داد که تا زمانی که تقاضا برای نوآوری در صنعت وجود داشته باشد، ایکس‌باکس به ساخت سخت‌افزار ادامه خواهد داد.

Xbox President Reconfirms Next-Gen Console Plans, Denies Going Third-Party With Hardware.

دوستان از جاهایی مثل پشت شهرداری و... که کفتر رو رنگ میکنه جا قناری میفروشه کنسول خریدن دسته فابو طرف برداشته احتمالا
وگرنه محاله به این چیزماتیکی که میگید باشه مگه اینکه جای گوشکوب استفاده شه.

بعد کلا یه دسته س میخوای برات ظرف هم بشوره مگه.
خیلی شک دارید انواع و اقسام دسته ثرد پارتی هست اصلا طرح ایکس باکسشو بگیر
خود کنسول و بازیهای انحصاری رو ول کردید چسبیدین به دسته؟😅

"ویژگیهایی مثل تاچ پد ، ارگونومی و چینش دکمه ها ، وجود آداپتیو تریگرها ، Gyro" و همچنین هپتیک فیدبک بازی به بازی تفاوت ایجاد می کنن، سنسور ژیروسکوپ که مال زمان PS3ه در تجربه بازی های مختلف مثل هوی رین یا کیلزون 2 تاثیر داشت، اینکه این امکان وجود داره ولی شما روی PC اونطور که بایدوشاید بازی به بازی ازش استفاده نکنی دلیل بر این نمی شه وجودش برای کسانی که کنسول دارن غیر ضروری باشه، استروبات رو قسمت بشه بازی کنی تا ببینی چقدر امکانات دوال سنس روی تجربه بازی تاثیر مستقیم می ذاره. اینکه بگیم روی این بازی تاثیر می ذاره روی اون یکی نه پس هر کدوم تجربه خودشونو دارن که نشد مقایسه سخت افزاری بیشتر یکی به نعلویکی به میخ زدنه! منم می تونم بگم از دسته تسکو استفاده می کنم تفاوتی با دسته XSX نمی بینم! حالا امکاناتش کمو زیاد باشه توفیری نداره چون "اون چیزی که شما تصور می کنی نقطه ضعفه از نظر من نقطه قوته" این بیشتر واکنش احساسیه تا منطق. چک لیست دادی از امکانات دوال شاک و دوال سنس بعد می گی "به نظرم باید تو این حیطه از تفاوتهای این دو گیم پد صحبت کرد" خب الان به لحاظ فنی خودت داری مقایسه می کنی و کلی تفاوت بین این دو وجود داره توی کامنت خودت. من وارد بحث قوه نمی شم چون @Cloud Strife توضیحات کاملی داد، اگر به لحاظ فنی می خوای بحث کنیم باید سخت افزاری دونه دونه امکانات هر دو دسته رو کنار هم بذاری تا تفاوت ها ابتدا مشخص بشن، بعد می تونیم در مورد "صادق بودنش" با هم بحث کنیم
ویژگی / قابلیتDualSense (PS5)Xbox Wireless Controller (Series X)توضیح و اهمیت
هپتیک پیشرفته (Haptic feedback — Voice coil actuators)✅ دارد❌ ندارد، موتورهای ویبره سنتی (rumble) دوگانهDualSense لرزش‌های دقیق‌تر و جزئی‌تر ایجاد می‌کند (مثل حس گام‌ها یا سطوح مختلف).
تریگرهای تطبیقی (Adaptive triggers — مقاومت متغیر L2/R2)✅ دارد❌ نداردمقاومت ماشه بسته به موقعیت تغییر می‌کند (مثل کشیدن کمان یا گیرکردن ماشه).
میکروفون داخلی و دکمه‌ی Mute✅ دارد❌ ندارد، میکروفون داخلی ندارد (چت از طریق هدست یا دستگاه جدا)چت یا فرمان صوتی بدون هدست، با دکمه‌ی قطع صدا روی دسته.
تاچ‌پد (Touchpad) با کلیک✅ دارد❌ نداردورودی لمسی اضافی برای منوها یا حرکات در بازی‌ها.
اسپیکر داخلی✅ دارد❌ نداردبرای افکت‌های صوتی جزئی مثل صدای آیتم‌ها یا اعلان‌ها.
نوار نور (Light bar) و نشانگر وضعیت✅ دارد❌ نداردنمایش وضعیت بازیکن یا حالت‌های خاص بازی.
حسگر حرکت (6-axis: gyro + accelerometer)✅ دارد❌ نداردبرای کنترل حرکتی در بازی‌های پشتیبانی‌شده.
پورت USB-C✅ دارد✅ دارداتصال و شارژ سریع‌تر نسبت به micro-USB.
جک هدفون 3.5mm✅ دارد✅ دارداتصال هدست سیمی با میکروفون.
باتری داخلی قابل شارژ✅ دارد (لیتیوم داخلی)❌ ندارد (باتری AA یا پک جدا)DualSense شارژی است؛ Xbox به باتری یا پک شارژ نیاز دارد.
دکمه‌ی Share / Create✅ دارد (Create)✅ دارد (Share)ضبط و اشتراک‌گذاری اسکرین‌شات و ویدیو.

خلاصه مهم‌ترین قابلیت‌هایی که DualSense دارد و کنترلر Xbox ندارد:
  • هپتیک پیشرفته (بازخورد لمسی پویا)
  • تریگرهای تطبیقی با مقاومت متغیر
  • میکروفون داخلی و دکمه‌ی قطع صدا
  • تاچ‌پد کلیک‌دار
  • اسپیکر داخلی
  • نوار نور و نشانگر بازیکن
  • حسگر حرکت (ژیروسکوپ و شتاب‌سنج)
  • باتری داخلی قابل شارژ
روی pc همه این موارد قابل استفاده هستن و به لطف شبیه سازها سالهاست که برای تجربه بازیهای ps3، wii، سوییچ و الان ps4 این موارد در دسترس هستن.
========

خب منم که اشاره کردم که استفاده از این ویژگیها بازی به بازی متفاوت هستن.
تو بعضی از بازیها بیشتر حالت نمایشی و اضافه دارن و تو بعضی عامل تعیین کننده.
این بستگی به استودیو و سازنده بازی داره.

منظورم این بود که عنصری مثل ارگونومی و چینش دسته ها برای من خیلی بیشتر از وجود باقی موارد عامل تعیین کننده داره.
این باعث میشه که بعضی از سبکها رو با این و بعضی رو با اون تجربه کنم.

اصلا به بحث vs و... علاقه ای ندارم.
صرفا از تجربه 20 ساله خودم با این دوتا گفتم.

در مورد میکرو سوییچ های Lb Rb اینا اصولا خراب نمیشن فقط ابرویی میشکنه
هر میکروسوئیچ یک محدودیت عمر مشخص داره، شما موس هم که می خری تعداد کلیک مشخصی برای عمر مفیدش مشخص کرده، بعد از استفاده طولانی مدت ضعیف می شه یا از کار میوفته، اینکه می گی اصولا خراب نمی شن خود سازنده هم چنین ادعایی نداره، لاستیک ها هم چنین خاصیتی دارن و در استفاده طولاتی مدت کیفیت سابقشونو از دست می دن، ولی خب لاستیک تعویضش بسیار راحته و نیاز به ابزارو دانش خاصی نداره

طرف کنسول ۸۰۰ دلاری رو میخواد عمودی بذاره رو میز باید پول اضافه بده بعد فاژ حمایت از حقوق مشتری میگیره
اولا ۷۵۰ دلار!!
دوما توی ولایت شما به فروش کنسول ضعیف تر که ۵۰ دلار هم گرونتره چی میگن؟

IMG_20251019_211734_425.jpg

IMG_20251019_211733_686.jpg

هر میکروسوئیچ یک محدودیت عمر مشخص داره، شما موس هم که می خری تعداد کلیک مشخصی برای عمر مفیدش مشخص کرده، بعد از استفاده طولانی مدت ضعیف می شه یا از کار میوفته، اینکه می گی اصولا خراب نمی شن خود سازنده هم چنین ادعایی نداره، لاستیک ها هم چنین خاصیتی دارن و در استفاده طولاتی مدت کیفیت سابقشونو از دست می دن، ولی خب لاستیک تعویضش بسیار راحته و نیاز به ابزارو دانش خاصی نداره
درسته ولی مشکل شایعی نیست

درسته ولی مشکل شایعی نیست
دسته های ایکس باکس واقعا خوش دستن. آنالوگش که شاهکاره. یه سفتی خاصی داره که تو بازیهای شوتر با دقت بیشتری میشه تیراندازی کرد.
حرفت در مورد ابری هم درسته. خیلی زود میشکنه. من اول نسل سری اس خریدم و ۶ ماه باهاش بازی کردم و دوبار ابری عوض کردم.

ps5-xbox-series-x-1536x864.jpg

PS6 and the Next Xbox Are Likely on Track for 2027, Regardless of This Generation’s Outcome​

Whether gamers are ready for the next generation of consoles or not, Sony and Microsoft will go ahead with their plans

بنظرم مقاله جالبی هست و من به شدت
باهاش موافق هستم البته نظر نویسنده است وقت کردین بخونید

PS6 and the Next Xbox Are Likely on Track for 2027, Regardless of This Generation’s Outcome

ی خبر گذاشتیم فوق تخصص تعمیرات تو زمینه همچی هم که اومده اینجا از هرچی ایراد میگیره برو تاپیک مشکلات PS5 والا حالمون بهم خورد بخدا از این همه بغض و کینه

گاهی ادامه دادن یه بحثی با یه نفری توهین به شعور خودته
بعد میگن چرا به ما میگن جهان سومی ... فلان ، جهان سومی بودن به موقعیت جغرافیایی نیست به شعور مردمشه

حالا کاری ندارم
چی شد که یک هو هماهنگ و خودجوش یاد گیم پد Xbox افتادین؟

بعضی از دوستان نیاز داشتن که جو تاپیک خبری ایکس باکس رو تبدیل کنن به تاپیک PlayStation vs Xbox
تا کینه‌ها و نفرت‌های درونیشون رو بروز بدن

و از اون بدتر کسایی هستن که کامنت‌های مزخرف رو میان تایید می‌کنن لایک می‌کنن
تا همچین آدمایی تو این کشور هستن این کشور هیچ وقت درست نخواهد شد

View attachment 397012

PS6 and the Next Xbox Are Likely on Track for 2027, Regardless of This Generation’s Outcome​

Whether gamers are ready for the next generation of consoles or not, Sony and Microsoft will go ahead with their plans

بنظرم مقاله جالبی هست و من به شدت
باهاش موافق هستم البته نظر نویسنده است وقت کردین بخونید

PS6 and the Next Xbox Are Likely on Track for 2027, Regardless of This Generation’s Outcome

اینا اگه ‌میخواستن برن وقت بزارن بخونن که هیتر و ترولر نمی‌شدن
فقط اومدن مسخره بازی کردن

آخرین ویرایش:
گاهی ادامه دادن یه بحثی با یه نفری توهین به شعور خودته
بعد میگن چرا به ما میگن جهان سومی ... فلان ، جهان سومی بودن به موقعیت جغرافیایی نیست به شعور مردمشه

بعضی از دوستان نیاز داشتن که جو تاپیک خبری ایکس باکس رو تبدیل کنن به تاپیک PlayStation vs Xbox
تا کینه‌ها و نفرت‌های درونیشون رو بروز بدن

و از اون بدتر کسایی هستن که کامنت‌های مزخرف رو میان تایید می‌کنن لایک می‌کنن
تا همچین آدمایی تو این کشور هستن این کشور هیچ وقت درست نخواهد شد

اینا اگه ‌میخواستن برن وقت بزارن بخونن که هیتر و ترولر نمی‌شدن
فقط اومدن مسخره بازی کردن
سلام بزرگوار خدای زیاد نیستن ۲ تا ۳نفرن گند زدن به بازیسنتر خبر هم میزارن البته چه خبرهای همه با بغض و کینه من خودم هرکی خبر میزاره البته خبر درست میام لایک میکنم میرم کاریم به کسی ندارم اینا معلوم نیست از کجا یهو گیمر شدن تعریف از خود نیست ماهم از زمان 1988 کنسول داریم بهترین کنسول عمرمم 3DO هست و SNES ( نظر شخصی ) انقدر ادعا نداریم و نبایدهم داشته باشیم تمام کنسول هارم دارم و لذت میبرم آرزوی شادی و سلامتی برای همه دوستان

سلام بزرگوار خدای زیاد نیستن ۲ تا ۳نفرن گند زدن به بازیسنتر خبر هم میزارن البته چه خبرهای همه با بغض و کینه من خودم هرکی خبر میزاره البته خبر درست میام لایک میکنم میرم کاریم به کسی ندارم اینا معلوم نیست از کجا یهو گیمر شدن تعریف از خود نیست ماهم از زمان 1988 کنسول داریم بهترین کنسول عمرمم 3DO هست و SNES ( نظر شخصی ) انقدر ادعا نداریم و نبایدهم داشته باشیم تمام کنسول هارم دارم و لذت میبرم آرزوی شادی و سلامتی برای همه دوستان

از اسم آیدی من و عکس پروفایلم مشخصه
که گیمو از کی شروع کردم
اگر اشتباه نکنم درست بگم فقط من ۳۰ سال سابقه گیمری دارم ، دیگه حساب کن سنم چقدره
هم آتاری رو دیدیم هم میکرو رو داشتیم هم پلی استیشن ۱ و .....

و هم pc داشتیم هم پلی استیشن داشتم هم ایکس باکس داشتم هم نینتندو
در حد اینا نه ادعا داریم نه چیزی
درخت هرچی پربارتر افتاده‌تر

3do در اصل ادامه Philips CD-I بود
یکی از کنسول‌های مورد علاقم همین فیلیپسه

آخرین ویرایش:
حالا چی شده مگه.اون سر در تاپیک هم لطف بفرمایید بزنید فقط حضور دوستان و به به کنان و چه چه کنان پذیرفته میشود
یه چیزم در مورد مطلب اصلی بگم تا دیگه پرونده رو ببندیم.سارا باند در ادامه فرموده اند کههههه "در ادامه اطمینان داد که تا زمانی که تقاضا برای نوآوری در صنعت وجود داشته باشد، ایکس‌باکس به ساخت سخت‌افزار ادامه خواهد داد "
بنابراین از اونجایی که تو همین تاپیک طرفداران ماکروسافت از دسته ی 50 سال پیش xbox حمایت میکنن و اعتقاد دارن نیازی به اضافه کردن تکنولوژیهای جدید و نوآوری جدید نیست و به اصطلاح رایج "همین خوبه،بده بیاد"
بنابراین از مقایسه ی اظهارات سارا و خواسته ی طرفداران ماکروسافت نتیجه میگیریم
ایکس باکس به ساخت سخت افزار ادامه نخواهد داد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or