خبر رسمی سارا باند (رئیس اکس باکس ) : نسل بعدی ایکس باکس با همکاری amd در دست ساخت است

• Thread starter Thread starter 3DO
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

3DO

کاربر سایت
r8UFPGz5AdYiNjew72xfe5.jpg

Xbox President Reconfirms Next-Gen Console Plans, Denies Going Third-Party With Hardware

• Xbox President Sarah Bond has reconfirmed that development for the next-gen Xbox console is currently underway.
  • It is in active development at Xbox in collaboration with AMD instead of being a third-party product like ROG Ally handhelds.
  • She assures that as long as there is demand for innovation in the industry, Xbox will keep building hardware.
سارا باند ( رییس اکس باکس ) گفته
نسل بعدی ایکس باکس درحال ساخته شدن است و میگه مثل ROG XBOX Ally نیست که توسط کمپانی دیگه ساخته بشه و تو کمپانی مایکروسافت و با همکاری AMD ساخته میشه، سارا باند در ادامه اطمینان داد که تا زمانی که تقاضا برای نوآوری در صنعت وجود داشته باشد، ایکس‌باکس به ساخت سخت‌افزار ادامه خواهد داد.

Xbox President Reconfirms Next-Gen Console Plans, Denies Going Third-Party With Hardware.

خوبه پیشرفت کردیم
قبلا میگفتن ماکروسافت در Xbox تخته کرده و دیگه امکان نداره کنسول بسازه اما الان به قابل تعویض بودن باتری دسته گیر میدن

آدم یاد جریانات دوسال اخیر می افته که اول چه رویا های داشتن اما الان با حداقل ممکن شاد اند
جالب اینجاست که اینو نمیبینن که هیچکس نمیتونه روی دسته های ps باتری قلمی بندازه. ولی روی ایکس باکس میشه هم قلمی معمولی استفاده کرد هم ریشاریبل استفاده کرد و هم لیتیوم.
بعد به همچین حق انتخاب واضح و مشتری مدارانه ای، میگن توهم انتخاب ))
خیلی هنر میخاد نقطه قوت رو تبدیل کنی به نقطه ضعف. که دوستان این هنر رو هم تیک زدن.

• Like
  • Smile
Reactions: MyJinx and Terova
من چند باتری دوراسل خریدم، این باتری‌ها ظرف دو ساعت شارژ می‌شوند و یک هفته عملکرد شارژدهی دارند. فوق‌العاده است! شیمی خوبی بین دوراسل و دسته ایکس‌باکس برقرار است، هر دو در کیفیت، به یکدیگر طعنه می‌زنند

جالب اینجاست که اینو نمیبینن که هیچکس نمیتونه روی دسته های ps باتری قلمی بندازه. ولی روی ایکس باکس میشه هم قلمی معمولی استفاده کرد هم ریشاریبل استفاده کرد و هم لیتیوم.
بعد به همچین حق انتخاب واضح و مشتری مدارانه ای، میگن توهم انتخاب ))
خیلی هنر میخاد نقطه قوت رو تبدیل کنی به نقطه ضعف. که دوستان این هنر رو هم تیک زدن.
۴۰ ساله دارم با دسته Xbox بازی می‌کنم هیچ وقت مشکل و دق دقه باتری نداشتم بعد یک عده که تو عمرشان Xbox نداشتن میگن نه!
بابا برید مشکلات کنسول خودتان به سونی گوش زد کنید از هر دوتا کنسول یکیش به خاطر ایستاده قرار دادنش خراب میشه!

زمانی بحث دادن حق انتخاب مطرح و درست هست...
که مایکروسافت بیاد باتری لیتیومی قابل تعویض تو خود کنترل بزاره... و آپشنش این باشه که اگه نخواستید... می تونید باتری قلمی هم استفاده کنید...!!!!

که مایکروسافت بیاد باتری لیتیومی قابل تعویض تو خود کنترل بزاره... و آپشنش این باشه که اگه نخواستید... می تونید باتری قلمی هم استفاده کنید...!!!!
اینطوری قیمت تمام شده کنترلر میره بالاتر و مجبور میشن از کیفیت ساخت که امضای کار مایکروسافت تو ساخت کنترلر هست بزنن
میشه چیزی شبیه دوال شاک یا دوال سنس که هر چند یبار یا مشکل دریفت پیدا می کنه یا ...
من بشخصه به عنوان مصرف کننده این کنترل هم از قیمت هم کیفیت ساخت و هم باتری قلمیش راضی هستم

۴۰ ساله دارم با دسته Xbox بازی می‌کنم هیچ وقت مشکل و دق دقه باتری نداشتم بعد یک عده که تو عمرشان Xbox نداشتن میگن نه!
بابا برید مشکلات کنسول خودتان به سونی گوش زد کنید از هر دوتا کنسول یکیش به خاطر ایستاده قرار دادنش خراب میشه!
دقیقن همینه. مشکل اینا اینه که هیچوقت ایکس باکس نداشتن . فکر میکن هر 6 ماه لیات و ذغالی عوض کردن برای دسته ، یه روتین عادیه. بعد از یک سالم باید برن برد دریفت بندازن و آنالوگ عوض کنن و اگر گیمر باشن باتریشون روهم باید عوض کنن.
اینکه ما میگیم کیفیت ساخت کنترلرهای ایکس باکس دهها برابر سونیه، برای اینها قابل هضم نیست و هیچ ایده ای ازش ندارن. چون تاحالا استفاده نکردن!

کسی که می‌خره خودش انتخاب می‌کنه که بخره
نیاز به ترول کردن و هیت دادن و یا فکت دادن ما نداره طرف

طرف عقل سلیم داره عاقل و بالغه خودش انتخاب می‌کنه چی بخره‌
چرا به خصوص ما ایرانی‌ها فکر می‌کنی بقیه ناقص العقل هستن فقط ما عقلون می‌رسه

و این سلیقه شخصی خودشه و انتخاب خودشه به من و بقیه چیکار داره دخالت کنیم یا بخوایم مسخره کنیم یا چیز دیگه
همونطور که ما یه چیزی رو انتخاب می‌کنیم به خودمون مربوطه

به سلیقه دیگران باید احترام بزاریم
مثلاً طرف با پول خودش میخواد کنسول بخره

حالا می‌خواد باتری بخوره می‌خواد نخوره
ما فضول نیستیم

خود من از اسم آیدیم و عکس پروفایلم مشخصه چه کنسولی رو دوست دارم
از عکس پروفایلم مشخصه که از چه زمانی گیمرم حداقل
ولی خب حالا من این کنسولو دوست دارم دلیل نمیشه که مثلاً کنسول ایکس باکس و نینتندو و هر کنسول دیگه ای بد باشه
هر کسی با هر چی حال میکنه میخره
بره حالشو ببره لذتشو ببره
کنسول بازی اسمش روشه
برای سرگرمیه نه بیشتر

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Big Band
اتفاقا حق انتخاب ماکروسافت به شما میده که انواع مختلف باتری با ظرفیت‌های مختلف میتونی امتحان کنی ولی سونی هیچ حق انتخابی بهت نمیده و باید دم به دقیقه سیم وصل بکنی به کنسول و بری نیم متری کنسول به بازیت ادامه بدی

مطمئنم سونی فن ها نمی دونم شما خیلی راحت برای گیم پد xbox میتونی این وسیله تهیه کنی و دقیقا گیم پدت میشه مثل مال سونی

https://www.digikala.com/product/dk...-باکس-دابی-مدل-tyx-0633-مخصوص-xbox-series-xs/

اینطوری قیمت تمام شده کنترلر میره بالاتر و مجبور میشن از کیفیت ساخت که امضای کار مایکروسافت تو ساخت کنترلر هست بزنن
میشه چیزی شبیه دوال شاک یا دوال سنس که هر چند یبار یا مشکل دریفت پیدا می کنه یا ...
من بشخصه به عنوان مصرف کننده این کنترل هم از قیمت هم کیفیت ساخت و هم باتری قلمیش راضی هستم
شما به عنوان مصرف کننده طبیعیه همه چیز رو از روی ظاهر قضاوت کنی، انالوگی که روی دسته XSX استفاده شده از همون مدلیه که روی دوال شاک و دوال سنس استفاده شده عکس زیر، اینکه شما دریفت نمی گیری بخاطر زمخت بودن! دسته ایکس باکس نیستو عوامل مختلفی در این امر دخیله، دسته ایکس باکس به لحاظ فنی و هزینه از جمله باتری چیزی اضافه نکرده که نسبت به دوال سنسی که چند نسل ازش جلوتره بخواد قیمتی مشابه یا بالاتر داشته باشه، این موارد نه به سلیقه مربوطه، نه به اینکه تصوراتتون چیه، یک سری موارد چه بخواید چه نخواید قابل انکار نیست حتی اگه فن بوی باشید
1000006076.jpg

شما به عنوان مصرف کننده طبیعیه همه چیز رو از روی ظاهر قضاوت کنی، انالوگی که روی دسته XSX استفاده شده از همون مدلیه که روی دوال شاک و دوال سنس استفاده شده عکس زیر، اینکه شما دریفت نمی گیری بخاطر زمخت بودن! دسته ایکس باکس نیستو عوامل مختلفی در این امر دخیله، دسته ایکس باکس به لحاظ فنی و هزینه از جمله باتری چیزی اضافه نکرده که نسبت به دوال سنسی که چند نسل ازش جلوتره بخواد قیمتی مشابه یا بالاتر داشته باشه، این موارد نه به سلیقه مربوطه، نه به اینکه تصوراتتون چیه، یک سری موارد چه بخواید چه نخواید قابل انکار نیست حتی اگه فن بوی باشید
View attachment 396975

از همون زمان دسته پلی استیشن ۳
بعد به خصوص زمان دسته پلی استیشن ۴
هر چی دسته بی‌کیفیت‌تر بود
به خصوص تو فت ها
مثل پلی ۴

دسته‌های ایکس باکس از اولم با کیفیت بود به خصوص نسل هفتیش
بعد نسل ۸
به ضربه مقاوم بود و غیره
حقیقتی بود که غیر قابل انکاره

حالا یکی دسته براش مهمه یکی میگه نه من خود کنسول برام مهمه طراحی کنسول مهمه بازی‌های انحصاریش مهمه
بازم همش برمی‌گرده به سلیقه طرف هرچی می‌خواد میره می‌خره

نمونش مثلاً تو کنسول‌های نسل ۶
خودم شخصاً هم پلی استیشن ۲ داشتم هم ایکس باکس اورجینال
از نظر قدرت سخت افزاری از نظر گیم
از نظر گرافیک از نظر امکانات پلی استیشن ۲ هیچ وقت به پایه ایکس باکس اورجینال نمی‌رسید

هر دوتاشو تجربه کردم
ولی الان مثلاً به من بگن کدومشو انتخاب می‌کنیم برای بازی کردن من بازم پلی استیشن ۲ رو انتخاب می‌کنم
بانک خودم دوتاشو داشتم با اینکه می‌دونم اون قوی‌تره ولی خب انتخاب من پلی استیشن ۲
این شخصی خودمه
دلیل بر بد بودن ایکس باک اورجینال نبود و نیست

ایکس باکس رقیب خوبی بود برای سونی و پلی استیشن
ما خودمون پلی استیشنو می‌شناسیم سونی رو می‌شناسیم
این کمپانی بدون اینکه رقیب داشته باشه واقعاً شرایط سخت میشه برای گیمرها
حدوداً انحصار میشه دیگه

اون کنسولی که هر از هر دو تاش یکیش خراب میشد این بود:
مشکلات سخت افزاری Xbox 360
البته برد فالکنش.
بردهای قبلتر از هر ۲ تا ۲ تاش سه چراغ میشد
هر کی میگه نه تاپیکهای تالار بالا پستهایی که تا سال ۲۰۰۹ اینطوراس بررسی کنه
یادش بخیر گنده های مایکروفن تو‌سایت همه حداقل سه چهار بار این کنسول فوق العاده!!! رو خریده بودن
یه کاربر بود اسمش اشتباه نکنم LEERY، ایشون طبق گفته خودش تا زمان اومدن برد جسپر ۷-۸ تا ۳۶۰ خریده بود!!!
خودم فالکن داشتم دادم تعمیرکار کانال کشید و ۱۲ ولته کردن فن ها رو انجام دادم و...، باز سه چراغ شد.
در مقابل PS3 رو اصلا صبح تا شب روشن میذاشتم باهاش علاوه به بازی فیلم بلوری هم میدیدم اون موقع بود
آخ نگفت تا آخر نسل. فت ۴۰ گیگ هم بود

آخرین ویرایش:
من بعنوان کسی که پلی استیشن رو ترجیح میدم امیدوارم موفق بشن و برگردن به رقابت.

پ.ن: این Rog Ally یخرده بحران هویت داره انگار همزمان هم xbox عه هم ویندوز. یجوری باید این مساله رو حل کنن تو این کنسولی که دارن میسازن
حالا یا کلا لانچ ویندوز رو بیخیال شن یا طریق دیگه ای...

از همون زمان دسته پلی استیشن ۳
بعد به خصوص زمان دسته پلی استیشن ۴
هر چی دسته بی‌کیفیت‌تر بود
به خصوص تو فت ها
مثل پلی ۴

دسته‌های ایکس باکس از اولم با کیفیت بود به خصوص نسل هفتیش
بعد نسل ۸
به ضربه مقاوم بود و غیره
حقیقتی بود که غیر قابل انکاره

حالا یکی دسته براش مهمه یکی میگه نه من خود کنسول برام مهمه طراحی کنسول مهمه بازی‌های انحصاریش مهمه
بازم همش برمی‌گرده به سلیقه طرف هرچی می‌خواد میره می‌خره

نمونش مثلاً تو کنسول‌های نسل ۶
خودم شخصاً هم پلی استیشن ۲ داشتم هم ایکس باکس اورجینال
از نظر قدرت سخت افزاری از نظر گیم
از نظر گرافیک از نظر امکانات پلی استیشن ۲ هیچ وقت به پایه ایکس باکس اورجینال نمی‌رسید

هر دوتاشو تجربه کردم
ولی الان مثلاً به من بگن کدومشو انتخاب می‌کنیم برای بازی کردن من بازم پلی استیشن ۲ رو انتخاب می‌کنم
بانک خودم دوتاشو داشتم با اینکه می‌دونم اون قوی‌تره ولی خب انتخاب من پلی استیشن ۲
این شخصی خودمه
دلیل بر بد بودن ایکس باک اورجینال نبود و نیست

ایکس باکس رقیب خوبی بود برای سونی و پلی استیشن
ما خودمون پلی استیشنو می‌شناسیم سونی رو می‌شناسیم
این کمپانی بدون اینکه رقیب داشته باشه واقعاً شرایط سخت میشه برای گیمرها
حدوداً انحصار میشه دیگه
کوتاه عرض میکنم:
ارگونومی دسته ایکس باکس بهتره با یه امای بزرگ!!! برای بازیای غربی خصوصا فرست پرسون!
یکی مثل من بخواد فقط گیم ژاپنی بزنه هیچ فرقی ندارن
از لحاظ کیفی شما دسته فاب بگیر عمرا به این راحتیا خراب شه اینجا ایرانه برادر دسته فیک میذارن رو دستگاه

• Like
Reactions: sony_boy
حقیقتا یکی از دوستان تعمیرکار دسته هم هست @al2 طبق گفته دوست عزیزمون این دریفت انالوگ توی ایکس باکس خیلی کمتره ولی خب من چون زیاد فیفا میزنم هر سال برام پیش میاد اما خود مهدی گفت این مشکل در ایکس باکس نسبت به ps5 کمتره .ایکس باکس l1 r1 ش میشکنه که بهش میگن ابرویی وگرنه دریفت اونقدرا درش پر رنگ نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or