ساخت Quantum Break بدون حمایت مایکروسافت امکان پذیر نبود

Frobary

Loyal Member
QB_games_teaser.jpg

ظاهرا دلایل انحصاری بودن Quantum Break کم کم دارد نمایان می شود. Matias Myllyrinne از Remedy در مصاحبه ای که با Gamesindustry داشت مشخص کرد کمک های مایکروسافت در به ثمر رسیدن این پروژه بسیار حیاتی بود. او عنوان می کند: "ما از ابتدا به حمایت کامل کمپانی مثل مایکروسافت نیاز داشتیم. به هیچ عنوان و از هیچ راهی امکان نداشت چنین پروژه ای را خودمان به تنهایی انجام می دادیم. رغبت و انگیزه اش را داشتیم ولی اصلا توانش را نداشتیم."

او همچنین در ادامه توضیح می دهد که مایکروسافت با این بازی یک استراتژی را دنبال می کند و یک تجربه منحصر به فرد را برای کنسول جدیدش به ارمغان می آورد و به رمدی این امکان را می دهد تا چیزی را خلق کند که بدون این کمک ها نمیتوانست.

منبع

این بازی یکی از شاهکارترین بازیهای نسل بعد خواهد شد
سو تفاهم نشه من خودم تا اينجا خيلي تحت تاثير قرار گرفتم بنظر خيلي باحال مياد ولي ديگه اينقدر زود بدون اينكه هيچي از داستان يا گيم پلي بدونيم قضاوت نميتونه منطقي باشه.
Alan Wake بازي منحصر به فردي بود خيلي عالي شروع ميشه فوق العاده اتمسفر گيرايي داره اما يه ايراد بزرگ هم داره. اينكه توي جاهايي از بازي خيلي تكراري ميشه اين محيط جنگل رو ميگم يه جاهايي حوصله آدم ديگه سر ميره اگه اين يه مورد رو QB نداشته باشه فكر كنم تجربه بينظيري بشه

آخرین ویرایش:
سو تفاهم نشه من خودم تا اينجا خيلي تحت تاثير قرار گرفتم بنظر خيلي باحال مياد ولي ديگه اينقدر زود بدون اينكه هيچي از داستان يا گيم پلي بدونيم قضاوت نميتونه منطقي باشه.
Alan Wake بازي منحصر به فردي بود خيلي عالي شروع ميشه فوق العاده اتمسفر گيرايي داره اما يه ايراد بزرگ هم داره. اينكه توي جاهايي از بازي خيلي تكراري ميشه اين محيط جنگل رو ميگم يه جاهايي حوصله آدم ديگه سر ميره اگه اين يه مورد رو QB نداشته باشه فكر كنم تجربه بينظيري بشه

خب منم نظر شخصیم رو گفتم و بر پایه حدس و گمان منه.احتمالش هم هست بازی خیلی خوبی در نیاد ولی با توجه به چیزایی که دیدم و شنیدم و خوندم ، این بازی یک عنوان انحصاری AAA برای Xone خواهد بود.از اون بازیهاست که واقعا می ارزه 250 تومن بدم بخرمش.

خب منم نظر شخصیم رو گفتم و بر پایه حدس و گمان منه.احتمالش هم هست بازی خیلی خوبی در نیاد ولی با توجه به چیزایی که دیدم و شنیدم و خوندم ، این بازی یک عنوان انحصاری AAA برای Xone خواهد بود.از اون بازیهاست که واقعا می ارزه 250 تومن بدم بخرمش.
در مورد قيمت هم داري زود قضاوت ميكني بعيد ميدونم كاسب جماعت تو ايران با 250 دست من و تو بازي بده الان ايني كه گفتي قيمت بازي ps3 هستش:d

در مورد قيمت هم داري زود قضاوت ميكني بعيد ميدونم كاسب جماعت تو ايران با 250 دست من و تو بازي بده الان ايني كه گفتي قيمت بازي ps3 هستش:d

وای یعنی دیگه میخوان گرون تر از 250 بدن!! خدا به دادمون برسه:d ولی فکر کنم همین حدودا باشه دیگه( بیشتر از این قیمت اگه بدن واقعا دارن حروم خوری میکنند! )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or