شایعه ساخت God of War 4 لیک شد!

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
God-of-War-4-1.jpg

عکس رسمی نیست​

پس از شایعات اخیر مبنی بر ساخت بخش چند نفره برای عنوان God of War توسط استدیو Santa Monica با لیستی از کارهای رزومه یک انیماتور که به دلایل امنیتی نخواست نامش فاش شود ساخت GOW IV لیک شد.

God-Of-War-4-3.jpg

God-Of-War-41.jpg

در تصویر دوم مشاهده میکنید که ایشان در حال حاضر مشغول کار بر روی Cinematic های GOW IV می باشد, "مسئول انیمیشن های کرکتر ها در Maya".

در تصویر اول نیز میتوانیم تست Cinematic های GOW IV را مشاهده کنیم!

استدیو Motion logic چندی پیش لیستی از کار برای عناوین AAA انونس نشده در وبسایت خود قرار داده بود. منطقی هست که این مورد باید ساخت انیمیشن برای GOW IV باشد. پیش از این نیز سونی اعلام کرده بود که فرنچایز خدای جنگ با پایان GOW3 به کار خود پایان نخواهد داد یا بنوعی کار با این عنوان تمام نشده است که خُب این موضوع خود گواهی بر مشاهده God of War های دیگر خواهد بود. این اولین تایید غیر رسمی است که ما باید انجام دهیم.
با ما باشید, ما اطلاعات جدیدی را در آینده برای شما فراهم خواهیم کرد.
http://gamingbolt.com/resume-leaks-god-of-war-4

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: u.s.a and S0HEIL
بنده خدا داره راست میگه! GOW عملا تموم شدش. بخوان کشش بدن و چمیدونم مثلا یه خدا دیگه بیاد و بره سره یه خدا دیگه و کلا از این چیزا، میشه آب بستن :biggrin1:! حالا کاری به گاف و اینا ندارم، منتها منطقی نیستش. خوده من بشدت از GOWIII نفرت دارم و بدم اومد، اما یه سری از GOW باز ها خیلی از پایانش راضی بودن و ادامه دادنش واقعا خنده دار میشه. میشه مثل حرف MGS5!! همونطور که تو MGS4 تقریبا اکثر نکات روشن شد و خیلی خوب تموم شد، GOW هم به نظر خود من جایی برای ادامه نداره!
خب اون تنفری که از GoW III داری (کلآ توی بازیسنتر خیلی دشمن داره این بازی :دی فکر کنم به خاطر داستانش که یه کم باید بهتر جمع بندی میشد) قابل قبوله ولی خیلی ها رو دیدم که با بازی به شدت حال کردن ! :دی
توی اون یکی تاپیک هم گفتم خودم بیشتر موافق یه IP جدید هستم ولی حیفم میاد سری بازی ای مثل GoW برای همیشه از دست بره ! چه از نظر حال و هواش , چه گیم پلی منحصربفردش. و بازم میگم نیازی نیست محدودیت داشته باشن و فقط خداها رو وسط بکشن :دی اسم بازی "خدای جنگ" هست نه "مبارزه با خدایان" :دی یعنی میشه همین خدای جنگ بره با یه دشمن جدید بجنگه که مثلآ به خاطر زئوس زندانی بوده و بعد از مرگ زئوس آزاد میشه و از این چرت و پرتا :دی مثل سایر بازیها , مثلآ مسترچیف سه گانه Halo رو به زیبایی تموم کرد ولی کلآ بازی تموم نشد و توی Halo 4 ممکنه کلآ با یه دشمن جدید طرف باشیم !

پتانسیل واسه ادامه دادن داره این بازی.مثلا هر خدایی که کریتوس میکشته زئوس زندش میکرده :دی تا وقتی که خود زئوس میمیره.باز میشه خودش رو زنده کنه بالاخره خداس دیگه :دی اما ادامه ندادن این سری واقعا خریت سونی رو نشون میده

من نمیدونم چرا بچه های اینجا جو گیر شدن و تا حرف GoW جدید میاد میان میگن دیگه جا نداره ادامه بدن و باید ولش کنن بره! این همه بازی هست که قرار بود سه گانه بشن اما N گانه شدن و مشکلی هم بوجود نبومد و یا شخصیت های منفی هزاران تا بازی رو میبینیم که هزار دفعه میمیرن و باز زنده میشن و ....

GoW اتفاقا از جمله معدود بازی هایی هست که میشه تا 10 شماره بدون خز شدن ادامه دادش. مشکل دوستان این هست که فکر میکنن اگه GoW ادامه پیدا کنه بازم کریتوس باید بره دنبال خداها بکنه تا انتقام بگیره! اما در صورتی که GoWIV میتونه با دشمن جدید، داستان جدید و حتی شخصیت های جدید به راحتی ادامه پیدا کنه و خز هم نشه.

من که شخصا دوست دارم GoWIV رو توی همین نسل ببینم اما دیگه موضوع انتقام گرفتن از خدایان نباشه! شخصیت های منفی جدید وارد داستان کنن و حداقل از نظر داستانی حسابی بازی رو تغییر بدن. البته بیس و سوژه اصلی داستان که همون اساطیر یونان هست حفظ بشه و فضای High Fantasy اثر از بین نره.

• Like
Reactions: asmail and Kourosh
ادامه داستان نسخه سوم واقعا فکر مسخره ایست.گند میزنه به داستان این سری و ممکنه کلا این سری رو خراب کنه.مگر اینکه شخصیت اصلی کریتوس نباشه و نوادگانش شخصیت اصلی باشن.در کل یه ip جدید بهترین کاره

جون من از این خبرا ندین الان افتدم غش کردم :d.شاید دروغ باشه ولی من خیلی دوست دارم ادامه بدند . واقعا یکی از خاطره انگیز ترین بازیایه عمرمه .
وقتی خبرو دیدم کوپ کردم . واقعا خبر فوق العاده ای بود اگه راست باشه . کلا سونی هرچی انحصاری بده بیرون باید بازی کنی :d
باز یه مقایسه گنجوندین اینجاا . pop از کجا اومد آخه ؟ این کجا و pop کجا :d

خوب همینطور که گفتند این بازی دروغ اول آپریله ولی چند ماه دیگه یک چیزی تو همین مایه ها میبینیم! تایید GOW جدید یا چیزی مرتبط با GOW ! :d
پارسالم اول آپریل گفتند قراره یک DLC برای GOW III بیاد که فایتینگه و این حرفا :d حالا برای خود GOW III نیمد ولی به جاش کریتوس به عنوان DLC وارد یک بازی فایتینگ ( MK ) شد :d
امسالم همچین چیزی خواهد شد :d

بنده خدا داره راست میگه! GOW عملا تموم شدش. بخوان کشش بدن و چمیدونم مثلا یه خدا دیگه بیاد
هنوز خدایان نورث، روم، مصر، چین، هند، ژاپن و.... هستن. خیلی راحت میتونه یه ماجرا با خدایان نورث داشته باشه :x.

من حدس میزنم آخر GOW3 یکی از همین خدایان نورث, ژاپن, مصر و... کریتوس رو برده و مثل گایا توی نسخه دوم برای اهداف خودش مداواش کرده! :دی
The story continues

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or