شایعه ساخت God of War 4 لیک شد!

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
God-of-War-4-1.jpg

عکس رسمی نیست​

پس از شایعات اخیر مبنی بر ساخت بخش چند نفره برای عنوان God of War توسط استدیو Santa Monica با لیستی از کارهای رزومه یک انیماتور که به دلایل امنیتی نخواست نامش فاش شود ساخت GOW IV لیک شد.

God-Of-War-4-3.jpg

God-Of-War-41.jpg

در تصویر دوم مشاهده میکنید که ایشان در حال حاضر مشغول کار بر روی Cinematic های GOW IV می باشد, "مسئول انیمیشن های کرکتر ها در Maya".

در تصویر اول نیز میتوانیم تست Cinematic های GOW IV را مشاهده کنیم!

استدیو Motion logic چندی پیش لیستی از کار برای عناوین AAA انونس نشده در وبسایت خود قرار داده بود. منطقی هست که این مورد باید ساخت انیمیشن برای GOW IV باشد. پیش از این نیز سونی اعلام کرده بود که فرنچایز خدای جنگ با پایان GOW3 به کار خود پایان نخواهد داد یا بنوعی کار با این عنوان تمام نشده است که خُب این موضوع خود گواهی بر مشاهده God of War های دیگر خواهد بود. این اولین تایید غیر رسمی است که ما باید انجام دهیم.
با ما باشید, ما اطلاعات جدیدی را در آینده برای شما فراهم خواهیم کرد.
http://gamingbolt.com/resume-leaks-god-of-war-4

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: u.s.a and S0HEIL
به نظرم سونی اگه میخواد یه Epic دیگه بسازه بهتره اونو با اسم GOW IV نیاره میدان! عملا اینکار هم فرانچایز GOW رو بی ارزش میکنه و زیر سوال میبره و هم اینکه شکست GOW IV رو به وضوح میبینه:دی

من دوست دارم ادامه پیدا کنه چون واقعآ داستانهای یونانی رو خیلی زیبا به تصویر میکشه و البته به شرط اینکه داستانش زیر سوال نره ! اگه قرار باشه یه عنوان دیگه بدن که همه چی تموم باشه ولی داستان نداشته باشه اصلآ به درد نمیخوره !

پ.ن: با حرف ماکان موافقم.

چی میشد شاهزاده پارس رو سونی میخرید میداد دست سانتا مونیکا:d
هیچی گند میخورد تو PoP!:دی

به نظر من بهترین گزینه برای ساخت یه PoP خوب در درجه اول Team ICO و در درجه بعدی ND هست. اولی اگه بسازه یه PoP کاملا احسای همراه با رمنس فراوان (یعنی همونجوری که من دوست دارم) در میاره که توش باید برای نجات جون پرنسس زیبای افسانه ای به جنگ موجودات اساطیری در سرزمین ناکجا آباد بری. یه PoP واقعی!

دومی هم یه Action/Adventure در سطح تیم ملی میسازه که WW رو هم بزاره تو جیب بقلش!

به نظر من درآوردن یه PoP عالی به خلاقیت خاصی میخواد که SM ان رو نداره! البته شایدم من خیلی PoP متفاوتی توی ذهنم هست.

هیچی گند میخورد تو PoP!:دی

به نظر من بهترین گزینه برای ساخت یه PoP خوب در درجه اول Team ICO و در درجه بعدی ND هست. اولی اگه بسازه یه PoP کاملا احسای همراه با رمنس فراوان (یعنی همونجوری که من دوست دارم) در میاره که توش باید برای نجات جون پرنسس زیبای افسانه ای به جنگ موجودات اساطیری در سرزمین ناکجا آباد بری. یه PoP واقعی!

دومی هم یه Action/Adventure در سطح تیم ملی میسازه که WW رو هم بزاره تو جیب بقلش!

به نظر من درآوردن یه PoP عالی به خلاقیت خاصی میخواد که SM ان رو نداره! البته شایدم من خیلی PoP متفاوتی توی ذهنم هست.
من شخصا دوست دارم یه warrior within دیگه ببینم یعنی بزرگترین ارزوی من تو دنیای گیم یه ww دیگست! به نظر من خود montreal ظرفیت اینو داره که اگه بهش فرصت بدن یه تجربه ناب دیگه از این سری خلق کنه ولی خب مسئله یوبی سافته. ولی من بازم معتقدم سانتا مونیکا یه گزینه عالیه.

مازیار من توی WW حس تنهایی که توی یه سرزمین غریب داشتی رو خیلی دوست داشتم. البته گیم پلی و کمبوهاش بی نظیر بودن اما این حس خاص بازی بود که من رو جذاب خودش کرده بود. نمیدونم برای تو چی WW خیلی زیبا بود اما برای من چون ان حس ارجحیت داره خیلی دوست دارم یه PoP با طعم فامیتو اودا رو بچشم.

مازیار من توی WW حس تنهایی که توی یه سرزمین غریب داشتی رو خیلی دوست داشتم. البته گیم پلی و کمبوهاش بی نظیر بودن اما این حس خاص بازی بود که من رو جذاب خودش کرده بود. نمیدونم برای تو چی WW خیلی زیبا بود اما برای من چون ان حس ارجحیت داره خیلی دوست دارم یه PoP با طعم فامیتو اودا رو بچشم.
دقیقا یکی از همونا اون حس تنهایی اغشته به تاریکی بود. قدرت،ترس و اینده ای تاریک و مرموز تو ناکجا اباد در کنار امید،چیزایی بودن که تو ww ادم تجربه میکرد.اودا گزینه خیلی خوبیه بازیهایی که میسازه حس غریبی به ادم منتقل میکنه ولی فکر نمیکنم اونطور که باید حس خشن فضایی مثل ww رو بتونه منتقل کنه از طرفی سانتا مونیکا فضاهای گاتیک رو جالب به تصویر میکشه ولی بازم با همه اینا نباید فراموش کنیم که همون monreal این جو گاتیک رو خلق کرد پس بازم اگه فرصتش رو پیدا کنه میتونه اینکار رو انجام بده ولی خب این فرصت رو ظاهرا فقط سونیه که میتونه فراهم کنه!

برداران PoP دوست :دی هدیه من به شما ...

==============

اصلا و ابدا فک نکنم ND بتونه چیزی شبیه WW رو هم در بیاره ماکان ... میدونی ND تو زمینه Action / Adventure هایی مثه Tomb Raider که برای ساخت Uncharted ازا اون الهام گرفتن خیلی موفق تره ... یه استودیو که نمی تونه تو همه زمینه ها شاخ باشه که :دی

==========

به نظر من PoP رو نباید کش بدن . با تمام علاقه ای که بهش دارم و با تمام عشقی که به پرنس و حتی داهاکا :دی دارم ...
تو Action / Advnture های هم سبک PoP به نظرم باید اول Legacy Of The Kain جدید ساخته بشه به شرطی که خوب ساخته بشه :دی که اگه PoP جدید اومد حداقل یه رقیب هم سبک داشته باشه بخواد رقابت کنه ...

هیچی گند میخورد تو PoP!
یعنی تو فکر میکنی اگر همچین اتفاقی بیوفته سانتا مونیکا میاد POP رو به سبک GOW میسازه ؟! یا اینکه به نظرت توانایی این رو نداره که یک AAA تحویل بده ؟!

بنظر من اگر همچین اتفاقی رخ بده که البته خیلی بعیده, میتونه نقطه عطفی باشه برای نام POP با توجه به توانایی های این استدیو.

اصلا و ابدا فک نکنم ND بتونه چیزی شبیه WW رو هم در بیاره ماکان ... میدونی ND تو زمینه Action / Adventure هایی مثه Tomb Raider که برای ساخت Uncharted ازا اون الهام گرفتن خیلی موفق تره ... یه استودیو که نمی تونه تو همه زمینه ها شاخ باشه که

ND قبلا هم فقط پلتفرمر ساخته بود اما دیدیم که چقدر قشنگ یه Action / Adventure زیبا رو خلق کرد و موفق تر از قبل هم ظاهر شد!

به نظر من ND بلده بازی بسازه!‌ تو هر سبکی وارد بشه بلده کارش رو بکنه.

نه که الان POP به گند کشیده نشده! شماره آخری افتضاح بود.

جدی نگفتم. بیشتر منظورم این بود که SM بیاد وسط تمام PoP تبدیل به یک HnS خالی میشه. در ضمن من این دوتا PoP آخری رو اصلا حساب نمیکنم و فرض میکنم اصلا ساخته نشدن. منظورم سه گانه SoT بود.

اما در مجموع من معتقدم PoP نیاز به جنس خاصی از خلاقیت داره. من فکر میکنم کسی میتونه یه PoP خوب در بیاره که دید خاصی روی گیم پلی و پیوند دادن ان با داستان داشته باشه. از این جهت به نظر من اودا میتونه PoP رو به سمتی ببره که من همیشه دوست دارم.

نظر من اودا میتونه PoP رو به سمتی ببره که من همیشه دوست دارم.
بابا PoP یه عنوان غربیه :دی با یه کارگردان شرقی فک نکنم خوب بشه ...
ND قبلا هم فقط پلتفرمر ساخته بود اما دیدیم که چقدر قشنگ یه Action / Adventure زیبا رو خلق کرد و موفق تر از قبل هم ظاهر شد!

به نظر من ND بلده بازی بسازه!‌ تو هر سبکی وارد بشه بلده کارش رو بکنه.

ND مسلما میتونه موفق باشه اما مسلما گزینه هایی بهتر از ND هستند ... میدونی هم مبارزات PoP خیلی لذت بخشن تو سه گانه بخصوص WW هم پلتفرمر اون که تو همه عنوان ها حتی این آخری لذت بخش بود شرکت های دیگه بیان نمی تونن این توازن رو دوباره ایجاد کنن مثه خود UbiSM ..
میدونی به نظر من باید Ubi Soft Montreal که PoP رو خلق کرد عضوگیری کنه از چند سازنده که تو سبک بازی های H&S خبره اند + یه سری از پلتفرمر ... چون روح PoP رو فقط میتونهUbisoft Montreal توش بدمه ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or