شایعه ساخت God of War 4 لیک شد!

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
God-of-War-4-1.jpg

عکس رسمی نیست​

پس از شایعات اخیر مبنی بر ساخت بخش چند نفره برای عنوان God of War توسط استدیو Santa Monica با لیستی از کارهای رزومه یک انیماتور که به دلایل امنیتی نخواست نامش فاش شود ساخت GOW IV لیک شد.

God-Of-War-4-3.jpg

God-Of-War-41.jpg

در تصویر دوم مشاهده میکنید که ایشان در حال حاضر مشغول کار بر روی Cinematic های GOW IV می باشد, "مسئول انیمیشن های کرکتر ها در Maya".

در تصویر اول نیز میتوانیم تست Cinematic های GOW IV را مشاهده کنیم!

استدیو Motion logic چندی پیش لیستی از کار برای عناوین AAA انونس نشده در وبسایت خود قرار داده بود. منطقی هست که این مورد باید ساخت انیمیشن برای GOW IV باشد. پیش از این نیز سونی اعلام کرده بود که فرنچایز خدای جنگ با پایان GOW3 به کار خود پایان نخواهد داد یا بنوعی کار با این عنوان تمام نشده است که خُب این موضوع خود گواهی بر مشاهده God of War های دیگر خواهد بود. این اولین تایید غیر رسمی است که ما باید انجام دهیم.
با ما باشید, ما اطلاعات جدیدی را در آینده برای شما فراهم خواهیم کرد.
http://gamingbolt.com/resume-leaks-god-of-war-4

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: u.s.a and S0HEIL
خدايي جان كريتوس كه نه جانه گايا (گايا كه مرد) جان زيوس (اخ اونم مرده) پس جان ... اتنا (اي بابا)جونه كيو بگم؟زنو بچشم كه مردن عجب گيري كرديما جان نميدونم كي كي اگه صد عنوان ديگه از god of war بسازن من بازم هركودومو به طور متوسط قايم الزاويه 30 بار ميرم تا تهش
خدا كنه خبر درست باشه:x

ربطش این میتونه باشه که وقتی من GoW 1 رو خریدم و تازه اومده بود پسر عمه ام که خونه ما بود وقتی بازی رو آوردیم همون اولش داخل کشتی از روی یه تخته چوب رد میشیم که زیرش آبه (بگذریم که اولش گیم پلی و حرکات کریتوس خلی خنده دار به نظر میومد وقتی از روی تخته رد میشد کلی خندیدیم) پسر عمه ام گفت بابا اینم شد گیم؟ کاملا از PoP تقلید کردن. ولی بعد نظرش عوض شد. واقعا شاهکار بود. شاهگیم بگیم بهتره.
میبینم که هنوزم کسایی هستن که همچنان به PoP تعصب دارن :d احتمالا GoW بازی نکردن.
شما خبر داشتین که POP از روی ICO ساخته شده؟ شما می دونستین که GOW هم از روی Devil May Cry ساخته شده؟

IV میشه 4 و V میشه 5. زده God of War V :دی. یه ضرب میرن واسه قسمت 5؟ خالی بستن.
فری کجا " V " رو دیدی :دی؟ تو منبع و اینجا که همه جا زده 4 و IV :دی.
این دلیلای تو منو کشته- جدا شهید پرور دلیل میاری=)):)) مردک اینم دلیل بود؟:biggrin1:
باور کن همینه :دی.
شما خبر داشتین که POP از روی ICO ساخته شده؟ شما می دونستین که GOW هم از روی Devil May Cry ساخته شده؟
مورد دوم رو کاری ندارم. اما عزیزم، POP سال 1989 عرضه شده. بعد اصلا ICO چه ربطی به POP داره؟
من Prince of Persia: The Sands of Time رو گفتم که سال 2003 منتشر شد. ICO هم سال 2001 منتشر شد. اگه بخوام عقب تر برگردم بازیش درواقع داشت برای PSOne ساخته می شد.
منم میگم از سال 89 POP بوده. پس اگه بحث تقلید و اینا هم پیش بیاد، همه از POP تقلید کردن.

آخرین ویرایش:
مورد دوم رو کاری ندارم. اما عزیزم، POP سال 1989 عرضه شده. بعد اصلا ICO چه ربطی به POP داره؟
من Prince of Persia: The Sands of Time رو گفتم که سال 2003 منتشر شد. ICO هم سال 2001 منتشر شد. اگه بخوام عقب تر برگردم بازیش درواقع داشت برای PSOne ساخته می شد.

فری کجا " V " رو دیدی :biggrin1:؟ تو منبع و اینجا که همه جا زده 4 و IV :biggrin1:.
یه عکس نسبتاً درب و داغون دیدم که نوشته God of V War :دی. اون V افتاده پشته of یعنی!.
عکسهای پست اول هم که هیچ رقمه دیده نشد.

ویرایش:
ظاهراً چشمام آلبالو گلایس چینده :دی:

08481996823014975303.jpg

این بازی سه گانه است اگه بخوان چهارشم بسازن یه گاف بزرگ از سوی سونی!!:))
موافقم ! سونی نباید از این گاف ها و سوتی های بزرگ بده تا بی آبرو بشه ! جرج لوکاس بیچاره هم برای همین خونه نشین شد دیگه ! اول یه سه گانه Star Wars ساخت و بعد سه تا نسخه دیگه هم ساخت و گاف داد بی آبرو شد ! :(

موافقم ! سونی نباید از این گاف ها و سوتی های بزرگ بده تا بی آبرو بشه ! جرج لوکاس بیچاره هم برای همین خونه نشین شد دیگه ! اول یه سه گانه Star Wars ساخت و بعد سه تا نسخه دیگه هم ساخت و گاف داد بی آبرو شد ! :(
بنده خدا داره راست میگه! GOW عملا تموم شدش. بخوان کشش بدن و چمیدونم مثلا یه خدا دیگه بیاد و بره سره یه خدا دیگه و کلا از این چیزا، میشه آب بستن :دی! حالا کاری به گاف و اینا ندارم، منتها منطقی نیستش. خوده من بشدت از GOWIII نفرت دارم و بدم اومد، اما یه سری از GOW باز ها خیلی از پایانش راضی بودن و ادامه دادنش واقعا خنده دار میشه. میشه مثل حرف MGS5!! همونطور که تو MGS4 تقریبا اکثر نکات روشن شد و خیلی خوب تموم شد، GOW هم به نظر خود من جایی برای ادامه نداره!

• Like
Reactions: VahiD_ST
درود
به نظر من اگه سونی یه GOD OF WAR دیگه نسازه تو این نسل خیلی خره:d(حتماٌ میسازهb-))
چون این همه هزینه کرده واسه موتور شماره 3 بازی اونوقت ولش کنه واسه کی سونی از پول بدش نمیاد که میاد؟:d

سونی چندین بار نشون داده اگه بخواد عنوانی رو ادامه بده هر جوری هم که شده ادامه می ده، اگه فقط دلایل شما واسه Fake بودن خبر باقی نموندن هیچ خدایی باشه، مسلما می تونن مثل اسپین آف های نسخه ی PSP یه فلشبک درست حسابی بزنن. :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or