شایعه ساخت God of War 4 لیک شد!

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
God-of-War-4-1.jpg

عکس رسمی نیست​

پس از شایعات اخیر مبنی بر ساخت بخش چند نفره برای عنوان God of War توسط استدیو Santa Monica با لیستی از کارهای رزومه یک انیماتور که به دلایل امنیتی نخواست نامش فاش شود ساخت GOW IV لیک شد.

God-Of-War-4-3.jpg

God-Of-War-41.jpg

در تصویر دوم مشاهده میکنید که ایشان در حال حاضر مشغول کار بر روی Cinematic های GOW IV می باشد, "مسئول انیمیشن های کرکتر ها در Maya".

در تصویر اول نیز میتوانیم تست Cinematic های GOW IV را مشاهده کنیم!

استدیو Motion logic چندی پیش لیستی از کار برای عناوین AAA انونس نشده در وبسایت خود قرار داده بود. منطقی هست که این مورد باید ساخت انیمیشن برای GOW IV باشد. پیش از این نیز سونی اعلام کرده بود که فرنچایز خدای جنگ با پایان GOW3 به کار خود پایان نخواهد داد یا بنوعی کار با این عنوان تمام نشده است که خُب این موضوع خود گواهی بر مشاهده God of War های دیگر خواهد بود. این اولین تایید غیر رسمی است که ما باید انجام دهیم.
با ما باشید, ما اطلاعات جدیدی را در آینده برای شما فراهم خواهیم کرد.
http://gamingbolt.com/resume-leaks-god-of-war-4

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: u.s.a and S0HEIL
همه ی شایعه ها به هم می خوره.GI شماره ی بعد ادامه ی یه سری را معرفی می کنه که خیلی ها منتظرشن.تو همون تاپیک یه مجله فکر کنم فرانسوی هم نوشته که مربوط به انحصاری های سونی می شه.این هم از این.همه چی بهم می خوره.
فقط امیدوارم اگر GOW بعدی تایید بشه,یوبی سافت خودشو یه تکونی بده یه POP درست و حسابی بده بیرون برای مقابله.

می تونيد برامون بگيد ربط GOW و POP چيه؟

ربطش این میتونه باشه که وقتی من GoW 1 رو خریدم و تازه اومده بود پسر عمه ام که خونه ما بود وقتی بازی رو آوردیم همون اولش داخل کشتی از روی یه تخته چوب رد میشیم که زیرش آبه (بگذریم که اولش گیم پلی و حرکات کریتوس خلی خنده دار به نظر میومد وقتی از روی تخته رد میشد کلی خندیدیم) پسر عمه ام گفت بابا اینم شد گیم؟ کاملا از PoP تقلید کردن. ولی بعد نظرش عوض شد. واقعا شاهکار بود. شاهگیم بگیم بهتره.
میبینم که هنوزم کسایی هستن که همچنان به PoP تعصب دارن :d احتمالا GoW بازی نکردن.

می تونيد برامون بگيد ربط GOW و POP چيه؟

آقا جان من سعي كن ديگه همچين مقايسه اي نكني:d

ربطش این میتونه باشه که وقتی من GoW 1 رو خریدم و تازه اومده بود پسر عمه ام که خونه ما بود وقتی بازی رو آوردیم همون اولش داخل کشتی از روی یه تخته چوب رد میشیم که زیرش آبه (بگذریم که اولش گیم پلی و حرکات کریتوس خلی خنده دار به نظر میومد وقتی از روی تخته رد میشد کلی خندیدیم) پسر عمه ام گفت بابا اینم شد گیم؟ کاملا از PoP تقلید کردن. ولی بعد نظرش عوض شد. واقعا شاهکار بود. شاهگیم بگیم بهتره.
میبینم که هنوزم کسایی هستن که همچنان به PoP تعصب دارن :d احتمالا GoW بازی نکردن.
ربطش به اینه که یه زمانی این سبک کاملا در اختیار pop بود.در ضمن,من gow را بازی کردم.pop های جدید را هم نگفتم,اما برای من و خیلی های دیگه صد تا GOW هم به پای POP:WW نمی رسن.
دوستانی هم که می گن خالی بندیه یه نگاه به پست بالاییم بندازند.تا حالا هر موقع شایعه ها همدگیری کامل کردن,شایعه درست بوده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or