ساخت Crysis 3 بستگی به موفقیت شماره 2 دارد.

slipkboy

Apollo 13
Loyal Member
crysis-21.jpg

چند روزی هست که اخبار زیاد و مصاحبه های جنجالی فراوانی رو پیرامون این عنوان می خوانید.
امروز نیز طی خبری در سایت CVG آقای سوات یرلی (کوات یرلی؟ این مردم ترکیه چقدر اسماشون سخته) سخنان جالبی در مورد نسخه سوم بازی Crysis داد. او به این خبر گزاری گفت " ما می خواهیم شماره سوم این بازی را بسازیم اما همه چیز به موفقیت نسخه دوم باز می گردد." همچنین افزود"ما حتی حدود داستان شماره سوم را نیز مد نظر گرفته ایم اما باز هم می گوییم که همه چیز به موفقیت شماره دوم باز می گردد"
او در مورد یکی از این عوامل که منجر به ساخت سومین شماره می شود این گونه پاسخ داد" یکی از عواملی که ما را ترقیب به ساخت شماره های بیشتری از Crysis می کند این است که شماره دوم در حدود بازی Call of Duty : Black Ops بفروشد"
البته نمی توان از سخنان ماه نوامبر آقای ناتن کاماریلو نیز چشم پوشی کرد . ایشان در مصاحبه ای گفتند" کرایتک برنامه طولانی مدتی برای ساخت دنباله های Crysis دارد"
یرلی در ادامه مصاحبه گفت"ما توانایی های زیادی داریم و نمی خواهیم محدود به یک سبک (شوتر) بمانیم. ما می خواهیم خلاقیتمان را در سایر ژانر ها نیز گسترش دهیم"
با تشکر از VG247 بابت قرار دادن خبر از سایت پالایه شده CVG
لینک منبع

• Like
Reactions: Kasra-M and u.s.a
کیفیت چیش؟ این بازی رو PC همیشه لیدر بوده، ماشالا Haze هم اگر رو PC بود گرافیکش میشد یه چیز تو همین مایه ها! بحث گرافیک شد، همه چیز هم گرافیک نیست!! چون در مورد این بازی فقط همین به ذهنم رسید!

اونوقت شما از داستان بازی خبر داری دیگه؟
و گیم پلی به اون سریعی و زیبایی رو هم که اشغالی بیش نمیدونی که میگی همه چیز گرافیک نیس؟

از نظر گیم پلی که خیلی پیشرفت کرده و واقعا لذت بخش شده
داستان هم که از نویسنده بازی معلومه یه چیز توپ از اب درمیاد
گرافیک هم که عالیه

حالا چی کم داره این بازی خدا بهتر میدونه

دوستانی که طرفدار COD مخصوصا BLACK OPS یا KILLZONE هستند الکی نیان بازی رو تخریب کنن و پیش بینی های من دراوردی از خودشون در کنن.
این بازی هرچی باشه از COD کمتر نیست که بعضی دوستان میان میگن این به پای اون نمی رسه و از این حرف های کلیشه ای.باید دو ماه کمتر صبر کرد و دید نتیجه چی میشه...(که معلومه چی میشه:d)

كرايسز با اون عظمت گرافيك و جزئيات يه بازي تقريبا سندباكس و اپن وُرد هست !!

اين حجم از كيفيت بازي و اين محيط ...
واقعا هيچ بازي اي در اين سطح تا به حال ساخته نشده !
به جرات گفتما !!!
حتي در مقابل شماره يكش !
بگذريم از RDR

بابا بلك آپس فقط گيم پلي داشت ...
چرا هيچكس قبول نميكنه؟ :d
نه محيط نه گرافيك نه جزئيات

---------------------------------------------

هيچ چيز cod به پاي كرايسز نميرسه مگه گيم پلي كه اونم دو ماه ديگه معلوم ميشه دنيا دست كيه ...

کیفیت چیش؟ این بازی رو PC همیشه لیدر بوده، ماشالا Haze هم اگر رو PC بود گرافیکش میشد یه چیز تو همین مایه ها! بحث گرافیک شد، همه چیز هم گرافیک نیست!! چون در مورد این بازی فقط همین به ذهنم رسید!

جدا از گرافيك حتي كيفيت گيم پلي بازي هم خيلي عالي بود.قابليت هاي بازي هم خيلي خوب بودن كه ميشه از استفاده از وسايل نقليه گرفت تا استفاده از ات و اشغالها و جعبه هايي كه اطرافته و حتي قطع كردن درختها كه توي بحث گيم پلي براي كشتن دشمن خيلي به دردت ميخورد.تنوع مراحل هم كه عالي بود و............(البته من منظورم نسخه يك بازي بود كه قطعا نسخه دو هم با حفظ ويژگيها چيزهاي جديدي رو هم اضافه ميكنه).ديگه مگه قراره يه بازي چي داشته باشه كه كرايسيس نداره.يه مولتي كم داشت كه اون رو هم اضافه كردن
همه ميگن ما اگه فلان بوديم و پشملان ميتونستيم فلان گرافيك رو داشته باشيم.ولي مهم عمل كردنه كه كرايسيس اين كارو انجام داده.حالا شما باز بگو Haze و امثال اينها اگه رو پي سي بود ميتونست گرافيكي در حد كرايسيس داشته باشه:-j

الان یه خبر خوندم تو گیم اسپات که COD BO حدود 20 میلیون نسخه ازش شیپ شده.
حالا این یارو میگه امیدوارم فروش بازیم درحد BO بشه!خب معلومه که داره چرت میگه دارین سنگ کیو به سینه میزنین!

تا بازی منتشر نشه چیزی معلوم نمیشه ولی عمرا !!!

BO نام "پولساز" Call Of Duty رو به دوش می کشید هر چند اصلا در حد این سری نبود ولی همه میدونن بعد MW وضعیت میزان معروفیت این سری و در نتیجه فروش بازی چی شد !!

کلا توقوِ دور از انتظاریه ولی حداقل برای من این مهمِ که بازی با درصد بسیار بالایی گیم خیلی خوبی از آب در میاد .

الان یه خبر خوندم تو گیم اسپات که COD BO حدود 20 میلیون نسخه ازش شیپ شده.
حالا این یارو میگه امیدوارم فروش بازیم درحد BO بشه!خب معلومه که داره چرت میگه دارین سنگ کیو به سینه میزنین!
سنگ یرلی رو به سینه میزنیم.:d
این حرفش درسته یه کم اغراق آمیز هست، اما میشه از این حرف به این نتیجه رسید که Crytek چشم به فروش بالای بازی بسته، نه اینکه عینا بیاد مثل BO بفروشه.
در واقع این حرف یرلی دو پهلو بوده.;)

Crysis2 موفق خواهد حتی بیشتز KZ3 .

از نظر فروش اگه نباشه جای سوال داره داره برای 3 پلتفرم میاد تازه کلی جنجال هم به پا کرده همه میخوان بازی کنن ببینن این همه صحبت سر چی بوده .;) اما فروش چی به ما میرسه .:|

در آخر هم مهم خود بازی ها هستن .;)

شما مهندس شبکه ای یه 2 2 تا 4 تای ساده حساب کن که halo روی یه کنسول خیلی بیشتر از call of duty : hype of war فروش کرده crysis شاید بتونه در حد این بازی بفروشه ولی بیشتر اصلا امکان نداره چون همونجور که گفتم hype is energy drink :d الان این سازنده با این بازی و خبراشون دیگه زدن تو نخ red bull کلا ! هر چیزی حدی داره وقتی اینا زیاد از یه بازی خبر درز کنند انتظارات میره بالا و بعدا با کله سقوط میکنند !

Hype%20MFP%20Energy%20Drink%20II.jpg
دوست عزیز خواهشا از این حرف ها نزن!!
تا اونایی که من می دونم call of duty روی ۳۶۰ هم پرفروش ترین بازی هست!!

دوست عزیز خواهشا از این حرف ها نزن!!
تا اونایی که من می دونم call of duty روی ۳۶۰ هم پرفروش ترین بازی هست!!

امارشو میدین لطفا....... چون من اطلاعی ندارم.... .

البته این تیکشو که گفتن HYPE راس گفته دیگه.باید قبول کنیم COD خدای HYPE

امارشو میدین لطفا....... چون من اطلاعی ندارم.... .

البته این تیکشو که گفتن HYPE راس گفته دیگه.باید قبول کنیم COD خدای HYPE
من خودم هم الان نمی تونم آمار دقیق بدم.اما اګر ګشتم شاید اینجا هم ګذاشتم!!!
اما همین آمار npd رو شما بری ببین متوجه می شی.(می تونی توی wikipedia سرچ کنی)
در ضمن آمار منطقه پال هم کاملا واضحه!!!
آخه این که cod پرفروش ترین بازی هر پلتفرمی(منظورم ps3 و 360) هست خیلی تابلوه!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or