ساخت Crysis 3 بستگی به موفقیت شماره 2 دارد.

slipkboy

Apollo 13
Loyal Member
crysis-21.jpg

چند روزی هست که اخبار زیاد و مصاحبه های جنجالی فراوانی رو پیرامون این عنوان می خوانید.
امروز نیز طی خبری در سایت CVG آقای سوات یرلی (کوات یرلی؟ این مردم ترکیه چقدر اسماشون سخته) سخنان جالبی در مورد نسخه سوم بازی Crysis داد. او به این خبر گزاری گفت " ما می خواهیم شماره سوم این بازی را بسازیم اما همه چیز به موفقیت نسخه دوم باز می گردد." همچنین افزود"ما حتی حدود داستان شماره سوم را نیز مد نظر گرفته ایم اما باز هم می گوییم که همه چیز به موفقیت شماره دوم باز می گردد"
او در مورد یکی از این عوامل که منجر به ساخت سومین شماره می شود این گونه پاسخ داد" یکی از عواملی که ما را ترقیب به ساخت شماره های بیشتری از Crysis می کند این است که شماره دوم در حدود بازی Call of Duty : Black Ops بفروشد"
البته نمی توان از سخنان ماه نوامبر آقای ناتن کاماریلو نیز چشم پوشی کرد . ایشان در مصاحبه ای گفتند" کرایتک برنامه طولانی مدتی برای ساخت دنباله های Crysis دارد"
یرلی در ادامه مصاحبه گفت"ما توانایی های زیادی داریم و نمی خواهیم محدود به یک سبک (شوتر) بمانیم. ما می خواهیم خلاقیتمان را در سایر ژانر ها نیز گسترش دهیم"
با تشکر از VG247 بابت قرار دادن خبر از سایت پالایه شده CVG
لینک منبع

• Like
Reactions: Kasra-M and u.s.a
اگه اشتباه نکنم دو میلیون رو pc فروختن. اگه بازم هوای pcگیمرا رو داشته باشن که خب بازم این دو میلیون رو روی Pc میفروش و حداقل میتونن تجربه bc2 رو روی pcتکرار کنن.ولی فعلا که حتی یه دمو از نسخه pc نشون ندادن.(دموی e3 برا 360 بود!)

این حرفهای یرلی چند تا چیز رو میرسونه:

1. Crysis 3 ساخته میشه. (چون از همین حالا دارن براش برنامه ریزی کردن).
2. به فروش بالای بازی امیدوار بسیار زیادی دارن (بازی بیشتر از 3 میلیون بفروشه).
3. احتمالا نسخه سوم دیگه FPS نیست!!

• Like
Reactions: Loghman
آخه چند نفر آدم حسابی مثل من و چند نفر دیگه اونوقت بهشون میخنده ! :d
دوستِ خوبم حرفِ حق رو هم اگر با لحنِ بد بگی بی تاثیر میشه. با کلیاتِ صحبتت موافقم ولی اینقدر تند گفتنش لزومی نداره ها. :)
راستی : حرف C تو زبانِ ترکی استانبولی همون ج خودمونه و جوات هم همون معادلِ جواد میشه.
در موردِ موضوعِ تاپیک هم :
واقعا دارن زیاده روی میکنن تو خبر دادن. فکر کنم قبل از مصاحبه های اخیر عده بیشتری نظر مساعد روی این بازی داشتن ولی مصاحبه های زیاد و ادعا هائی که واقعا لزومی نداشت موجب شده یه سری بحثِ بی نتیجه و مقایسه با بازیهای بزرگ دیگه پیش بیاد که به هر حال موجب دو دستگی و اختلاف نظر بین گیمر ها میشه در حالت عادی فکر کنم همه ی گیمر ها و FPS بازها منتظرِ این عنوان هستن ولی این موضع گیری ها.... نمیدونم... امیدوارم بازیه خوبی از آب در بیاد ( نه فقط از نظرِ گرافیک که مطمئنا عالی خواهد بود بلکه از نظر گیم پلی هم عنوانِ قبلی رو ارتقا داده باشن)

• Like
Reactions: u.s.a
بابا هیلو با هیلوییش نتونست قد BO بفروشه ، اونوقت خز شما میخواد این کارو کنه ؟!
زرشک میدونی چیه ؟ دِ نمیدونی که ازین توهمات میزنی دیگه ... :دی
من فک کنم سرجمع حدود 5 تا ماکزیمم 6 میلیون نسخه تو چند سال بتونه بفروشه ، تازه اگه خیلی شاخ باشه امتیازاش ...

• Like
Reactions: ArianUndead
زرشک میدونی چیه ؟ دِ نمیدونی که ازین توهمات میزنی دیگه ... :biggrin1:
من فک کنم سرجمع حدود 5 تا ماکزیمم 6 میلیون نسخه تو چند سال بتونه بفروشه ، تازه اگه خیلی شاخ باشه امتیازاش ...
شما مهندس شبکه ای یه 2 2 تا 4 تای ساده حساب کن که halo روی یه کنسول خیلی بیشتر از call of duty : hype of war فروش کرده crysis شاید بتونه در حد این بازی بفروشه ولی بیشتر اصلا امکان نداره چون همونجور که گفتم hype is energy drink :d الان این سازنده با این بازی و خبراشون دیگه زدن تو نخ red bull کلا ! هر چیزی حدی داره وقتی اینا زیاد از یه بازی خبر درز کنند انتظارات میره بالا و بعدا با کله سقوط میکنند !

Hype%20MFP%20Energy%20Drink%20II.jpg

زرشک میدونی چیه ؟ دِ نمیدونی که ازین توهمات میزنی دیگه ... :دی
تو دوباره پریدی وسط صحبت.:d
خدا نکنه تو با یه چیزی بد بشی، اونوقت جد و آبادشو میاری جلوش.:d
این کجاش خزه؟
به جان شات گانم وقتی بازی اومد و اگه آمار بگیرن مشخص میشه اولین نفری که نسخه اوریجینال PS3 این بازیرو خریده خودت هستی. lol...:d
تازه 2 روز بازی می کنی یه دفعه میگی، اَه... بابا. گرافیکش حال نداد، می خوام رو PC بازی کنم. اونوقت میری بازیرو رو PC میزنی از فرط لذت دیگه کنسول رو میزاری کنار.
:d:d:d:d:d:d:d=))=))=))=))=))=))=))=))=))
اوفیش راحت شدم:d

• Like
Reactions: u.s.a
کرایسیس عنوان کوچکی نیست که شما به فروش بالای آن امیدوار نیستید.من بهتون قول میدم که به راحتی یکی از پرفروشترین ها خواهد شد. و کرایسیس 3 هم چه نسخه 2 فروش کند چه نکند ساخته خواهد شد.

او در مورد یکی از این عوامل که منجر به ساخت سومین شماره می شود این گونه پاسخ داد" یکی از عواملی که ما را ترقیب به ساخت شماره های بیشتری از Crysis می کند این است که شماره دوم در حدود بازی Call of Duty : Black Ops بفروشد
به همین خیال باش-
عمرا بتونه از نظر فروش به گرد پای call of duty برسه.

به همین خیال باش-
عمرا بتونه از نظر فروش به گرد پای call of duty برسه.

حالا مثلا فروش فلان بازي زياد باشه ولي كيفيت نداشته باشه ميخواي چيكار.
cod.bo با اين كه اين همه فروش داشت ولي لياقت يك سوم اون همه فروش رو هم نداشت در حالي كه ممكنه براي كرايسيس دقيقا برعكس اين اتفاق بيفته
مهم و مهم و مهم كيفيت بازي هست كه در اين مورد فكر نمكينم كرايسيس چيزي كم داشته باشه

یه نظر من نمیشه به این راحتی گفت محاله به گرد پای BO نرسه. . .
گرافیک بازی همونطور که از دموی بازی هم معلومه خوبه داستان بازی هم Richard K Morgan نوشته که نویسنده خوش نامیه,شرکت سازنده Crytek که با ساخت Far cry 1 و Crysis فکر کنم ثابت کرده بازی بد بیرون نمیده.
بازی که فروش بالا داره جدا از تبلیغات یک سری معیار داره که باید دید Crysis 2 از این ویژگی ها برخوردار هست یا نه. . .
به نظر من که هست و فروش بالای این نسخه بعید نیست. . .

از حرفهايي كه ميزنن مشخصه كه فعلا با خودشون درگيرن:d
ولي به نظرم ميتونه فروش خوبي داشته باشه اما نه در حد COD.BO.اما مهم كيفيت بازي هست كه صددرصد اين عنوان رو قورت ميده!
کیفیت چیش؟ این بازی رو PC همیشه لیدر بوده، ماشالا Haze هم اگر رو PC بود گرافیکش میشد یه چیز تو همین مایه ها! بحث گرافیک شد، همه چیز هم گرافیک نیست!! چون در مورد این بازی فقط همین به ذهنم رسید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or