ساخت Call Of Duty جدید به صورت رسمی تایید شد!

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
کمپانی Activision دقایقی قبل اعلام کرد، شماره جدید از سری محبوب Call Of Duty در پاییز امسال منتشر خواهد شد.

Activision در ادامه تایید کرد، ساخت این شماره بر عهده استودیو Treyarch خواهد بود.
" یک بازی هیجان انگیز جدید از یکی از بهترین سازنده های ما"

4jdqz9sg3tf7kdmqb3ze.jpg

استودیو Treyarch در کارنامه خود عنوان World at War و سری Black Ops را دارد و حال باید منتظر ماند و دید که Call Of Duty جدید، ادامه یکی از عناوین قبلی خواهد بود یا این استودیو مشغول ساخت سری جدیدی است.

قابل ذکر است که این عنوان، اولین بازی استودیو Treyarch خواهد بود که با توجه به برنامه های جدید Activision، سه سال برای مراحل توسعه و ساخت آن زمان صرف شده است.

منبع

AW گيم پلي فوق العاده اي داشت فقط داستان به شدت كليشه اي و صحنه هاي سينمايي هم در حد نام COD نبودن
در مجموع يك عدد CODـه خوب و دلچسب بود
نسخه بعد هم اميدوارم بره به دوران WWكه حالم از دنياي مدرنيزه بهم ميخوره

کلا من فرمول لذت بردن از Call Of Duty و Assassin's Creed رو پیدا کردم.هر سه شماره یک نسخه رو بازی میکنم.کاملا هم لذت میبرم.الان مثلا نسخه بعدی Assassin's Creed رو قراره بازی کنم:d

تو‌زمینه ی داستان نویسی و‌ روایت داستان تری ارک بهترین شوتر ساز دنیاست ادامه یwaw میتونه یه شاهکار بشه در حد MW تو‌نسل قبل چون هم تری ارک دیگه کاملا با تجربه شده و به بلوغ رسیده هم بازی سه ساله در حال ساخته و احتمالا اولین cod کاملا نسل بعدیه در کل خیلی راحت میشه گفت مورد انتظار ترین cod این چند سال اخیره به شدت در انتظار یه نمایش طوفانی ترجیحا محیط برفی :dازش تو کنفرانس مایکرو هستیم:bighug:

یکسری ها طوری از cod مینالن که انگار خودشون اصلا نمیخردشون کلا هر سال میاد یک کمپین 6 7 ساعته که بیشتر نداره دیگه اینقدر میگید تکراری شده !
به شخصه امیدوارم این نسخه از دوران مدرن سلاح های فضایی دابل جامپ اینجور چیزای تخیلی بکشن بیرون به یک جنگ های به دور از تخیلی فکر کنند و انشالله که bo iii نباشه که خیلی ضده حاله علارقم اینکه نسخه اولش بهترین cod برای من هست نسخه دومش با همین ghost هیچ فرقی نداره

یکسری ها طوری از cod مینالن که انگار خودشون اصلا نمیخردشون کلا هر سال میاد یک کمپین 6 7 ساعته که بیشتر نداره دیگه اینقدر میگید تکراری شده !
به شخصه امیدوارم این نسخه از دوران مدرن سلاح های فضایی دابل جامپ اینجور چیزای تخیلی بکشن بیرون به یک جنگ های به دور از تخیلی فکر کنند و انشالله که bo iii نباشه که خیلی ضده حاله علارقم اینکه نسخه اولش بهترین cod برای من هست نسخه دومش با همین ghost هیچ فرقی نداره
:|
اون یکسری که میگید FAN اصلی بازین و از این که بازی مورد علاقشون به گند:-& کشیده شده به شدت شاکی اند)x.به امید بهتر شدن:|

این استودیو کازش حرف نداره بازیهاش عاللی هستن خصوصا مد زامبی که من یکی رو کلی سرگرم کرد
یکم تو بحث هوش مصنوعی مشکل دارن

:|
اون یکسری که میگید FAN اصلی بازین و از این که بازی مورد علاقشون به گند:-& کشیده شده به شدت شاکی اند)x.به امید بهتر شدن:|

کلا بحثی به فن ها یا غیر فن های بازی ندارم ولی هر بازی مخصوصا این فرانچایز های سالیانه بعد از یک مدت چار افت میشن که خیلی طبیعی هست ولی الان اکتیویژن سیاست هاشو تغیر داده بازه زمانی ساخت بازی رو به 3 سال رسونده فرصت خلق ایده های جدید رو به سازنده ها داده تو موتور گرافیکی بازی خیلی بهبود انجام داده.یادمون نره این افتی هم که این سری دچارش شد بیشتر یکمش به خاطره استدیو IW بود که خیلی از اعضای اصلیش جدا شدن مشکلات زیادی برای فرانچایز درست کرد . ویژگی که cod داره باعث میشه هر سال جذابیت های خاص خودش رو داشته باشه داستان مستقلی داره هر قسمتش الان نزدیک به ده نسخه ازش ارایه شده همه دنباله هم نیستند همین مسله باعث میشه هر سال فرصت اشنا شدن به داستان های جدید رو داشته باشیم.

کلا کسی به خاطر Single player این بازی رو نمی گیره، حداقل خیلی وقته اینجوری شده. من به عنوان کسی که از شماره اول بازی رو می گرفتم تا Black Ops 1 بیشتر ادامه ندادم. از رو Modern warfare 2 هم پریدم. اصل multi بازی هست که خیلی خیلی خیلی تکراری شده.

ببخشيد اما بعضي ها دوست دارن فقط ايراد بزارن ها:|من خودم هر دفعه cod رو بازي كردم حال هم كردم اين كه كمي پس رفت داشته اين سري به خاطر داستان دليل نميشه هزار تا ايراد ديگه بزارين روش.من خودم cod ghost رو بازي كردم قشنگ هم بود ولي داستانش بد بود بعدش نشستم بعد مدت ها bo2 رو بازي كردم واقعا bo2خيلي قشنگ تر از ghostهستش اما دليل نميشه بيام بگم بد ترين بازي از اين اسم بازي هستشو..........
باز ببخشيد با نظرم بعضي ها ناراحت بشن اما بد نيست يه ذره واقع بين باشيم:d
دوست دارم اين بازي تو جنگ جهاني باشه خيلي خفن ميشه اونم اگر با وجود شخصيت هاي واقعي معروف اون زمان باشه.خيلي وقته يه همچين چيزي به طور خيلي خفن از cod نديدم از نظر داستان و.....

یه خوبی ای که کارای Treyarch نسبت به اون دو تای دیگه داره اینه که بازیاشون به شدت خشنه :دی توی همون WaW جدا از خون درست و حسابی ، از قطع شدن دست و پا و کله داشتیم تا معلوم شدن دنده و شش و قلب و روده ی ملت :دی در صورتی که خشونت بازیای اون دو تای دیگه در حد پاچیدن و محو شدن یه ذره پودر قرمز (بخونید خون) روی هواس :دی فقط تنها مشکلی که دارن اینه که اسلحه های بازی یه کم زیادی نابوده ، یه جورایی کار کردن باهاشون خیلی خسته کننده و عذاب آور میشه (بر عکس، IW توی این زمینه فوق العادس) اینو درست کنن عالی میشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or