ساخت Call Of Duty جدید به صورت رسمی تایید شد!

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
کمپانی Activision دقایقی قبل اعلام کرد، شماره جدید از سری محبوب Call Of Duty در پاییز امسال منتشر خواهد شد.

Activision در ادامه تایید کرد، ساخت این شماره بر عهده استودیو Treyarch خواهد بود.
" یک بازی هیجان انگیز جدید از یکی از بهترین سازنده های ما"

4jdqz9sg3tf7kdmqb3ze.jpg

استودیو Treyarch در کارنامه خود عنوان World at War و سری Black Ops را دارد و حال باید منتظر ماند و دید که Call Of Duty جدید، ادامه یکی از عناوین قبلی خواهد بود یا این استودیو مشغول ساخت سری جدیدی است.

قابل ذکر است که این عنوان، اولین بازی استودیو Treyarch خواهد بود که با توجه به برنامه های جدید Activision، سه سال برای مراحل توسعه و ساخت آن زمان صرف شده است.

منبع

بسیار عالی جنگ جهانی باشه فیض ببریم
یه مشکلی که جنگ جهانی داره و نمیتونن برن سمتش تنوع اسلحه ها و تکنولوژیه که باعث میشه مولتی پلیر سرگرم کننده تر بشه برا همینم تا الان بیشتر نسخه ها رو مدرن ساختن

من که بعد bo2 بازی نکردم اینم نصفشو رفتم این آخری کلا قیدشو زدم ولی چند روز پیش ghost نصب کردم تموم کردم بنظرم اون mw با ghost از زمین تا آسمون فرق داشت دلم میخواست زود تموم بشه دلت بزنم بره
اگه یه چیزی تو مایه های bo1 بسازن بازی میکنم اگه bo2 باشه باز طرفش نمیرم

همچین هم خبر دور از انتظاری نبود همه میدونن دیگه سالی یه COD باید بازی کنن ... انصافا بعد از COD BO1 دیگه سراغ این عنوان نرفتم در صورتی هم که برگرده به تم جنگ جهانی دوباره تجربه اش میکنم وگرنه که ن |-)

بعد از اون افتضاح Ghost (از نظر من)، Advanced Warfare خیلی خوب بود و حس میکنم اگه بازی رو برگردونن تو دوران WWII یا جنگ سرد، بازم این سری میتونه به روزهای اوج برگرده. تنها مشکل AW این بود که زیادی تخیلی بود وگرنه به صورت کلی شوتر خیلی خوبی بود.

بعد از اون افتضاح Ghost (از نظر من)، Advanced Warfare خیلی خوب بود و حس میکنم اگه بازی رو برگردونن تو دوران WWII یا جنگ سرد، بازم این سری میتونه به روزهای اوج برگرده. تنها مشکل AW این بود که زیادی تخیلی بود وگرنه به صورت کلی شوتر خیلی خوبی بود.
aw که همش کپی پیست بود از کرایسیسو تایتن فالو بلک اپس 2 :|
تو مولتی پلیرش آدم فک میکنه سواره هلیکپتر :)) :|

من نمیدونم همه دارن مینالآ پس کیا میخرن که پر فروشترین هم میشه
کل بازی cod از پیش تعیین شده ست هیچ حسی ادم نمیگیره

من این سوال تا چند وقت پیش ذهنم رو خیلی درگیر کرده بود، ولی بعد مهمونی یکی از دوستانی که خیلی از COD می نالید و مسخره میکرد بودم و رفتم تو اتاقش که کتم رو بگذارم 2 تا COD پیدا کردم اونجا :d اونوقت بود که فهمیدم خیلی از کسانی که شاکی هستن از بازیش هم میرن اوریجینال دیسک هم میخرن و فقط از چشم دوستاشون قایم میکنن [MENTION=24671]hitnake[/MENTION]
:D:D:D:D

دوستانی که می گن برگرده جنگ جهانی دوم، چه موضوعی رو باید برا بازی بزارند؟ دوباره شمال آفریقا، اوماها بیچ و حمله به نرماندی که ده ها فیلم و بازی در موردش ساخته شده؟
اگه بنا به تنوع باشه یه بازی بایستی در نقش آلمانی ها (یا ژاپنی ها) بسازند که اونم احتمالش صفره.
حتی می تونند بروند جنگ جهانی اول، البته این جنگ کند و کسل کننده ای هست، همش خندق بازیه!
الان فکر می کنم جنگ ایران - عراق هم جنگ جالبیه، منتها مخاطب غربی باهاش ارتباط برقرار نمی کنه!

واقعا این سری دیگه هیچ ایده ای توش نیست داستان هم هر سال تکرار میشه
این قسمت رو باید ببرن تو جنگ جهانی تا هم یه استراحتی به دوران مدرن داده باشن و هم خاطرات نسخه های قیبلی رو زنده کنن مخصوصا این که چند سالی میشه هیچ بازی ای تو سبک جنگ جهانی نداشتیم

من که همیشه از سری COD خوشم میومده! تکرار و اینا هم مهم نیست! همین که گیم پلی سریع درگیر کننده باشه مثل AW برام کافیه.برنامه زمانی جدید Acti هم خوبه بنظرم.

حالا از AW که فاکتور بگیریم چون تو این نسخه سنت شکنی کردن و اومدن از بازیهای دیگه کپی پیست کردن :دی اینا که خودشون هم قبول دارن کارشون شده کپی پیست، یه لطفی بکنن همون MW2 رو کلاً ctrl+A بزنن بعد ctrl+C و درآخر هم ctrl+V :دی ( البته من منظورم بخش چند نفره ـست )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or